Αθλητισμός

Τι χρεώνει ο Ίβιτς στον Τζαβέλλα!

Τι χρεώνει ο Ίβιτς στον Τζαβέλλα!
Ο Βλάνταν Ίβιτς μπορεί να είπε πολλά στη συνέντευξη Τύπου μετά το ματς από τον Ατρόμητο, αλλά ήταν εν βρασμώ ψυχής και είχε μάθει κάποια λεγόμενα (υποτιμητικά) του Γιώργου Τζαβέλλα.

​Ο προπονητής του ΠΑΟΚ ήταν ιδιαίτερα εκνευρισμένος μετά την ήττα του ΠΑΟΚ από τον Ατρόμητο στην Τούμπα με 3-4 και είπε σκληρά πράγματα στη συνέντευξη Τύπου εν βρασμώ ψυχής.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Βλάνταν Ίβιτς μετά το τελικό αποτέλεσμα απέναντι στους Περιστεριώτες έμαθε από άμεσο συνεργάτη του πως ο Γιώργος Τζαβέλλας πριν το παιχνίδι της Φλωρεντίας μιλούσε υποτιμητικά και απαξιωτικά για τις πιθανότητες νίκης του ΠΑΟΚ στο «Αρτέμιο Φράνκι» και στη συνέχεια είχε ανάλογους χαρακτηρισμούς για προπονητή και τεχνικό διευθυντή.

Ο προπονητής του ΠΑΟΚ ήταν ήδη φορτωμένος από την ήττα από τον Ατρόμητο και όταν πληροφορήθηκε τα λεγόμενα του αρχηγού του δικεφάλου αμέσως μετά έγινε «μπαρούτι»!

Για αυτό είπε όσα είπε και έστειλε τον Τζαβέλλα στη δεύτερη ομάδα καθώς δεν μπορεί να αγωνιστεί υπό τις οδηγίες του ποδοσφαιριστής που δεν έχει εμπιστοσύνη σε εκείνον και τον ΠΑΟΚ!

Ολα αυτά ειπώθηκαν από τον Βλάνταν Ιβιτς και χθες ενώπιον όλων των ποδοσφαιριστών, μαζί και του Τζαβέλλα, στα αποδυτήρια του συλλόγου…

Ο τεχνικός του δικεφάλου δεν έβγαλε στη… σέντρα τον Τζαβέλλα λόγω στησίματος, αλλά επειδή είναι της άποψης ότι μαζί του δεν θα παίξει κανείς που δεν τον πιστεύει, ειδικά όταν ο ίδιος έχει συμβάλλει στην ανανέωση του συμβολαίου του παίκτη και την σταθεροποίησή του ως ηγετική μορφή στα αποδυτήρια.

Πηγή: sdna.gr

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments