Πολιτική

“Μπαίνουμε σε νέα σελίδα” είπε ο Παππάς για την οικονομία

“Μπαίνουμε σε νέα σελίδα” είπε ο Παππάς για την οικονομία
Στη σημασία της ίδρυσης του χαρτοφυλακίου στάθηκε ο υπουργός Ψηφιακής Πολιτικής.

“Η Ελλάδα μπαίνει σε μια νέα σελίδα” είπε ο Νίκος Παππάς την Τρίτη από το φόρουμ του Ελληνο – Αμερικανικού Επιμελητηρίου, τονίζοντας πως είναι ιδιαίτερα σημαντικό για τη χώρα να κλείσει η δεύτερη αξιολόγηση με τους δανειστές άμεσα.

Σύμφωνα με τον υπουργό Ψηφιακής Πολιτικής, “υπάρχει μια συμφωνία που φαίνεται ότι αποδίδει” προσθέτοντας ότι “αν τηρηθούν το γράμμα και το πνεύμα της συμφωνίας του Ιουλίου του 2015 θα μπούμε οριστικά σε ενα κεφάλαιο για την ελληνική οικονομία”.

Για το υπουργείο του ανέφερε πως “το γεγονός οτι το ελληνικό ΑΕΠ έχει προοπτικές ανάκαμψης είναι εξαιτίας και των υποδομών. Είναι σημαντικός κλάδος της οικονομίας που παράγει καινοτομία, δεν ερχόμαστε εδω να ανακαλύψουμε την Αμερική. όταν λέμε οτι η Ελλάδα πρέπει να χρημοποιησει ανάπτυξη αυτού του κλάδου” σημείωσε ο κ. Παππάς.

Ακόμα, είπε ΄ότι καμία κοινωνική τάξη δεν πρέπει να μένει έξω από τα οφειλή της ψηφιακής οικονομίας χαράσσοντας έναν ορίζοντα μέχρι το 2021 για την ανάπτυξη της πληροφορικής και της ψηφιακής οικονομίας ώστε “να φτιάξουμε ενα συνολικό περιβάλλον για τις νεοφυείς επιχειρήσεις στον κλάδο αυτό”.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments