Αθλητισμός

Οι πληροφορίες για Ολυμπιακό και την απόφαση του Βαγγέλη Μαρινάκη επιβεβαιώθηκαν !

Οι πληροφορίες για Ολυμπιακό και την απόφαση του Βαγγέλη Μαρινάκη επιβεβαιώθηκαν !
Το γνωρίζεις πρώτος από όλους!

​Ολόκληρο θέμα δημιουργήθηκε στη διάρκεια της χθεσινής ημέρας για τον Απόστολο Βέλλιο και τον Ολυμπιακό, καθώς ο ισχυρός άνδρας των “ερυθρόλευκων” μπορεί να φέρει στην Ελλάδα όποτε θέλει για λογαριασμό των Πειραιωτών τον Έλληνα άσο!

Μία είδηση που διαβάζουμε σήμερα και στην εφημερίδα Goal, επιβεβαιώνοντας χθες το ρεπορτάζ μας, ενόψει του ερχόμενου Γενάρη…

Διαβάστε ξανά τι γράφαμε στην αποκάλυψή μας για τον Απόστολο Βέλλιο και τον Ολυμπιακό:

Θεωρείται δεδομένο ότι θα γίνει κίνηση για την απόκτηση σέντερ φορ το Γενάρη και, μάλιστα, δεν αποκλείεται οι Ερυθρόλευκοι να κινηθούν τελικά για δύο παίκτες.

Μία επιλογή, λοιπόν, που μπορεί να παίξει πολύ δυνατά για τους πρωταθλητές είναι κι αυτή του Απόστολου Βέλλιου. Ο Έλληνας σέντερ φορ πραγματοποιεί τελευταία πολύ καλές εμφανίσεις με τη Νότιγχαμ Φόρεστ (6 γκολ) και θα μπορούσε να αποκτηθεί πολύ εύκολα από τους Πειραιώτες.

Γιατί ο πρώην σέντερ φορ του Ηρακλή αποτελεί στην ουσία προσωπικό “δώρο” του Βαγγέλη Μαρινάκη στον αγγλικό σύλλογο στο πλαίσιο των διαπραγματεύσεων που έγιναν το καλοκαίρι για να πάρει την ομάδα.

Τώρα, όμως, που το deal δείχνει να μην προχωράει, καθώς η Φόρεστ περιμένει το “ok” της αρμόδιας επιτροπής της αγγλικής λίγκας για να προχωρήσει η μεταβίβαση μετοχών σε κονσόρτσιουμ Αμερικανών, ο πρόεδρος του Ολυμπιακού λέγεται ότι θα αξιώσει πίσω μέρος των χρημάτων που πρόλαβε να επενδύσει στο σύλλογο.

Επομένως θεωρείται πολύ πιθανός ένας επαναπατρισμός του Απόστολου Βέλλιου το Γενάρη, όχι μόνο επειδή θεωρείται παίκτης του Βαγγέλη Μαρινάκη, αλλά και γιατί θα …περισσεύει στην αγγλική ομάδα με τα νέα δεδομένα που θα διαμορφωθούν.

Πηγή: sportdog.gr

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments