Αθλητισμός

Με Μάριν στην Κρήτη ο Ολυμπιακός!

Με Μάριν στην Κρήτη ο Ολυμπιακός!
Επιστροφή Μάριν στον Ολυμπιακό. Ο Γερμανός είναι στην αποστολή των «ερυθρόλευκων» για το ματς Κυπέλλου με τα Χανιά. Εκτός ο Τσόρι ύστερα από δική του επιθυμία. Μικροπροβλήματα για Ομάρ-Ρέτσο.

​Μια σημαντική είδηση έχει η αποστολή του Ολυμπιακού για το εκτός έδρας ματς (01/12, 19:30) με τον ΑΟ Χανίων για το Κύπελλο Ελλάδος, όπως μετέφερε ο Κώστας Νικολακόπουλος στον αέρα του ΣΠΟΡ FM 94,6 και επιβεβιώθηκε λίγη ώρα αργότερα μέσω της σχετικής ανακοίνωσης των Πειραιωτών. Ο Πάουλο Μπέντο επαναφέρει τον Μάρκο Μάριν, τον οποίο θα πάρει μαζί του στην Κρήτη και ενώ τον άφησε εκτός σερί ύστερα από την αναμέτρηση με τον Πανιώνιο στις 15 Οκτωβρίου. Μέσα και ο Ρομαό. 

Αντιθέτως, δεν θα ταξιδέψει ο Τσόρι Ντόμινγκες, ο οποίος είχε περιπέτεια το βράδυ της Δευτέρας, καθώς του διέρρηξαν το σπίτι. Εκτός και ο Παναγιώτης Ρέτσος και ο Ομάρ Ελαμπντελαουί. Ο νεαρός άσος έχει πάρει πολλά παιχνίδια στα πόδια του το τελευταίο χρονικό διάστημα και ο Πορτογάλος τεχνικός να τον ξεκουράσει και στην προπόνηση της Τετάρτης, αλλά έχει μικροενοχλήσεις λόγω κάκωσης δεξιού γόνατος, από χτύπημα κατά τη διάρκεια του τελευταίου αγώνα. Από ελαφρύ διάστρεμμα στην δεξιά ποδοκνημική (όχι εκείνη στην οποία είχε χτυπήσει παλαιότερα ταλαιπωρείται ο Νορβηγός. 

Η αποστολή: Ανδρούτσος, Μποτία, Μπουχαλάκης, Καμπιάσο, Καρντόσο, Χουτεσιώτης, Ντε Λα Μπέγια, Φιγκέιρας, Ιντέγε, Λεάλι, Μανθάτης, Μάριν, Μάρτινς, Πάρντο, Ρομαό, Τσιμίκας, Βούρος, Βρουσάι.

Πηγή: sport-fm.gr

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments