Αθλητισμός

Τον θέλει η ΑΕΚ και… έρχεται σαν τρελός!

Τον θέλει η ΑΕΚ και… έρχεται σαν τρελός!
Παίκτης που φιγουράρει καθημερινά στα ρεπορτάζ της ΑΕΚ, προβάρει ήδη με δηλώσεις του τα κιτρινόμαυρα!

​Η ΑΕΚ βρίσκεται σε αναζήτηση των μεταγραφικών της στόχων ενόψει Γενάρη και ήδη ο τεχνικός διευθυντής της Ένωσης, Ντάνιελ Μαϊστόροβιτς έχει ξεκινήσει τις πρώτες επαφές με παίκτες που υπάρχουν στη λίστα του. Ένας από αυτούς είναι και ο Αστρίτ Ατζάρεβιτς της Έρεμπρο, με την ΑΕΚ να έχει κάνει ήδη τις πρώτες επαφές με την πλευρά του 26χρονου Σουηδού μέσου.

Μάλιστα οι Σουηδοί το είχαν πάει και ένα βήμα παρακάτω, μιλώντας και για πρόταση στην πλευρά του ποδοσφαιριστή. Το συμβόλαιό του με την Έρεμπρο εκπνέει και ο ίδιος θα αποχωρήσει πιθανότατα από τη σουηδική ομάδα, θέλοντας να μετακινηθεί σε κάποιον μεγαλύτερο ευρωπαϊκό σύλλογο. 

Μιλώντας στο SDNA ο Ατζάρεβιτς δεν θέλησε να επιβεβαιώσει τις επαφές με τον Ντάνιελ Μαϊστόροβιτς, ωστόσο θεωρεί πως η προοπτική της μεταγραφής του στην ΑΕΚ θα ήταν μία πολύ καλή ευκαιρία για την καριέρα του, αφήνοντας ουσιαστικά ανοικτή την επιλογή της Ένωσης.

«Γνωρίζω για τη φημολογία που υπάρχει σχετικά με το ενδιαφέρον της ΑΕΚ, όμως δεν μπορώ να επιβεβαιώσω αν έχουν υπάρξει επαφές. Η ΑΕΚ θα αποτελούσε μία πάρα πολύ καλή επιλογή για μένα, όμως αυτή τη στιγμή δεν υπάρχει κάτι δεδομένο», υπογράμμισε στο SDNA ο Ατζάρεβιτς.

Το συμβόλαιό του λήγει μέσα στον Δεκέμβριο και αυτό που ψάχνει ο 26χρονος Σουηδός μέσος είναι να πάρει μεταγραφή σε έναν μεγαλύτερο ευρωπαϊκό σύλλογο, ανεβαίνοντας επίπεδο στην καριέρα του.

«Δεν είναι οριστικό ότι θα φύγω από την Έρεμπρο, αλλά το συμβόλαιό μου λήγει και εξετάζω τις επιλογές που έχω. Θέλω να πάρω μεταγραφή σε έναν σύλλογο όπου θα μπορώ να παίξω στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις, στο Europa League ή στο Champions League. Το αν θα είναι η ΑΕΚ ή κάποια άλλη ευρωπαϊκή ομάδα, θα το δούμε», τόνισε ο Ατζάρεβιτς.

Ο 26χρονος Σουηδός μέσος πρόσθεσε πως βρίσκεται σε ανοικτή επικοινωνία με τον ατζέντη του, ο οποίος χειρίζεται την υπόθεση της μεταγραφής του, με αρκετές ομάδες να έχουν εκφράσει ενδιαφέρον.

«Βρίσκομαι σε συνεχή επικοινωνία με τον ατζέντη μου. Υπάρχουν διάφορες ομάδες που έχουν εκφράσει ενδιαφέρον. Όταν υπάρχει κάτι οριστικό θα το μάθετε. Όπως σας τόνισα δεν μπορώ να σας πω αυτή τη στιγμή αν ο εκπρόσωπός μου μιλάει με την ΑΕΚ. Φυσικά και θα αποτελούσε μία καλή επιλογή για μένα, αλλά το αν θα έρθω στην Ελλάδα ή θα συνεχίσω σε κάποιο άλλο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα είναι κάτι που ακόμα δεν γνωρίζω».

Πηγή: sdna.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments