Τεχνολογία

Apple: Εκτιμήσεις για ρεκόρ πωλήσεων του iPhone 8

Apple: Εκτιμήσεις για ρεκόρ πωλήσεων του iPhone 8
Εκτιμάται πως μπορεί να σπάσει και το ρεκόρ του iPhone 6.

​Η Apple με το επερχόμενο iPhone 8 θα καταφέρει να «πείσει» σημαντικό αριθμό καταναλωτών να αγοράσει τη νέα συσκευή, επιτυγχάνοντας έτσι ένα νέο ρεκόρ πωλήσεων.

Αυτή είναι η πρόβλεψη που κάνουν οι αναλυτές της KGI Securities, υποστηρίζοντας μάλιστα ότι η Apple θα καταφέρει να πουλήσει έναν αριθμό μεταξύ των 120 και 150 εκατομμυρίων iPhone 8 (ή όπως αλλιώς ονομαστεί η νέα συσκευή), κατά το δεύτερο οικονομικό εξάμηνο του επόμενου έτους.

Ενδεικτικό είναι ότι η αμέσως καλύτερη επίδοση για την Apple ήταν το 2014 όταν είχε πουλήσει 110 με 120 εκατομμύρια συσκευές iPhone 6. Αξίζει να σημειωθεί ότι το iPhone 6 ενσωμάτωνε σημαντικές σχεδιαστικές αλλαγές σε σχέση με τα προγενέστερα μοντέλα ενώ ήταν και το πρώτο iPhone με σημαντικά μεγαλύτερο μέγεθος οθόνης.

Ενδεχομένως, υποστηρίζει η σχετική ανάλυση, ένα νέο iPhone με OLED οθόνη να δημιουργήσει σημαντική ζήτηση, ενώ και τα υπόλοιπα «συμβατικά» μοντέλα του iPhone 8 προφανώς θα ενσωματώνουν αρκετά νέα στοιχεία που δεν θα αφήσουν ασυγκίνητο το καταναλωτικό κοινό. Χαρακτηριστικό είναι ότι ήδη η KGI Securities έχει προβλέψει ότι ακόμη και το μοντέλο των 4,7 ιντσών θα διαθέτει γυάλινη επικάλυψη και υποστήριξη ασύρματης φόρτισης.

Σύμφωνα με την έκθεση το OLED iPhone 8, για το μέγεθος της οθόνης του οποίου οι φήμες ποικίλουν, θα είναι η ναυαρχίδα της εταιρείας για το 2017, ενώ τα iPhone 8 και iPhone 8 Plus θα αποτελέσουν ριζικά αναβαθμισμένες των υπαρχόντων iPhone 7 και iPhone 7 Plus. Τα βασικά τεχνικά τους χαρακτηριστικά θα είναι παρεμφερή με τη διαφορά ότι η OLED έκδοση και το iPhone 8 Plus θα διαθέτουν dual-lens κάμερα.

Σε δημοσίευμα της Wall Street Journal υποστηριζόταν ότι η Apple έχει ήδη διαθέσιμα δέκα υποδείγματα της επόμενης συσκευής της και βρίσκεται σε διαδικασία δοκιμών. Το ένα από αυτά τα υποδείγματα φέρεται να διαθέτει κυρτή οθόνη OLED, κάτι που αν ισχύει θα άλλαζε ριζικά την εικόνα που έχουμε για τις συσκευές της Apple.

Τα επόμενα μοντέλα iPhone αναμένεται να ανακοινωθούν επίσημα από την Apple περί τα μέσα Σεπτεμβρίου του 2017, οπότε μέχρι τότε θα αρκεστούμε σε φήμες, διαρροές και αναλύσεις.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments