Αθλητισμός

Η λύση ίσως είναι αυτή!

Η λύση ίσως είναι αυτή!
Μετά από όλα όσα έγιναν, από την Πέμπτη το βράδυ, ο ΠΑΟΚ έχει ελπίδα να… σώσει την χρόνια, μόνο αν σήμερα κι όλας, ανανεώσει το συμβόλαιο του Βλάνταν Ιβιτς.

​Ανεξάρτητα από το αν έχει δίκιο ή άδικο, ο ΠΑΟΚ οφείλει να στηρίξει με πράξεις τον προπονητή του. Αυτή πρέπει να είναι η εισήγηση του Λούμπος Μίχελ στον Ιβάν Σαββίδη, αν θέλει να μπορέσει να προχωρήσει ο Σέρβος, στις τομές που θέλει να κάνει, παραμένοντας αφεντικό στα αποδυτήρια.

Αν ο προπονητής δεν έχει έμπρακτα την στήριξη της ΠΑΕ και είναι αδύναμος, τότε είναι αποδεδειγμένο ότι θα αποτελέσει σύντομα παρελθόν, χωρίς να μπορέσει να προσφέρει. Αν στον ΠΑΟΚ θεωρούν ότι έχει άδικο, έπρεπε να τον διώξουν από το βράδυ της Πέμπτης. Διατηρείται όμως μια άσχημη κατάσταση με την διοίκηση να είναι απούσα και τον Μίχελ… εξαφανισμένο.

Θα θυμίσω ότι σε ανάλογη περίπτωση, πριν από κάποια χρόνια, όταν Σάντος και Ζαγοράκης, διαπίστωσαν ότι χάνονται τα αποδυτήρια, ανακοινώθηκε ανανέωση συμβολαίου του Πορτογάλου προπονητή. Στην πράξη αυτή η ανανέωση δεν έγινε ποτέ, αλλά πρόεδρος και προπονητής, με αυτό το «τέχνασμα», έδειξαν την πυγμή την αποφασιστικότητα τους και έστειλαν μήνυμα ποιος είναι το αφεντικό στον ΠΑΟΚ.

Τώρα όμως τι συμβαίνει; Όλα παραμένουν στον αέρα και ζούμε μια κατάσταση «η εγώ ή αυτός», με όλους να είναι υπ’ατμόν και όλους να αμφισβητούνται. Ένα ντεζαβού του 2014 επί Άγγελου Αναστασιάδη. Δεν ξέρω αν ο Βλάνταν Ίβιτς έχει δίκιο, και άδικο ο Τζαβέλλας ή το αντίθετο. Δεν με νοιάζει, δεν με αφορά και δεν είναι αυτό το θέμα μου και δεν θα έπρεπε να είναι κανενός αυτό το θέμα.

Αυτό που εγώ τονίζω, είναι πως εφόσον ο ΠΑΟΚ, έχει αποφασίσει να έχει αυτόν τον προπονητή, τότε ή θα του ανανεώσει το συμβόλαιο και θα του δώσει τα… όπλα που θέλει (αποχωρήσεις, μεταγραφές, άλλες προσθήκες), ή θα τον διώξει, θεωρώντας ότι καταστρέφει την ομάδα. Όμως επειδή το δεύτερο έχει συμβεί και άλλες φορές τα τελευταία χρόνια, ίσως η λύση να είναι το πρώτο.

Υ. Γ. Όλοι και εγώ μαζί, γράψαμε ότι ο Ίβιτς ίσως να έπρεπε να λύσει το θέμα εσωτερικά και όχι δημόσια, κανείς μας όμως δεν ξέρει αν πριν προβεί σε αυτή τη κίνηση, το είχε προσπαθήσει. Δεν λέω ότι είχε προσπαθήσει, δεν το ξέρω.

Πηγή: inpaok.com

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments