Αθλητισμός

Μίλησε ο Τζαβέλλας και πέταξε φωτιές – Αυτή είναι η πρώτη αντίδραση για το “φάγωμά” του από τον Ίβιτς!

Μίλησε ο Τζαβέλλας και πέταξε φωτιές – Αυτή είναι η πρώτη αντίδραση για το “φάγωμά” του από τον Ίβιτς!
Ο Έλληνας αμυντικός πήρε θέση για την απόφαση του προπονητή του να τον στείλει στη δεύτερη ομάδα! Διαβάστε ποια είναι η δική του εκδοχή που θα προκαλέσει νέο χαμό!

Μέχρι τώρα ο Γιώργος Τζαβέλλας δεν είχε εκφραστεί για την απόφαση του Βλάνταν Ίβιτς να τον στείλει στη δεύτερη ομάδα.

Ο Έλληνας αμυντικός τήρησε αυστηρά σιγή ιχθύος, ενώ κλείδωσε και το λογαριασμό του στο Instagram, δείγμα του ότι δεν ήθελε να προκαλέσει.

Πάντως, ο διεθνής άσος δείχνει ιδιαίτερα εκνευρισμένος με όσα έχουν συμβεί και μιλώντας στο περιβάλλουν του λέει πράγματα που θα συζητηθούν.

Συγκεκριμένα, ο Γιώργος Τζαβέλλας πιστεύει ότι προπονητής του τον “καθάρισε” για συγκεκριμένους λόγους, οι οποίοι δεν έχουν να κάνουν, φυσικά, με τη δική του απόδοση στο γήπεδο.

“Μου φόρτωσαν τις δικές τους αδυναμίες”, είναι η χαρακτηριστική “καυτή” ατάκα του παίκτη σε όσους τον ρωτούν τις τελευταίες ώρες “τι τελικά συνέβη”, όπως αποκαλύπτει η Metrosport.

Ο ποδοσφαιριστής θεωρεί, δηλαδή, ότι αυτός ήταν το “εξιλαστήριο θύμα” και ο “εύκολος στόχος” για να κρυφτούν τα πραγματικά προβλήματα που αντιμετωπίζει ο προπονητής και η ομάδα.

Πάντως, δεν αποκλείεται το επόμενο διάστημα, που θα έχει πέσει η σκόνη, ο παίκτης να τοποθετηθεί και δημοσίως για όσα έχουν συμβεί, ειδικά αν παρθεί απόφαση να αποχωρήσει από το σύλλογο.

Πηγή: sportdog.gr

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments