Ζώδια

Αστρολογικά Tips για να κάνεις δικό σου τον άντρα των ονείρων σου!

Αστρολογικά Tips για να κάνεις δικό σου τον άντρα των ονείρων σου!
ΓΥΝΑΙΚΑ ΚΡΙΟΣΣΤΥΛ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΑ: Είναι γεγονός ότι το μεγαλύτερο ατού της προσωπικότητάς σου είναι ο αυθορμητισμός σου, ο οποίος πραγματικά κερδίζει τις εντυπώσεις! Είσαι από τις γυναίκες που με τις αντιδράσεις και τις εκφράσεις σου, μπορείς πραγματικά να έλξεις τον άντρα που θες, αρκεί να τον βάλεις στόχο και να δείξεις υπομονήΕΜΦΑΝΙΣΗ: Το ωραιότερο σημείο πάνω […]

ΓΥΝΑΙΚΑ ΚΡΙΟΣΣΤΥΛ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΑ: Είναι γεγονός ότι το μεγαλύτερο ατού της προσωπικότητάς σου είναι ο αυθορμητισμός σου, ο οποίος πραγματικά κερδίζει τις εντυπώσεις! Είσαι από τις γυναίκες που με τις αντιδράσεις και τις εκφράσεις σου, μπορείς πραγματικά να έλξεις τον άντρα που θες, αρκεί να τον βάλεις στόχο και να δείξεις υπομονήΕΜΦΑΝΙΣΗ: Το ωραιότερο σημείο πάνω σου είναι το κεφάλι σου … Μία όμορφη κουπ στο χτένισμά σου, σε κάνει πάντα να ξεχωρίζεις!ΠΡΟΤΑΣΗ: Η απλότητα είναι αρχοντιά για το λόγο αυτό, ένα κόσμημα που πραγματικά μπορεί να ενισχύσει το σεξ απίλ σου και να σε κάνει να νιώσεις μοναδικά είναι το Δέντρο της Ευτυχίας!

ΓΥΝΑΙΚΑ ΤΑΥΡΟΣΣΤΥΛ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΑ: Είσαι μια γυναίκα με εξαιρετική αισθητική και καλόγουστη! Αυτό που έλκει τους άντρες σαν μαγνήτης, είναι ο αισθησιασμός σου, αλλά και αυτός ο αργός τρόπος κινήσεων και αποφάσεων που πραγματικά τους ανάβει πολύ …ΕΜΦΑΝΙΣΗ: Το πιο δυνατό σημείο πάνω σου είναι ο λαιμός σου και οι καμπύλες σου! Αναδεικνύοντας αυτά τα στοιχεία… έλκεις κάθε άντρα που θα βάλεις στο μάτι.ΠΡΟΤΑΣΗ: Επειδή είσαι κατεξοχήν το ζώδιο των σχέσεων, έχεις στυλ και το ωραιότερο σημείο πάνω σου είναι ο λαιμός σου, κάνε δικό σου το ενεργειακό Κολιέ Κάρμα, το οποίο θα σε κάνει να νιώσεις ακόμα πιο ξεχωριστή!

ΓΥΝΑΙΚΑ ΔΙΔΥΜΟΣΣΤΥΛ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΑ: Αναμφίβολα το δικό σου ατού είναι το μυαλό, η εξωστρέφεια αλλά και η μοναδική σου χάρη να είσαι το πειραχτήρι που με έξυπνες ατάκες κλέβεις τις αντυπώσεις!ΕΜΦΑΝΙΣΗ: Οι ώμοι και τα χέρια είναι τα δικά σου δυνατά σημεία στο σώμα σου! Φόρεσε στράπλες και φυσικά προτίμησε πολλά βραχιόλια στα χέρια σου, τα οποία σου δίνουν στυλ αλλά σου φέρνουν και γούρι!ΠΡΟΤΑΣΗ: Τα καλύτερα ενεργειακά βραχιόλια για το ζώδιο σου, θα τα βρεις στο OroskoposShop! 

ΓΥΝΑΙΚΑ ΚΑΡΚΙΝΟΣΣΤΥΛ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΑ: Αυτό που ψάχνουν να βρουν οι άντρες και πλέον δεν το βρίσκουν είναι μία ντροπαλή, παραδοσιακή γυναίκα που έχει θηλυκότητα και δεν δίνεται εύκολα στο πιάτο … Αυτό ακριβώς το στοιχείο είναι δικό σου, της προσωπικότητάς σου και σε κάνει να ξεχωρίζεις!ΕΜΦΑΝΙΣΗ: Το δυνατό σημείο πάνω σου είναι το μπούστο σου, το οποίο πρέπει να το αναδεικνύεις με όμορφα μπλουζάκια με ωραίο κόψιμο!ΠΡΟΤΑΣΗ: Για έξτρα στυλ, προτίμησε ένα ενεργειακό κόσμημα ιδανικό για ερωτική έλξη αλλά και για ενίσχυση των θετικών συναισθημάτων! Το Κολιέ Σέριφος, πραγματικά θα το λατρέψεις.

ΓΥΝΑΙΚΑ ΛΕΩΝΣΤΥΛ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΑ: Είσαι από τις γυναίκες που χωρίς μεγάλη προσπάθεια μπορείς να στρέφεις όλα τα βλέμματα πάνω σου! Το πιο δυνατό σημείο στην προσωπικότητά σου είναι η πληθωρικότητά σου αλλά και η αισιοδοξία, η χαρά που κρύβεις μέσα σου ! Στο γέλιο σου, κανείς δεν μπορεί να αντισταθεί…ΕΜΦΑΝΙΣΗ: Το δικό σου δυνατό σημείο στην εμφάνισή σου είναι η πλάτη σου αλλά και η χαίτη σου! Φόρεσε εξώπλατα και κάνε μοναδικά χτενίσματα και σίγουρα θα νιώσεις πιο λαμπερή και ποθητή!ΠΡΟΤΑΣΗ: Λατρεύεις τα στρας και τα φανταχτερά κοσμήματα! Επειδή όμως μία γυναίκα Λέων σαν εσένα πολλοί την ζηλεύουν, φόρεσε το Βραχιόλι Mystic!

ΓΥΝΑΙΚΑ http://www.oroskopos.gr/nea/astrologika-tips-gia-na-kaneis-diko-soy-ton-antra-ton-oneiron-soy-16896/ΠΑΡΘΕΝΟΣΣΤΥΛ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΑ: Είσαι από τις γυναίκες που ένας άντρας διστάζει να προσεγγίσει και αυτό συμβαίνει γιατί είσαι σοβαρή αλλά και το ιδανικό πρότυπο, δεν σου βρίσκουν ψεγάδια! Το δυνατό σημείο της προσωπικότητάς σου είναι η απλότητά σου, την οποία και θα πρέπει να την βγάλεις προς τα έξω, για περισσότερες κατακτήσεις!ΕΜΦΑΝΙΣΗ: Το δικό σου δυνατό σημείο στην εμφάνισή σου , είναι η μέση την οποία και πρέπει να τονίζεις για να δείχνεις ακόμα πιο σέξι!ΠΡΟΤΑΣΗ: Κάνε δικά σου σε τιμή προσφοράς -50%, τα βραχιόλια τρίπτυχο της αγάπης, τα οποία ταιριάζουν ιδιαίτερα στο στυλ και στην εμφάνιση του ζωδίου σου!

ΓΥΝΑΙΚΑ ΖΥΓΟΣΣΤΥΛ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΑ: Χωρίς μεγάλη προσπάθεια έχεις κατακτήσεις, γιατί διαθέτεις μια πολύ όμορφη εξωτερική εμφάνιση και δεν χάνεις ποτέ την θηλυκότητά σου… Το δυνατό σημείο στην προσωπικότητά σου είναι η διπλωματικότητά σου, οι καλοί σου τρόποι αλλά και το εξαιρετικό γούστο στο στυλ σου!ΕΜΦΑΝΙΣΗ: Το πρόσωπό σου, τα έντονα ζυγωματικά σου και τα πλήρως εναρμονισμένα χαρακτηριστικά του προσώπου σου, σε κάνουν όμορφη και ξεχωριστή! Με διακριτικό μακιγιάζ μπορείς να αναδείξεις ακόμα περισσότερο τα όμορφα σημεία σου!ΠΡΟΤΑΣΗ: Επειδή είσαι το ζώδιο του έρωτα, κάνε δικό σου το βραχιόλι με το ξεχωριστό ροζ πετράδι του έρωτα για τύχη στις σχέσεις!

ΓΥΝΑΙΚΑ ΣΚΟΡΠΙΟΣΣΤΥΛ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΑ: Οι άντρες δεν μπορούν να αντισταθούν σε αυτό το μυστήριο που αποπνέεις… Είσαι μία γυναίκα με έντονο σεξ απίλ, αρκετά σαγηνευτική και ακόμα και αν δεν είσαι «καλλονή» έχεις αυτό το σεξουαλικό ταμπεραμέντο που μαγνητίζει!ΕΜΦΑΝΙΣΗ: Τα μάτια και τα χείλη είναι τα δικά σου δυνατά σημεία! Αιχμαλώτισε τον άντρα που θες με διεισδυτικές ματιές ενώ φρόντισε τα χείλη σου να είναι πάντα ζουμερά με όμορφα lipglossΠΡΟΤΑΣΗ: Το μαύρο είναι το αγαπημένο αλλά και τυχερό σου χρώμα! Κάνε δικό σου το βραχιόλι της Έλξης, με το μοναδικό πετράδι ερωτικού μαγνήτη! Οι μαύροι κρύσταλλοι θα σε ξετρελάνουν!

ΓΥΝΑΙΚΑ ΤΟΞΟΤΗΣΣΤΥΛ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΑ: Το βασικό χαρακτηριστικό της προσωπικότητάς σου το οποίο και σε κάνει να ξεχωρίζεις, είναι η ειλικρίνειά σου, το φιλοσοφημένο μυαλό σου αλλά και ο φιλελεύθερος τρόπος έκφρασής σου! Αυτά τα στοιχεία είναι σπάνια και κάνουν κάθε άντρα να τρελαίνεται!ΕΜΦΑΝΙΣΗ: Οι γοφοί και οι μηροί σου είναι το δικό σου σέξι σημείο … τώρα που το γνωρίζεις φρόντισε να το διατηρείς και να το αναδεικνύεις με τον δικό σου ξεχωριστό τρόπο!ΠΡΟΤΑΣΗ: Λατρεύεις την απλότητα και θέλεις πάντα η τύχη να είναι με το μέρος σου! Το ενεργειακό βραχιόλι Τύχης και Πλούτου στα αισθηματικά και στα οικονομικά είναι το δικό σου τυχερό βραχιόλι!

ΓΥΝΑΙΚΑ ΑΙΓΟΚΕΡΩΣΣΤΥΛ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΑ: Είσαι η γυναίκα που ξέρεις ακριβώς τι θέλεις και αυτό το εκπέμπεις και πραγματικά αρέσει … Αν φροντίσεις να ισορροπήσεις την σοβαρότητα με την θηλυκότητα τότε σίγουρα θα έχεις μόνο κέρδη στο παιχνίδι του έρωτα!ΕΜΦΑΝΙΣΗ: Η ποιότητα της επιδερμίδας σου, η οποία και είναι καθαρή , λαμπερή και βελούδινη, σε κάνει πραγματικά να ξεχωρίζεις! Φρόντισε λοιπόν να περιποιέσαι με κρέμες σώματος και λάδια το σώμα σου! Ανέδειξε τις γωνίες του προσώπου σου με γκλίτερ!ΠΡΟΤΑΣΗ: Τι θέλει μία γυναίκα Αιγόκερως για να είναι ευτυχισμένη; Μα φυσικά πλούτο και αφθονία, τόσο στα αισθήματα όσο και στα χρήματα!

ΓΥΝΑΙΚΑ ΥΔΡΟΧΟΟΣΣΤΥΛ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΑ: Το στοιχείο που πραγματικά τρελαίνει τους άντρες σε εσένα είναι το απρόβλεπτο του χαρακτήρα σου! Ποτέ κανείς δεν μπορεί να είναι σίγουρος για το τι μέρα του ξημερώνει αύριο μαζί σου! Το στοιχείο σου αυτό, πραγματικά σε κάνει άκρως ξεχωριστή αλλά και καθόλου βαρετή!ΕΜΦΑΝΙΣΗ: Στο πρόσωπο προσέχουν πάντα τα μάγουλα, τα λακάκια και τα ζυγωματικά σου, ενώ στο σώμα σου οι γάμπες σου ξεχωρίζουν!ΠΡΟΤΑΣΗ: Νιώσε πιο ευτυχισμένη και καλωσόρισε στη ζωή σου όμορφες αλλαγές! 

ΓΥΝΑΙΚΑ ΙΧΘΥΣΣΤΥΛ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΑ: Είσαι μία γυναίκα ντροπαλή , που κοκκινίζεις εύκολα και αυτό είναι κάτι που ξετρελαίνει τους άντρες γιατί δείχνεις ότι είσαι αθώα χωρίς πολλές εμπειρίες!ΕΜΦΑΝΙΣΗ: Τα μάτια σου κερδίζουν πάντα τις εντυπώσεις γιατί εκπέμπουν συναίσθημα, ευαισθησία αλλά και μία αθώα πλάνη που πραγματικά οι άντρες την βρίσκουν άκρως μαγνητική!ΠΡΟΤΑΣΗ: Επειδή είσαι η γυναίκα που αναζητάς την δυνατή αγάπη που θα κάνει τα όνειρά σου πραγματικότητα, κάνε δικό σου το ενεργειακό βραχιόλι τύχης, «Ο Αστερίας της Δυνατής Αγάπης»!

ΠΗΓΗ: oroskopos.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments