Αθλητισμός

Ουραγός στο κύπελλο ο ΠΑΟ! Τα σενάρια πρόκρισης!

Ουραγός στο κύπελλο ο ΠΑΟ! Τα σενάρια πρόκρισης!
Μετά την ήττα του στο Ηράκλειο από τον ΟΦΗ, ο Παναθηναϊκός έμεινε ουραγός στον όμιλο και πλέον θέλει συνδυασμό αποτελεσμάτων για να προκριθεί.

Μπροστά σε ένα ακόμα ιστορικό κάζο βρίσκεται ο φετινός Παναθηναϊκός. Η ήττα στο Ηράκλειο από τον ΟΦΗ με 2-1 φέρνει σε πολύ δύσκολη θέση το «τριφύλλι» που έμεινε ουραγό στην βαθμολογία του ομίλου με ένα βαθμό και χρειάζεται ένα συνδυασμό αποτελεσμάτων για να περάσει στους «16» του Κυπέλλου Ελλάδας!

Πιο συγκεκριμένα, ο Παναθηναϊκός πρέπει να κερδίσει υποχρεωτικά τον Απόλλωνα Σμύρνης την τελευταία αγωνιστική αν θέλει να έχει ελπίδες πρόκρισης, αφού σε οποιοδήποτε άλλο σενάριο αποκλείεται!

Ακόμα κι αν κερδίσουν όμως οι πράσινοι δεν κρατούν την τύχη στα χέρια τους, αφού σε περίπτωση που η αναμέτρηση του ΟΦΗ με τον Ηρακλή λήξει ισόπαλη, τότε ο Παναθηναϊκός θα μείνει στην τρίτη θέση, αφού θα ισοβαθμίσει στους 4 πόντους με τον ΟΦΗ, που θα υπερτερεί στην μεταξύ τους ισοβαθμία.

Με άλλα λόγια, ο Παναθηναϊκός για να προκριθεί θέλει υποχρεωτικά να κερδίσει τον Απόλλωνα Σμύρνης και να υπάρξει νικητής (όποιος κι αν είναι αυτός) στο παιχνίδι του ΟΦΗ με τον Ηρακλή.

Ακόμα κι αν υπάρξει νικητής στο Ηράκλειο όμως, πάλι ο Παναθηναϊκός δεν είναι σίγουρα στην επόμενη φάση. Το τριφύλλι προτιμά νίκη του Ηρακλή, αφού σε περίπτωση νίκης του ΟΦΗ, τότε ο Παναθηναϊκός θα ισοβαθμίσει με τον Γηραιό και θα πρέπει να καλύψει ένα χάντικαπ τεσσάρων γκολ στην ισοβαθμία, αφού το μεταξύ τους ματς έχει λήξει ισόπαλο (0-0) και τότε η πρόκριση θα κριθεί στην συνολική διαφορά τερμάτων.

Δηλαδή αν οι πράσινοι κερδίσουν με δύο γκολ τον Απόλλωνα Σμύρνης, θέλουν και ήττα του Ηρακλή με δύο γκολ και ούτω καθεξής…

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ1. ΗΡΑΚΛΗΣ 2 4 3-0

2. ΟΦΗ 2 3 2-2

3. ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ 2 3 1-3

4. ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ 2 1 1-2

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ (13/12)ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ – ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

ΟΦΗ – ΗΡΑΚΛΗΣ

Πηγή:sdna.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments