Πολιτική

Ακολουθήστε #topotamistavouna

Ακολουθήστε #topotamistavouna
Ο επικεφαλής και στελέχη του Κινήματος θα είναι σήμερα το απόγευμα με το βανάκι του Ποταμιού στο Πανόραμα της Θεσσαλονίκης και αύριο στο Κιλκίς

Με εικόνες και βίντεο από τις περιοδείες του θα γεμίσει από σήμερα το Instagram του Σταύρου Θεοδωράκη, αναφέρει σχετική ανακοίνωση του Ποταμιού. 

Όπως έχει ήδη ανακοινωθεί ο επικεφαλής και στελέχη του Κινήματος θα είναι σήμερα το απόγευμα με το βανάκι του Ποταμιού στο Πανόραμα της Θεσσαλονίκης και αύριο στο Κιλκίς. Οι συναντήσεις αλλά ακόμη και τα απρόοπτα της περιοδείας θα καταγράφονται είτε από τον ίδιο τον Σταύρο Θεοδωράκη είτε από συνεργάτες του και θα αναρτώνται «αυτομάτως» στο προσωπικό του Instagram.

Όπως σημειώνεται, “ως γνωστόν «το Ποτάμι παίρνει τα βουνά και τις πόλεις», το επόμενο τετράμηνο με σκοπό ο επικεφαλής, οι βουλευτές και τα στελέχη να συνομιλήσουν με τους πολίτες σε πόλεις και χωριά για να φτάσει η φωνή του Ποταμιού σε μέρη που δεν είχε έως τώρα ακουστεί. Μέσω του Instagram του Σταύρου Θεοδωράκη, αλλά και του Ποταμιού, θα μπορούν πλέον όλοι να τους “ακολουθήσουν” και να δουν από πρώτο χέρι πώς πραγματοποιείται μια τέτοια περιοδεία, που πήγαν, με ποιους συνομίλησαν αλλά και τη ζωή μέσα στο βανάκι του Ποταμιού. Για κάθε τόπο, κάθε στάση στην εξόρμηση αυτή, θα δημοσιεύεται ένα ξεχωριστό βιντεάκι, που θα αφορά τόσο τα προβλήματα που αντιμετωπίζει η τοπική κοινωνία, όσο και τις λύσεις που προτείνουμε.

Ακολουθήστε λοιπόν στο Instagram: τον Σταύρο Θεοδωράκη εδώ και το Ποτάμι εδώ αλλά και μέσω του hashtag #topotamistavouna”.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments