Ζώδια

Ερωτικές Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια, 30/11

Ερωτικές Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια, 30/11
Διάβασε τις ημερήσιες προβλέψεις για τα ερωτικά σου.

ΚΡΙΟΣ 

Η Σελήνη συνεχίζει να βρίσκεται στον Τοξότη γι’ αυτό θα είσαι πιο χαλαρός/η και ευδιάθετος/η ενώ τουλάχιστον για σήμερα θα αποφασίσεις να μην πάρεις τίποτα στα σοβαρά και να μην αφήσεις στενάχωρες σκέψεις να σε παιδεύουν. Ίσως μάλιστα επιχειρήσεις να ανοίξεις επικοινωνία με ένα άτομο που σου αρέσει εδώ και μέρες, χωρίς ωστόσο να τρέφεις πολλές ελπίδες γι’ αυτό θα είσαι πιο ευέλικτος/η. Αν είσαι δεσμευμένος/η, το κλίμα στη σχέση σου ίσως δεν είναι το ίδιο χαλαρό και άνετο αφού μια κουβέντα με τον ταίρι σου μπορεί να ξαναφέρει θέματα στο προσκήνιο που έχουν ειπωθεί ξανά και ξανά, αλλά από το βράδυ και μετά θα βελτιωθεί αρκετά

ΤΑΥΡΟΣ

Ένα νέο πρόσωπο, ενδεχομένως και μικρότερό σου, μπορεί να μπει ξαφνικά στην ζωή σου σήμερα και να σε ξεσηκώνει με το κέφι και τη ζωντάνια του, προκαλώντας σε να το «ακολουθήσεις», αν θέλεις να βιώσεις διαφορετικές εμπειρίες και αποδεικνύοντάς σου ότι όλα είναι θέμα οπτικής, ακόμα και τα κολλήματά σου. Ο ενθουσιασμός και η εξωστρέφειά του πάντως θα σου κάνει καλό γιατί θα σε κάνει κι εσένα να δεις τα πράγματα αλλιώς, έστω για λίγο. Αν είσαι σε σχέση, έχεις πιεστεί αυτές τις μέρες και θέλεις να ηρεμήσεις και να ξεχάσεις ένα οικονομικό ζήτημα και τον τρόπο που θα το αντιμετωπίσεις γι’ αυτό θα στρέψεις την προσοχή σου στο ταίρι σου και θα φροντίσεις να περάσεις ένα όμορφο βράδυ.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η Σελήνη θα βρίσκεται και σήμερα απέναντί σου στον Τοξότη, αυξάνοντας ενδεχομένως και την συναισθηματική πίεση που νιώθεις εξαιτίας της παρουσίας του Κρόνου. Γι’ αυτό θα είσαι πιο μαζεμένος/η, χωρίς πολλές διαχυτικότητες και θα φροντίσεις να κρατήσεις τα προσχήματα απέναντι σε ένα άτομο που σου αρέσει, για να του περάσεις, όσο γίνεται, μια πιο σοβαρή και υπεύθυνη εικόνα σου. Αν είσαι δεσμευμένος/η, το πιο πιθανό είναι να πάρεις πάνω σου κάποιες επιπλέον υποχρεώσεις και να αναλάβεις προσωπικά τη διευθέτηση υποθέσεων που έχουν τραβήξει πολύ, ώστε σταδιακά να μειωθεί το βάρος από πάνω σας και να ξαναγυρίσετε στις όμορφες και ξέγνοιαστες μέρες σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Είναι πολύ πιθανό να βρεθείς σε ένα ερωτικό δίλημμα ή ανάμεσα σε δύο άτομα που σου αρέσουν και να μην μπορείς να διαλέξεις, κάτι το οποίο θα σου δημιουργήσει πίεση και άγχος. Γι’ αυτό, το πιο σοφό θα ήταν να προσπαθήσεις να μετρήσεις τα θετικά και τα αρνητικά του χαρακτήρα τους, με όσο το δυνατό λιγότερα συναισθηματικά κριτήρια και κυρίως να μη βιαστείς να κάνεις την επιλογή σου. Αν είσαι σε σχέση, είναι η κατάλληλη μέρα να ξεκινήσετε μια μίνι αποτοξίνωση να καθαρίσετε τον οργανισμό σας ή ένα πρόγραμμα διατροφής που θα σας βοηθήσει να απαλλαγείτε από έξτρα κιλάκια ή απλά να αποκτήσετε ευεξία και καλύτερη φυσική κατάσταση.

ΛΕΩΝ

Θα κάνεις προσπάθεια να κρατήσεις τα συναισθήματά σου υπό έλεγχο και δε θα αφήσεις να φανεί πόσο σε ενδιαφέρει ένα πρόσωπο, με το οποίο ενδεχομένως, μέχρι τώρα, έχετε κοινωνική σχέση. Δεν θεωρείς ότι είναι η κατάλληλη στιγμή να κάνεις ένα ερωτικό άνοιγμα, εφ’ όσον δεν είσαι σίγουρος/η για το αν κι αυτό τρέφει αισθήματα. Γι’ αυτό, αν τύχει να συναντηθείτε, θα είσαι χαμογελαστός/η και πρόσχαρος/η, όχι όμως και διαχυτικός/η. Αν είσαι δεσμευμένος/η, δεν αποκλείεται να κάνετε πράξη το ρητό «το τερπνόν μετά του ωφελίμου» και να βρεθείτε απόψε με κάποια άτομα για φαγητό αλλά και συζητήσετε την περίπτωση μιας μελλοντικής επαγγελματικής συνεργασίας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Το τελευταίο χρονικό διάστημα είσαι σε συνεχή αναβρασμό και τίποτα δεν μπορεί να κατευνάσει την εσωτερική σου ανάγκη να αλλάξεις τα πράγματα στην ερωτική σου ζωή γι’ αυτό και συχνά ξεφεύγεις από το συνηθισμένο σου εαυτό. Σήμερα, ωστόσο, μπορεί να κυριαρχήσει το «πρέπει» απέναντι στα θέλω σου και να σκεφτείς αν είναι σωστό ή όχι να κάνεις μια κίνηση και να έρθεις πιο κοντά σε ένα πρόσωπο που σου αρέσει, ακόμα και αν το γνωρίζεις. Αν είσαι σε σχέση, για άλλη μια φορά θα φορτωθείτε κάποια οικογενειακά θέματα που θα προσπαθήσετε να λύσετε εξαντλώντας όλη την υπομονή σας ή διενέξεις ανθρώπων του περιβάλλοντός σας και να συμβιβάσετε τα πράγματα.

ΖΥΓΟΣ

Συμπεριφέρεσαι λίγο περίεργα αυτό το διάστημα, ενδεχομένως γιατί έχεις αμφιβολίες για το αν, από όλους/ες αυτούς/ες που σε περιτριγυρίζουν, υπάρχει κάποιος/α που αξίζει όντως το χρόνο και την ενέργειά σου ή θα «ξαναφάς το ίδιο φαγητό», όπως και τις προηγούμενες φορές και θα βρεθείς πάλι μπλεγμένος/η σε μια προβληματική κατάσταση. Το θέμα είναι με ποια κριτήρια κάνεις την τελική επιλογή σου. Αν αυτά δεν έχουν αλλάξει, λογικό είναι να πέφτεις συνέχεια στα ίδια και τα ίδια άτομα. Αν είσαι σε σχέση, ένα ζήτημα με συγγενικό σας πρόσωπο ίσως σας χαλάσει τη διάθεση και θα κοιτάξετε να το βοηθήσετε όσο μπορείτε είτε πρακτικά, είτε παρέχοντάς του ηθική στήριξη.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Είναι πολύ πιθανό σήμερα να σε προσελκύσει ένα πρόσωπο με πονηρές διαθέσεις, το οποίο μεν θα σε ελκύει αρκετά, ωστόσο το ένστικτό σου μάλλον θα «κλωτσήσει» γιατί τους «μπελάδες» τους μυρίζεται από μακριά. Το τι θα κάνεις εξαρτάται από τους δικούς σου σκοπούς. Αν επιζητάς κάτι προσωρινό που θα καλύψει συγκεκριμένες ανάγκες σου, τότε θα προχωρήσεις, αν όμως θέλεις κάτι πιο σοβαρό, δε θα διστάσεις να το απορρίψεις και μάλιστα χωρίς πολύ σκέψη. Αν είσαι σε σχέση, μπορεί να χρειαστεί να καταπιέσετε κάποιες επιθυμίες σας, έστω για την ώρα, αφού προέχουν άλλες υποχρεώσεις που πρέπει να κλείσετε, οπότε θα κρατήσετε σφιχτό το χέρι και θα φερθείτε συνετά, χωρίς να ξεφύγετε από τον προϋπολογισμό σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Με τη Σελήνη και σήμερα στο ζώδιό σου ίσως νιώσεις μια έντονη συναισθηματική πίεση κι αυτή είναι που θα σε σπρώξει σε μια μάλλον συντηρητική πολιτική και πιο ρεαλιστική στάση στα ερωτικά σου. Θα ρίξεις ιδιαίτερο βάρος στην εικόνα που θα σχηματίσει ένα πρόσωπο που σε ενδιαφέρει, ίσως επειδή θέλεις να γίνει κάτι πιο σοβαρό μεταξύ σας γιατί έχεις κουραστεί και βαρεθεί να βολοδέρνεις δεξιά κι αριστερά και να σπαταλάς το χρόνο σου άδικα. Αν είσαι σε σχέση, παρά την προθυμία σου, μπορεί στη συγκεκριμένη φάση να είναι προτιμότερο να αφήσεις το σύντροφό σου να χειριστεί κάποια θέματα, αν είναι πιο κατάλληλος ή το έχει ξανακάνει στο παρελθόν. Το ζητούμενο είναι να γίνει η «δουλειά» κι όχι ποιος από τους δύο θα την κάνει.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Το να κερδίσεις την αποδοχή και να αναγνωριστεί η αξία σου είναι το ζητούμενό σου, όμως είναι κι αυτό το στοιχείο που σε εμποδίζει ορισμένες φορές να είσαι ο εαυτός σου, οπότε έχεις τα αντίθετα αποτελέσματα. Αν, σήμερα, προσπαθήσεις να βγάλεις προς τα έξω την πιο άνετη πλευρά σου -πάντα με μέτρο- και όχι την ανωτερότητα και τις γνώσεις σου, ίσως καταφέρεις να κερδίσεις το ενδιαφέρον ενός προσώπου που σου αρέσει. Αν είσαι σε σχέση, θα υπάρχει μια ένταση στο εργασιακό σου περιβάλλον που μπορεί να σε επηρεάσει και, όταν βρεθείς με το ταίρι σου, να είσαι ευερέθιστος/η ή κακοδιάθετος/η. Κάποια στιγμή όμως θα πρέπει να βάλεις ένα φρένο και να διαχωρίσεις την επαγγελματική από την προσωπική σου ζωή.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Θα είσαι ιδιαίτερα προσεκτικός/η σήμερα και παρά την παιχνιδιάρικη διάθεση και την τάση σου να πειράξεις και να φλερτάρεις, θα φροντίσεις να μην ξεπεράσεις τα όρια και κυρίως να μη δώσεις το δικαίωμα σε ένα πρόσωπο που σε ενδιαφέρει κι επιδιώκεις κάτι πιο σοβαρό να σε παρεξηγήσει. Αν όμως θέλεις κάτι πιο ανάλαφρο, θα διατηρήσεις το προκλητικό σου στυλ, αλλά πάλι δε θα είναι τόσο έντονο όσο άλλες φορές. Αν είσαι σε σχέση, ενδεχομένως να βρεθείτε ανάμεσα σε φίλους ή μια καλή παρέα, οπότε θα αρπάξεις την ευκαιρία να βγάλεις, ακόμα και αστειευόμενος/η, κάποια πράγματα από μέσα σου που σε ενοχλούν στο ταίρι σου. Φρόντισε, ωστόσο, τις επιπλέον λεπτομέρειες να του τις αναφέρεις κατ’ ιδίαν.

ΙΧΘΥΕΣ

Μπορεί να έρθεις σε ρήξη με κάποια πρόσωπα της οικογένειάς σου γιατί θα προσπαθήσουν να σε πείσουν ότι το άτομο που σου αρέσει δεν σου ταιριάζει, αποδεικνύοντάς σου με συγκεκριμένα επιχειρήματα ότι αποφεύγεις ή δε βλέπεις την πραγματικότητα. Λογικό είναι οι αντιδράσεις σου να μην είναι οι καλύτερες, εν τούτοις, όταν μείνεις μόνος/η και ηρεμήσεις, εξέτασέ τα πάλι, μήπως όντως κάπου έχουν δίκιο. Αν είσαι σε σχέση και συνεργάζεστε επαγγελματικά με το σύντροφό σου είναι πιθανό να ενώσετε τις δυνάμεις σας, προκειμένου να αντιμετωπίσετε ένα θέμα που θα προκύψει. Αν όχι, μάλλον θα διαφωνήσετε λόγω διαφορετικής οπτικής ή ενός λανθασμένου χειρισμού.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments