Ζώδια

Αστρολογία 30/11- 01/12: Φαντασιώσεις και Παρορμήσεις

Αστρολογία 30/11- 01/12: Φαντασιώσεις και Παρορμήσεις
Τα ιδανικά σας, οι ελπίδες σας και οι ευσεβείς σας πόθοι μπορεί να φαντάζουν λίγο υπερβολικά κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου, κάνοντάς σας επιρρεπείς στην απογοήτευση.

Αστρολογία 30 Νοεμβρίου – Ο Ήλιος σε τετράγωνο με τον Ποσειδώνα (Τοξότη / Ιχθύες)

Τα ιδανικά σας, οι ελπίδες σας και οι ευσεβείς σας πόθοι μπορεί να φαντάζουν λίγο υπερβολικά κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου, κάνοντάς σας επιρρεπείς στην απογοήτευση.

Μπορεί να θέλετε μια φαντασίωση ή ένα όνειρο σας να γίνουν πραγματικότητα τόσο πολύ, που να αποσυνδεθείτε από την πραγματικότητα η οποία μοιάζει να μπαίνει εμπόδιο στο δρόμο σας – μόνο και μόνο για να διαπιστώσετε ότι το εμπόδιο αυτό εξυπηρετούσε ένα θετικό σκοπό τελικά. Η φαντασία σας μπορεί να είναι πολύ ενεργή τώρα, αλλά δεν θα είναι εύκολο να ελεγχθεί ή να ισορροπηθεί με την πραγματικότητα. Ωστόσο, μπορεί να είναι μια πολύ δημιουργική στιγμή, αν είστε σε θέση να αξιοποιήσετε αυτή τη φαντασία για παραγωγική χρήση.

Οι ασυνείδητες παρορμήσεις και επιθυμίες σας μπορεί να είναι ιδιαίτερα κοντά στην επιφάνεια, οπότε θα έχετε την ευκαιρία να μάθετε περισσότερα σχετικά με τις κρυφές δυνάμεις που σας οδηγούν (και ίσως στρεβλώνουν την άποψή σας για τον κόσμο γύρω σας).

Πνευματικά, ίσως ανακαλύψετε ότι η λαχτάρα σας για την φώτιση δεν είναι η άμεση διαδρομή που ελπίζατε να είναι, αλλά μπορεί να είναι εξίσου πολύτιμο (αν και απογοητευτικό) το να ανακαλύψετε ποιο δεν είναι η καλύτερη διαδρομή. Συναισθηματικά μπορεί να νιώθετε λίγο συγκλονισμένοι, αποθαρρυμένοι ή σε σύγχυση.

Από τη θετική πλευρά, έχετε την ευκαιρία να παρατηρήσετε ένα βαθύτερο μέρος σας, τι οποίο συνήθως είναι καμουφλαρισμένο πίσω από αυτά που σας αποσπούν την προσοχή με φόντο την καθημερινή ζωή. Υπάρχουν τεράστιες δημιουργικές, πνευματικές και θεραπευτικές δυνατότητες στην ακρόαση και την δουλειά με τις εσωτερικές φωνές από αυτά τα βάθη.

Αστρολογία 01 Δεκεμβρίου – Ο Χείρωνας σταθεροποιείται στην ορθή του πορεία (στους Ιχθύες. Μέχρι τις 01 Ιουλίου 2017)Για έως και μια εβδομάδα πριν και μετά την ημερομηνία αυτή, μπορεί να νιώθετε λίγο σαν να είστε παγιδευμένοι μεταξύ κόσμων, του πνευματικού με τον σωματικό, του ψυχικού έναντι του συναισθηματικού, ή του εξωτερικού αντικειμενικού κόσμου ενάντια στην εσωτερική σας υποκειμενική εμπειρία. Ο Χείρων ήταν ανάδρομος για τους τελευταίες 4 ½ μήνες, δίνοντάς μας χρόνο να αξιολογήσουμε τα σημεία στη ζωή μας που χρειάζονται θεραπεία και να ανακαλύψουμε τους τρόπους που μπορεί να πληγώναμε τον εαυτό μας ή τους άλλους.

Αυτό περιλαμβάνει θέματα σωματικής υγείας, συναισθηματικής τρωτότητας και ψυχικών προοπτικών που δημιουργούν περισσότερα προβλήματα από όσα λύνουν. Καθώς ο Χείρωνας γυρίζει στην άμεση θέση του, όλα όσα έχουμε μάθει κατά τους τελευταίους πέντε μήνες είναι έτοιμα να εφαρμοστούν τους επόμενους τρεις (ενώ ο Χείρων είναι ακόμα στη σκιά).

Αυτή τη στιγμή μπορεί να καταλήξετε σε αποφάσεις ή να φτάσετε σε ένα σημείο καμπής σε θέματα που παλεύατε από τον Μάιο σχετικά με τους στόχους, την καριέρα, τις προσδοκίες ή την εξουσία. Εάν αυτά τα θέματα σας προκαλούσαν

άγχος, αυτό θα μπορούσε να βγει τώρα με τη μορφή προβλημάτων υγείας, γι’ αυτό είναι καλή ιδέα να είστε ήπιοι, αλλά πειθαρχημένοι με τον εαυτό σας σε αυτούς τους τομείς. Θα μπορούσε να είναι μια εποχή ασάφειας, να είναι σαν να έχετε παγιδευτεί σε μια δίνη που αναμιγνύει τις δυνατότητες με τους περιορισμούς.

Ή, μπορεί να βιώσετε κάποια καθαρότητα, καθώς η παράδοξη συνύπαρξη της πραγματικότητας και των δυνατοτήτων της πορείας σας βρίσκονται μπροστά σας σε μια σαφέστερη εστίαση. Είτε έτσι είτε αλλιώς, είναι μια στιγμή που μπορεί να είναι μαγική, λόγω της ικανότητάς της να γεφυρώσει το χάσμα μεταξύ του τι είναι και του τι θα μπορούσε να είναι.

πηγή: www.astro-live.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments