Σόου Λεβέντη για Καρρά: Ο Μητσοτάκης θα πληρώσει! | Pagenews.gr
Pagenews Team 30 Νοεμβρίου 2016, 10:21

Με το γνωστό γλαφυρό του τρόπο σχολίασε ο ΒασίλΗς Λεβέντης την αποχώρηση του Γιώργου Καρρά από την Ένωση Κεντρώων, με τον πρόεδρο του κόμματος να δηλώνει την Τετάρτη στο ρ/σ «Πρακτορείο» πως Λεβέντης τον κάλεσε «να παραδώσει την έδρα του, γιατί είναι με λίστα και γιατί δεν τον ήξερε ούτε η μάνα του, όταν τον έβαλα».

«Όταν έλθει η ώρα των εκλογών, που είναι πολύ γρήγορα, και δω τον Καρρά στη ΝΔ, εμένα πια δε θα μου φταίει ο Καρράς – ο Καρράς απλά είναι αχάριστος, είναι μνημείο αχαριστίας», σημείωσε και πρόσθεσε: «Για μένα έχει πεθάνει ο Καρράς. Μπροστά μου είναι ο Μητσοτάκης. Την ημέρα που θα τον βάλουν στη ΝΔ τον Καρρά, ο Μητσοτάκης θα πληρώσει πανάκριβα για τον Λεβέντη. Γράψτε το καλά» ανέφερε με το γνωστό του ύφος ο κ. Λεβέντης.

Σχετικά με το ενδεχόμενο πρόωρων εκλογών, είπε πως «η κυβέρνηση βρίσκεται υπό κατάρρευση, στήνονται κάλπες αυτή τη στιγμή, γίνονται συζητήσεις για οικουμενική».

«Υπάρχει κυβέρνηση στη χώρα αυτή τη στιγμή; Στα εργασιακά, στα ασφαλιστικά υπάρχει κάτι που μπορεί να βασίζεται ο άλλος, υπάρχει μία κυβέρνηση σοβαρή;», διερωτήθηκε ο κ. Λεβέντης, εκτιμώντας ότι «αν γίνουν εκλογές, θα βγει πρώτος ο Μητσοτάκης – ας όψεται η Γεννηματά που ψήφισε ενισχυμένη, να έχει πενήντα έδρες ο Μητσοτάκης δώρο». «Αν θριαμβεύσει θα το οφείλει στη Γεννηματά, γι αυτό πρέπει να τιμωρηθεί το ΠΑΣΟΚ στις εκλογές από τον δημοκρατικό κόσμο γι αυτό που έκανε» πρόσθεσε.

TAGS: