Ντεμακιγιάζ με φυσικά συστατικά | Pagenews.gr
Pagenews Team 29 Νοεμβρίου 2016, 17:38

Αν έχετε ευαίσθητο δέρμα ή αν απλά θέλετε να μειώσετε τα χημικά προϊόντα που έρχονται σε επαφή με την επιδερμίδα σας, τότε υπάρχει ένας τρόπος για ντεμακιγιάζ με ένα φυσικό προϊόν και αυτό δεν είναι άλλο από το λάδι καρύδας!

Αν και πολλές γυναίκες χρησιμοποιούν ήδη λάδι από καρύδα ως ενυδατική κρέμα ή μάσκα για τα μαλλιά, δεν γνωρίζουν ότι είναι επίσης μια θαυμάσια λύση αφαίρεσης μακιγιάζ.

Αρκεί ένα κουταλάκι του γλυκού (ή λιγότερο) για να βγάλετε το μακιγιάζ από τα μάτια σας, όσο δυνατό και αν είναι αυτό.

Βέβαια, το να έχετε λάδι καρύδας σε ένα γυάλινο βάζο στο σπίτι σας είναι εύκολο, αλλά τι γίνεται σε περίπτωση που θέλετε να αφαιρέσετε το μακιγιάζ σας όταν είστε έξω;

Υπάρχει λύση…
Απλά λιώστε λάδι καρύδας στον φούρνο μικροκυμάτων. Υπολογίστε περίπου 1 κουταλάκι του γλυκού λάδι καρύδας για κάθε δόση στο βαμβάκι που αφαιρείτε το μακιγιάζ.
Στη συνέχεια, στρώστε τα βαμβάκια το ένα δίπλα στο άλλο μέσα στο δοχείο με το λιωμένο καρυδέλαιο και αφήστε τα να το απορροφήσουν κατά τη διάρκεια της νύχτας.
Συλλέξτε και αποθηκεύστε τα στο ίδιο δοχείο ή σε ένα πλαστικό σακουλάκι που μπορείτε να μεταφέρετε μαζί σας όπου πηγαίνετε για εύκολη και εντελώς φυσική αφαίρεση μακιγιάζ ανά πάσα στιγμή.

TAGS: