Η Tarrot του ναι και του όχι | Pagenews.gr
Pagenews Team 29 Νοεμβρίου 2016, 13:30 29 Νοεμβρίου 2016, 13:30

Κριός: Ο Τροχός της Τύχης – Νο 10
– Όσο εσείς θα κοιτάτε το παρελθόν σας, η ζωή θα σας προσπερνάει. Αν σας ενδιαφέρει κάποιο άτομο, τότε άμεσα κάνετε την επικοινωνιακή σας κίνηση και περιμένετε τις αντιδράσεις.
– Το τέλος του έτους, σας βρίσκει εσάς τους δεσμευμένους, σε βαθύτερες σκέψεις γύρω από επόμενα βήματα στην σχέση σας. Ρωτήστε και το ταίρι σας.
Εύνοια με ζώδια του Νερού

Ταύρος: Ο Αυτοκράτορας – Νο 03
– Το επίπεδο των συναισθημάτων μέσα στην σχέση σας, δεν είναι αυτό που αποζητάτε. Αυτό είναι και κάτι που βαραίνει και εσάς σαν ευθύνη.
– Η πειθαρχία που ζητάτε στον άνθρωπο σας, αν τελικά δεν προκύπτει αυτοβούλως, τότε δεν έχει νόημα μια κοινή πορεία.
Εύνοια με ζώδια της Γης

Δίδυμοι: Το Άρμα – Νο 07
– Έχετε περικυκλωθεί από άτομα, που δεν έχουν καμία σχέση με την δική σας στάση και φιλοσοφία ζωής. Αυτό είναι και κάτι που σας καθυστερεί, από την πορεία σας
– Υπάρχει μέσα στον καινούργιο μήνα, μια προσωπικότητα κύρους που θα σας δελεάσει με τις αισθηματικές προσφορές, που θα σας κάνει.
Εύνοια με ζώδια του Αέρα

Καρκίνος: Οι Εραστές – Νο 06
– Διαθέστε χρόνο για να κάνετε πράματα που σας ευχαριστούν. Αυτό είναι και κάτι που θα αλλάξει προς το καλύτερο, τις ισορροπίες μέσα σε ζευγάρια.
– Μπορεί να ζείτε τον πολύ μεγάλο έρωτα, με έναν καινούργιο άνθρωπο, αλλά μην κάνετε το λάθος, να απορροφηθείτε μόνο από αυτό.
Εύνοια με ζώδια της Φωτιάς

Λέων: Ο Γητευτής – Νο 01
– Νιώθετε σας ακροβάτες, ανάμεσα σε 2 διαφορετικά πρόσωπα στην ερωτική σας καθημερινότητα. Άμεσα θα πρέπει να μπείτε σε μια λογική του να αποφασίσετε.
– Σχέσεις και συναισθήματα που έχουν μείνει μισά, μέσα στις επόμενες ημέρες, θα καταφέρουν να πάρουν την απόφαση πια, για ομαλή πορεία.
Εύνοια με ζώδια της Γης

Παρθένος: Ο Τρελός – Νο 22
– Οι μέρες μπορεί να είναι άδειες από έρωτα, αλλά αυτό είναι κάτι που θα αλλάξει άμεσα! Υπάρχουν σκέψεις από κάποιον που θα σας τις φανερώσει.
– Τα οικονομικά σας, είναι ανθηρά και αυτό είναι κάτι που θα σας κάνει να πάρετε σοβαρές αποφάσεις για την ερωτική σας ζωή.
Εύνοια με ζώδια της Φωτιάς

Ζυγός: Ο Κόσμος – Νο 21
– Η τάση του σύμπαντος είναι να σας υποστηρίξει σε κάθε τομέα. Στα αισθηματικά που υπάρχει μια στασιμότητα, θα δείτε αλλαγές που θα σας ευχαριστήσουν.
– Μπορεί στο τώρα να έχετε κλειστεί στον εαυτό σας, αλλά νέος έρωτας θα σας πλαισιώσει με αληθινά συναισθήματα και ασφάλεια.
Εύνοια με ζώδια του Νερού

Σκορπιός: Η Σελήνη – Νο 18
– Οι οικογένεια και οι γνωστοί σας, έχουν πολλά παράπονα από εσάς και τις περίεργες συμπεριφορές σας. Ακούστε τι έχουν να σας πουν, και κάντε τις διορθώσεις σας.
– Έντονα συναισθήματα, θα νιώσετε από έναν παλιό σας γνώριμο, που θα σας ξαναπλησιάσει και θα ζητήσει εκ νέου ευκαιρίες αγάπης.
Εύνοια με ζώδια του Αέρα

Τοξότης: Το Αστέρι – Νο 17
– Μπορεί να θέλετε να επιστρέψετε σε κάτι από τα παλιά, αλλά η εμπειρία σας, σας κάνει να το σκεφτείτε ακόμη μια φορά. Πάρτε τις αποφάσεις σας.
– Μην αδιαφορείτε για τις ανακοινώσεις που σας κάνει το ταίρι σας. Κάτι προσπαθεί να σας πει για την σχέση σας, που δεν εξελίσσεται ομαλά.
Εύνοια με ζώδια του Νερού

Αιγόκερως: Η Δικαιοσύνη – Νο 08
– Το συντροφικό σας ταίρι θα σας στηρίξει σε όλες τις επόμενες επιλογές σας. Το μόνο που αποζητά, είναι την αισθηματικό σας αποκλειστικότητα.
– Κυνηγήστε την ευτυχία σας, με τον τρόπο που εσείς ξέρετε καλύτερα. Αυτό σημαίνει ότι δεν θα πρέπει να κοιτάξετε και πάλι στο παρελθόν σας.
Εύνοια με ζώδια της Γης

Υδροχόος: Η Εγκράτεια – Νο 14
– Ξέρετε πολύ καλά πια τι είναι αυτό που σας φταίει μέσα στην σχέση σας. Αν τελικά το άτομο σας ενδιαφέρει, σίγουρα θα βρείτε και τις λύσεις.
– Οργανώνεστε για τις γιορτινές ημέρες. Εκπλήξεις σας περιμένουν σε αισθηματικό και οικονομικό επίπεδο. Νέα…και από μια παλιά σας αγάπη.
Εύνοια με ζώδια του Νερού

Ιχθείς: Ο Ήλιος – Νο 19
– Θέματα διαζυγίων – περιουσιακών, θα σας απασχολήσουν μέσα στον καινούργιο μήνα. Ενεργοποιηθείτε και μην αφήνετε πια άλλες εκκρεμότητες.
– Δεν χρειάζεται σε εσάς μεγάλο χρονικό διάστημα, για να αντιληφθείτε, αν το καινούργιο άτομο στην ζωή σας, σας ταιριάζει ή όχι.
Εύνοια με ζώδια της Γης.

Πηγή: astro-live.gr

TAGS: