Ζώδια: Love tips για την Τρίτη 29 Νοεμβρίου | Pagenews.gr
Pagenews Team 29 Νοεμβρίου 2016, 13:22

Κριός
Θα σας είναι δύσκολο να διατηρήσετε την ψυχραιμία σας και υπάρχει κίνδυνος να μιλήσετε χωρίς να σκεφθείτε. Η ενέργειά σας θα κατευθύνεται ομαλά προς τις συζητήσεις με τους γύρω σας. Θα μπορέσετε να προχωρήσετε.

Ταύρος
Θα πρέπει να χαλαρώσετε. Περάστε χρόνο χωρίς να κάνετε τίποτα. Θα έχετε μια πιο ξεκάθαρη εικόνα των πραγμάτων αύριο. Αν αφήσετε πίσω σας κάποιες παλιές συνήθειες θα αντιληφθείτε ότι είστε πιο χαλαροί.

Δίδυμοι
Η παρέμβαση ενός συναδέλφου θα σας βοηθήσετε να ολοκληρώσετε ένα σχέδιο που είναι σε εξέλιξη και το οποίο σας ταλαιπωρεί. Θα βελτιώσετε την φόρμα σας αν αφήσετε το παρελθόν πίσω σας. Θα πρέπει να προχωρήσετε.

Καρκίνος
Χρησιμοποιήστε την φαντασία σας και θα μπορέσετε να βρείτε έναν τρόπο να γίνετε κατανοητοί χωρίς πρόβλημα. Είστε σε καλή φόρμα και η ενέργειά σας ισορροπείτε. Θα πρέπει να εκμεταλλευθείτε την ευκαιρία για να επανεξετάσετε την υγεία σας.

Λέων
Κάποιες απρόσμενες επιλογές για το μέλλον σας είναι τώρα διαθέσιμες. Να είστε ανοιχτοί στο τι συμβαίνει και μην αφήσετε τις ευκαιρίες να σας προσπεράσουν. Η ταλαιπωρία που αισθάνεστε είναι ένα σημάδι ότι προκαλείτε την τύχη σας. Ξεκουραστείτε.

Παρθένος
Η δράση θα σας οδηγεί σήμερα αλλά θα πρέπει να ξεκουραστείτε. Το σώμα σας θα σας δείξει τον δρόμο που πρέπει να ακολουθήσετε. Ακούστε το ώστε να ξεκαθαρίσετε κάποιες αδυναμίες που υπάρχουν και σας κρατούν πίσω.

Ζυγός
Οδηγείστε από την διαίσθησή σας. Δεν θα απογοητευθείτε σήμερα. Η ανάγκη σας για κίνηση θα οδηγηθεί σε μια αθλητική δραστηριότητα και αυτό θα ρυθμίσει και την όρεξή σας. Να είστε προσεκτικοί με την διατροφή σας.

Σκορπιός
Δεν θα έχετε τον χρόνο που χρειάζεστε για να κάνετε πίσω καθώς πρέπει να δράσετε γρήγορα. Προσέξτε τα ρεύματα και τις αλλαγές στην θερμοκρασία. Θα πρέπει να φροντίσετε να κοιμηθείτε για να ξεκουραστείτε.

Τοξότης
Θα πρέπει να δείξετε υπομονή και να χαλαρώσετε ώστε να απομακρύνετε την ένταση. Θα πρέπει να αποφύγετε τις έντονες συζητήσεις που εξαντλούν την ενέργειά σας. Θα κερδίσετε, δεν υπάρχει αμφιβολία. Ο διαλογισμός θα είναι καλός για να φορτίσετε τις μπαταρίες σας.

Αιγόκερως
Μπορείτε να βασιστείτε στην σταθερότητα και την εμπιστοσύνη σήμερα. Να είστε ειλικρινείς ώστε να ξεκαθαρίσετε τα πράγματα με τους γύρω σας σήμερα. Θα είστε σε εξαιρετική φόρμα γενικά αλλά προσέξτε την ζάχαρη. Θα βελτιώσετε την ενέργειά σας.

Υδροχόος
Ο απόλυτος τρόπος σας σας οδηγεί να δοκιμάσετε τους γύρω σας και να λειτουργήσετε διαφορετικά. Ελέγξτε την υπερπροσπάθειά σας. Θα έχετε μια μεγάλη ανάγκη να γευθείτε τις απολαύσεις της ζωής σας στο έπακρο. Μην μένετε πίσω.

Ιχθύες
Το μυαλό σας είναι χαλαρό και θα σας βοηθήσει να αποφύγετε τα εμπόδια. Θα σκεφθείτε τα πάντα διαφορετικά σήμερα και αυτό θα σας φέρει τύχη. Θα πρέπει να πάρετε χρόνο ώστε να επικεντρωθείτε στον εαυτό σας. Ο ύπνος θα σας κάνει καλό.

Πηγή: astro-live.gr

TAGS: