Αθλητισμός

Παίρνει τον γυμναστή της ΑΕΚ στην Κίνα ο Πογιέτ!

Παίρνει τον γυμναστή της ΑΕΚ στην Κίνα ο Πογιέτ!
Ο Γκουστάβο Πογιέτ έχει καταθέσει... εξωπραγματική πρόταση στον Παναγιώτη Βούλγαρη για να τον ακολουθήσει στην Σανγκάη Σενούα.

​Ο Ουρουγουανός τεχνικός θα συνεχίσει την καριέρα του στην ομάδα της Άπω Ανατολής και έχει ήδη αρχίσει να σχηματίζει το νέο του τεχνικό τιμ. Και σε αυτό θέλει να προσθέσει τον γυμναστή της Ένωσης. Ο Πογιέτ και ο Βούλγαρης συνεργάστηκαν στο διάστημα της παραμονής του «Γκας» στην ΑΕΚ και σχημάτισε για εκείνον τις καλύτερες των εντυπώσεων. Και, όπως αποκάλυψε σε σημερινό της δημοσίευμα η Εφημερίδα των Συντακτών, του κατέθεσε μια απίστευτη οικονομικά πρόταση, προκειμένου να τον ακολουθήσει στην Σανγκάη.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ο Βούλγαρης έχει ενημερώσει τους ανθρώπους της ΑΕΚ για την προσφορά που δέχθηκε, όπως και για το γεγονός ότι σκοπεύει να την αποδεχθεί. Φυσικά, από την πλευρά της Ένωσης δεν υπάρχει διάθεση να μπουν εμπόδια στον δρόμο του και όλα δείχνουν ότι η αποχώρησή του θα επισημοποιηθεί άμεσα. Όσον αφορά στην εκγύμναση των ποδοσφαιριστών της ΑΕΚ, αυτή θα συνεχίσει να γίνεται υπό την επίβλεψη του Ζοάο Κούνια, του γυμναστή που έφερε μαζί του ο Ζοσέ Μοράις.

Πηγή: sdna.gr

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments