Οικονομία

Εκρηκτική αύξηση στις πωλήσεις λιανεμπορίου τον Σεπτέμβριο

Εκρηκτική αύξηση στις πωλήσεις λιανεμπορίου τον Σεπτέμβριο
Πολύ παραπάνω από την προηγούμενη μέτρηση και από τις εκτιμήσεις των αναλυτών.

Σπουδαία νέα για την κίνηση στον κλάδο του λιανικού εμπορίου, καθώς για το Σεπτέμβριο παρουσιάστηκε άνοδο 2,6% στις πωλήσεις λιανεμπορίου σε ετήσια βάση έναντι πτώση 2,1% που είχε σημειωθεί  το Σεπτέμβριο του 2015., σύμφωνα με τα στοιχεία της ΕΛΣΤΑΤ που ανακοινώθηκαν την Τετάρτη. 

Η μέτρηση ξεπέρασε κατά πολύ και τις προβλέψεις των αναλυτών που ανέμεναν συνέχιση της καθοδικής κίνησης των πωλήσεων κατά 2,1%. 

Ειδικότερα, ο Γενικός Δείκτης Όγκου, κατά το μήνα Σεπτέμβριο 2016, σε σύγκριση με τον αντίστοιχο δείκτη του Σεπτεμβρίου 2015, σημείωσε αύξηση κατά 2,6% και σε σύγκριση με τον αντίστοιχο δείκτη του Αυγούστου 2016 σημείωσε μείωση κατά 4,3%.

Ο Εποχικά Διορθωμένος (ως προς την επίδραση εποχικών γεγονότων, π.χ. έναρξη σχολικής περιόδου, εορτές, τουριστική περίοδος κλπ) Γενικός Δείκτης Κύκλου Εργασιών, κατά το μήνα Σεπτέμβριο 2016, σε σύγκριση με τον αντίστοιχο δείκτη του Αυγούστου 2016 σημείωσε αύξηση κατά 1,0%.

Ο Εποχικά Διορθωμένος Γενικός Δείκτης Όγκου, κατά το μήνα Σεπτέμβριο 2016, σε σύγκριση με τον αντίστοιχο δείκτη του Αυγούστου 2016 σημείωσε αύξηση κατά 1,8%.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments