Ζώδια

Νέα Σελήνη στον Τοξότη: Προβλέψεις για τα ερωτικά και τις σχέσεις σου

Νέα Σελήνη στον Τοξότη: Προβλέψεις για τα ερωτικά και τις σχέσεις σου
Διάβασε στο Astrology.gr πώς θα επηρεάσει η Νέα Σελήνη στον Τοξότη τα ερωτικά του ζωδίου σου

​ΚΡΙΟΣΑρκετά ενδιαφέρουσα θα είναι η περίοδος για σένα καθώς η Νέα Σελήνη στον φλογερό Τοξότη σου δίνει παλμό και σε τροφοδοτεί με καινούργιες ιδέες και τρόπους, ακόμα και για το πώς να κινηθείς στα ερωτικά σου. Με αμεσότητα και χωρίς αναστολές, θα εκφράσεις τα θέλω σου και να τύχεις θετικής ανταπόκρισης στο αντίθετο φύλο και όχι μόνο. Εν τούτοις, λόγω του τετραγώνου Αφροδίτης – Ουρανού, οι ανατροπές και οι εκπλήξεις δε θα λείψουν κι είναι πιθανό άλλο άτομο να κυνηγάς και με άλλο να καταλήξεις. Αν είσαι σε σχέση, ένα νομικό ή θέμα σπουδών θα έχει θετική κατάληξη ή ένα ταξίδι θα ανοίξει τους ορίζοντές σας και θα σας βάλει σε διαφορετικά μονοπάτια, όμως τα ευτράπελα δε θα τα γλυτώσετε. 

ΤΑΥΡΟΣΈχεις θετική σκέψη και αρκετές προσδοκίες με αυτή τη Νέα Σελήνη αλλά και έναν παιδικό, σχεδόν, ενθουσιασμό που σε κινητοποιεί να επιχειρήσεις αλλαγές στα ερωτικά σου, να βάλεις στη ζωή σου λίγη περιπέτεια και γενικά να δοκιμάσεις κάτι διαφορετικό από τα στάνταρ σου. Είσαι έτοιμος/η να αναλάβεις δράση κι όχι να κάτσεις στη γωνία και να περιμένεις τι θα σου φέρει η ζωή. Αν μάλιστα καταφέρεις να μην καταβληθείς και δεν υποχωρήσεις μπροστά σε απρόσμενα εμπόδια κι αναποδιές, τότε το αποτέλεσμα θα είναι πολύ καλό. Αν είσαι σε σχέση, πριμοδοτείστε ηθικά και υλικά, καθώς μπορεί να υπάρξουν ευκαιρίες για να κλείσετε οικονομικές εκκρεμότητες ή τουλάχιστον να διακανονίσετε με καλούς όρους κάποιες που σας ήταν μεγάλος βραχνάς.

ΔΙΔΥΜΟΙΜε τη Νέα Σελήνη στον 7ο οίκο σου αυτή την περίοδο θα έχεις έντονη τη διάθεση για ανανέωση σε όλους τους τύπους σχέσεών σου, είτε είναι ερωτικές είτε επαγγελματικές. Ενδεχομένως, μάλιστα, να διαπιστώσεις ότι μια αλλαγή σε πρόσωπα και καταστάσεις που τόσο καιρό σέρνονταν και δε σου προσέφεραν τίποτα, εκτός από προβλήματα να είναι απαραίτητη. Γι’ αυτό δεν αποκλείεται να τα απομακρύνεις άρδην από τη ζωή σου και να επιχειρήσεις καινούργιο ξεκίνημα. Αν είσαι δεσμευμένος/η, είναι πολύ σημαντικό να κάνεις το σύντροφό σου να κατανοήσει ότι όσο ακολουθείτε την πεπατημένη δε θα δείτε ούτε οικονομική ούτε επαγγελματική ανάκαμψη, ούτε και θα βελτιώσετε τις συνθήκες της σχέσεις σας. Πρέπει να επιλέξετε άλλες μεθόδους, πιο πρωτοποριακές. 

ΚΑΡΚΙΝΟΣΑυτή η Νέα Σελήνη με το ταυτόχρονο τετράγωνο της Αφροδίτης απέναντί σου με τον Ουρανό σε αναγκάζει να αλλάξεις πορεία πλεύσης, να αγκαλιάσεις το διαφορετικό και να ξανοιχτείς περισσότερο, ώστε να βιώσεις καινούργιες εμπειρίες στα ερωτικά σου, εφ’ όσον διαπιστώνεις ότι όσο κτυπάς την ίδια πόρτα, θα σου ανοίγει ο ίδιος άνθρωπος. Αρκεί να καταφέρεις να αποβάλλεις τον φόβο του αγνώστου και δεις τη ζωή σαν περιπέτεια. Αν είσαι σε σχέση, κάποιες ευκαιρίες θα εμφανιστούν στον εργασιακό τομέα, ωστόσο θα πρέπει να έχετε ευρύτητα πνεύματος και διάθεση να συνεργαστείτε με πρόσωπα που ξεφεύγουν από τα μέχρι τώρα δεδομένα σας ή οι ιδέες τους να είναι πιο πρωτοποριακές ή και εκκεντρικές. 

ΛΕΩΝΗ Νέα Σελήνη στον Τοξότη σου δίνει ενέργεια και ζωντάνια και σε καλεί να ξεφύγεις από τα πρωτόκολλα και την «ανώτερη» στάση σου. Να ανακατευτείς με κόσμο, να γνωρίσεις καινούργια άτομα που έχουν διαφορετική κουλτούρα, να διασκεδάσεις και να απολαύσεις τα ωραία της ζωής. Ένας έρωτας είναι προ των πυλών, με ένα πρόσωπο αρκετά ανάλαφρο, ανέμελο και μέσα στον ενθουσιασμό, ίσως και αρκετά νεώτερο σου που θα σε συναρπάσει. Αν είσαι δεσμευμένος/η, η χαλαρή διάθεση και ο ερωτισμός θα είναι τα κύρια χαρακτηριστικά που θα επικρατούν στη σχέση σου. Αρκετές έξοδοι, ξενύχτια και φιλικές συνευρέσεις θα γεμίζουν τις μέρες σας, ωστόσο έχετε κατά νου ότι κάθε υπερβολή, ίσως προκαλέσει κόπωση και σωματική ταλαιπωρία.

ΠΑΡΘΕΝΟΣΑυτή η Νέα Σελήνη σε τροφοδοτεί με αισιοδοξία και σε παρακινεί να βγεις από τα στενά σου πλαίσια και να εξερευνήσεις καινούργιους τόπους και τρόπους και να γνωρίσεις πρόσωπα μέσα από τα οποία θα γνωρίσεις τη χαρά και την ανεμελιά. Επειδή θα έχεις και την τάση να αποτινάξεις από πάνω σου την εικόνα του «καλού παιδιού», πρόσεξε ιδιαίτερα γιατί μεν θα γευτείς πολλές και διαφορετικές ερωτικές εμπειρίες, δε, όταν περάσει η φούρια, ίσως νιώσεις αρκετά εκτεθειμένος/η και πέρα από τα όριά σου. Αν είσαι σε σχέση, θα υπάρξει μια αναστάτωση στο σπίτι ή με την οικογένεια που θα σας βγάλει από το συνηθισμένο σας πρόγραμμα ή θα σας δημιουργήσει έξοδα που δεν είχατε υπολογίσει γι’ αυτό προσπαθήστε να κρατήσετε στοιχειωδώς ένα μέτρο.

ΖΥΓΟΣΜε τη Νέα Σελήνη στον 3ο ηλιακό σου οίκο, ψυχολογικά και ηθικά θα ανέβεις αρκετά, ενώ οι επικοινωνιακές σου χάρες θα σε φέρουν στο επίκεντρο της προσοχής αρκετών ανθρώπων, ανοίγοντάς σου έτσι πόρτες τόσο σε καινούργιες επαγγελματικές, όσο και ερωτικές γνωριμίες. Είναι πιθανό να ξεκινήσεις μια επαφή με ένα πρόσωπο μέσω διαδικτύου ή σε ένα ταξίδι που θα κάνεις αυτό το διάστημα, ωστόσο, μην τρέφεις υψηλές προσδοκίες γιατί η απόσταση μπορεί να εμποδίσει την ανάπτυξη ενός ειδυλλίου ή να ξεφουσκώσει σύντομα ο ενθουσιασμός σου. Αν είσαι σε σχέση, η καθημερινότητά σας θα διανθιστείς με ευχάριστες στιγμές με τα πρόσωπα του περιβάλλοντός σας, ενώ βόλτες και μικρές αποδράσεις θα είναι συχνές και θα σας βοηθήσουν να ξεφύγετε από τα καθιερωμένα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣΕνεργοποιείσαι με αυτή τη Νέα Σελήνη και είσαι καθ’ όλα πρόθυμος/η να κάνεις ερωτικά ανοίγματα, να ζήσεις μια μεγάλη ερωτική περιπέτεια και να πειραματιστείς. Θέλεις να βγεις έξω από τα συνηθισμένα όρια, να εκμεταλλευτείς τις προοπτικές που σου δίνονται και φυσικά να βιώσεις καινούργιες, συναρπαστικές εμπειρίες που θα σε κάνουν να νιώσεις ζωντανός/η και ακμαίος/α. Κι έχεις πολλές πιθανότητες να τα ζήσεις όλα αυτά, αρκεί να μη θεωρήσεις τίποτα και κανένα πρόσωπο δεδομένο και «τετελεσμένο γεγονός» γιατί τότε οι εκπλήξεις θα σε δυσαρεστήσουν. Αν είσαι σε σχέση, θα ξοδέψετε παραπάνω χρήματα αυτήν την περίοδο απ’ όσα υπολογίζατε σε αγορές ή έκτακτες υποχρεώσεις, αλλά θα πάρετε κιόλας κάποια, οπότε θα έρθετε στα ίσα σας.

ΤΟΞΟΤΗΣΗ Νέα Σελήνη στο ζώδιό σου έρχεται να ενισχύει τον ενθουσιασμό και την αισιοδοξία σου αλλά και να σου δημιουργήσει τα κίνητρα που χρειάζεσαι για να κλείσεις κάποιον κύκλο στην προσωπική σου ζωή και να ανοίξεις έναν καινούργιο και πιο υποσχόμενο. Οι αλλαγές κι οι απρόσμενες εκπλήξεις είναι δεδομένες, λόγω του τετραγώνου Αφροδίτης-Ουρανού και το σίγουρο είναι ότι μέχρι να «κατακαθίσει η σκόνη», τίποτα δεν θα είναι δεδομένο. Το συγκεκριμένο χρονικό διάστημα θα είναι περιπετειώδες και γι’ αυτό φρόντισε να το εκμεταλλευτείς χωρίς να καταφύγεις σε υπερβολές και άσκοπους εντυπωσιασμούς. Αν είσαι σε σχέση, θα προσπαθήσεις να περάσεις στο ταίρι σου το μήνυμα ότι όλα είναι προσωρινά και τίποτα δεν μένει ίδιο για πάντα, γι’ αυτό χρειάζεται κι εσείς να είστε σε εγρήγορση, να συμβαδίζετε με τους ρυθμούς και να μεταβάλλεστε συνεχώς. 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣΠροσπαθείς να κρατήσεις τον έλεγχο, όμως είναι σαν να πηγαίνεις κόντρα στο ρεύμα και σίγουρα δε θα σου πάρει πολύ χρόνο για να εξαντληθείς. Αυτή η Νέα Σελήνη, με τη συμμετοχή του τετραγώνου της Αφροδίτης σου με τον Ουρανό σε παρασύρει ερωτικά και ενδεχομένως μετά από λίγο καιρό τίποτα δεν θα είναι το ίδιο. Γι’ αυτό φρόντισε να αποδεχτείς τις όποιες αλλαγές γιατί όσο πιο πολύ αντιστέκεσαι, τόσο θα παρασύρεσαι από γεγονότα και καταστάσεις που δε θα μπορείς να διαχειριστείς. Αν είσαι σε σχέση, οι απότομες μεταπτώσεις στην ψυχολογία σου θα είναι συχνές κι εκεί που νιώθεις μια χαρά, εκεί θα σε παίρνει από κάτω. Ο σύντροφός σου θα κάνει ό,τι είναι δυνατό να κρατήσει τις ισορροπίες, όμως δύσκολα θα αποφύγετε καβγάδες και διαφωνίες.

ΥΔΡΟΧΟΟΣΑυτή η Νέα Σελήνη σε κάνει ιδιαίτερα κοινωνικό/η και θα διευρύνεις όσο μπορείς τον κύκλο σου με πρόσωπα που έχουν καινοτόμες κι ενδιαφέρουσες ιδέες, αντιλήψεις και νοοτροπία που ταιριάζει με τη δική σου. Ενδεχομένως να κάνεις καινούργιες φιλίες αλλά και να κυκλοφορείς περισσότερο, αυξάνοντας έτσι τις πιθανότητες να βρεις κάποιον/α που θα σου ταιριάζει, όμως για κάτι πιο σταθερό και μόνιμο δεν ενδείκνυται η συγκεκριμένη περίοδος. Ίσως παρουσιάσεις απότομα σκαμπανεβάσματα στη διάθεσή σου, στιγμές που θα σε πιάνει μια μελαγχολία και θα θέλεις να αποτραβιέσαι από τα εγκόσμια. Αν είσαι σε σχέση, θα αυξήσεις την επικοινωνία σου με διάφορα άτομα, θα κυκλοφορήσεις και θα αισθανθείς ελεύθερος/η και ανεξάρτητος/η, κάτι που ο σύντροφός σου δε θα χαρεί και πολύ κι ίσως προκύψουν αρκετές εντάσεις μεταξύ σας. 

ΙΧΘΥΕΣΗ Νέα Σελήνη στον 10ο ηλιακό σου οίκο σου δίνει ενέργεια, ενθουσιασμό και αισιοδοξία να προσπαθήσεις για το καλύτερο στην ζωή σου και να κάνεις αρκετές από τις επιθυμίες και τους στόχους σου πραγματικότητα. Οι ευκαιρίες για καινούργιες γνωριμίες που θα σου παρουσιαστούν είναι αρκετές, τροφοδοτώντας τις ελπίδες σου, παρ’ όλα αυτά τίποτα δε θα γίνει χωρίς κόπο, ανατροπές και αναθεωρήσεις στα σχέδιά σου. Γι’ αυτό, πρέπει να έχεις επιμονή και γρήγορα αντανακλαστικά και να μη φοβηθείς να ξανοιχτείς σε άγνωστα νερά. Αν είσαι σε σχέση, μια κίνηση στα επαγγελματικά φαίνεται πολλά υποσχόμενη και μελλοντικά κερδοφόρα, όμως επειδή οι εκπλήξεις και οι αναστατώσεις καραδοκούν, καλό θα ήταν να έχετε πάντα και μια εναλλακτική σε περίπτωση που δεν πάει όπως υπολογίζετε.

Πηγή: astrology.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments