Αθλητισμός

«Καμπανάκι» σε Μπέντο

«Καμπανάκι» σε Μπέντο
Συνάντηση με τον Γιάννη Βρέντζο θα έχει και σήμερα ο Πάουλο Μπέντο, με το μήνυμα της διοίκησης στον Πορτογάλο να είναι η άμεση αλλαγή της εικόνας της ομάδας.

​Προβληματισμό προκαλεί στις τάξεις του Ολυμπιακού και των οπαδών του η εικόνα της ομάδας, όταν καλείται να διασπάσει καλά οργανωμένες άμυνες.

Ήδη οι Πειραιώτες έχασαν (1-0) από την ΑΕΛ στη Λάρισα, πήραν δύσκολα τη νίκη (2-1) επί του Ηρακλή στο Καυτανζόγλειο και προχθές αναδείχθηκαν ισόπαλοι (0-0) με την Κέρκυρα μέσα στο Καραϊσκάκη.

Το μεγαλύτερο πρόβλημα για τον κόσμο είναι πως η ομάδα δεν αποδίδει θεαματικό ποδόσφαιρο, αν και αναγνωρίζεται πως ο Πορτογάλος τεχνικός είναι εκείνος που οδήγησε την ομάδα στο «3 στα 3» στα ντέρμπι του πρώτου γύρου του φετινού πρωταθλήματος.

Αυτό φαίνεται πως είναι και το μήνυμα της διοίκησης στον Μπέντο: η άμεση αλλαγή της εικόνας της ομάδας και να μπορέσει να παίξει πιο θεαματικά.

Χθες υπήρξε συνάντηση του Πορτογάλου με τον Γιάννη Βρέντζο, ενώ και σήμερα θα τα πουν ο προπονητής με τον διευθύνοντα σύμβουλο της ΠΑΕ, με τις επαφές – σύμφωνα με πληροφορίες – να γίνονται σε καλό κλίμα.

Πηγή: sport-fm.gr

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments