Μεγάλο Ωροσκόπιο Νέα Σελήνη 30/11 | Pagenews.gr
Pagenews Team 30 Νοεμβρίου 2016, 14:20

Φαντάζει λες και το σύμπαν θέλει να δώσει στον κάθε άνθρωπο ατομικά, ένα εξιτήριο αποφυλάκισης. Η Νέα Σελήνη στον Τοξότη στις 29 Νοεμβρίου θα σας ωθήσει να ανταποκριθείτε σε κάθε ευκαιρία που θα σας προκύψει, με ένα ενθουσιώδες «ναι»!

Είναι γεγονός ότι κάθε νέα σελήνη εμπεριέχει ένα δώρο, που περιβάλλεται από μια υπόσχεση. Εδώ που εμπλέκεται ο Τοξότης, το ζώδιο που συνδέεται με την αισιοδοξία, θα προσφερθούν σε όλους οι πιθανότητες που φέρνει η ελπίδα. Αντί να βλέπετε μια κατάσταση ως έχει, θα μπορείτε να οραματιστείτε τις δυνατότητες που εμπεριέχει την παρούσα στιγμή.

Επιπρόσθετα και προς όφελος του ανθρώπινου είδους, 5 πλανήτες βρίσκονται σε ζώδια της φωτιάς και παρέχουν όλο τον ενθουσιασμό που απαιτείται για να πραγματοποιήσετε τη σπουδαία απόδρασή σας. Παράλληλα η Αφροδίτη της αγάπης θα προσεγγίσει δυναμικά τον Ουρανό για μια όψη τετραγώνου, ενόσω θα σχηματίζεται η Νέα Σελήνη. Θα κεντριστούν πολλές ριζοσπαστικές συμπεριφορές καθώς θα έλκετε εκκεντρικούς ανθρώπους και καινοτόμες ιδέες.

Θα παρατηρήσετε ότι τώρα θα σας ενδιαφέρει λιγότερο η βολή σας, γιατί θα ακολουθείτε τον ενθουσιασμό των νέων εμπειριών. Το βέβαιο είναι ότι οι πάντες θα είναι πρόθυμοι να δουλέψουν σκληρά για την ανταμοιβή τους, κάτι που ωθεί η Αφροδίτη στον Αιγόκερω. Η επιτυχία είναι προσιτή, αν κάνετε σωστή και άρτια προετοιμασία και είστε συνεπείς στις προσπάθειές σας. Ωστόσο αυτή η περίοδος δεν είναι αποσυνδεδεμένη από το κάρμα του καθενός, γι’ αυτό θα κληθείτε να δώσετε λόγο στον αυστηρό Κρόνο αν το παρακάνετε με την ελευθερία της έκφρασης.

Κριός (21 Μαρτίου – 19 Απριλίου)

Η συνειδητή σύνδεση που θα υπάρχει ανάμεσα στο σκοπό και τις δυνατότητες, θα σας διευκολύνει πολύ στο να εντοπίσετε και να ακολουθήσετε το αστέρι σας. Η φιλοσοφική Νέα Σελήνη στον Τοξότη ακουμπά τον 9ο Οίκο σας της Ανώτερης Μόρφωσης, δίνοντάς σας μια ευκαιρία για μάθηση ή για να ανακαλύψετε τον κόσμο.Η πνευματική ουσία της ζωής σας θα γίνει απόλυτα ξεκάθαρη, ανορθώνοντας την αυτοπεποίθησή σας και σταθεροποιώντας τη δέσμευσή σας για να πραγματώσετε τους στόχους σας. Η επιλογή και όχι οι συγκυρίες, θα καθορίσουν την επιτυχία σας.

Ταύρος (20 Απριλίου – 20 Μαΐου)

Είναι η μόνη φυσική κίνηση να θέσετε πολύ πιο ψηλά τους στόχους σας, όταν είστε βέβαιοι ότι μπορείτε να τους φτάσετε. Επειδή όμως η ιπποτική Νέα Σελήνη στον Τοξότη και τον 8ο Οίκο σας της Αναγέννησης, σας στέλνει σε ένα ταξίδι αυτογνωσίας, μην περιμένετε να γλιτώσετε με ψευτοπαλικαρισμούς.Οι συναισθηματικές σας κεραίες θα αναζητούν σε όλο το σύμπαν περισσότερη δράση, κάτι που μπορεί να αποσπάσει την προσοχή σας από τις προσωπικές σας υποχρεώσεις. Ωστόσο η ψυχολογική και η πνευματική μεταμόρφωση, θα είναι το κλειδί σας για την ευτυχία. Αντί να προσπαθείτε να ελέγξετε την εξωτερική ροή των γεγονότων, εστιάστε στο να βελτιώσετε τις εσωτερικές σας διεργασίες.

Δίδυμοι (21 Μαΐου – 20 Ιουνίου)

Η οπτική σας αλλάζει και απαιτεί από εσάς να δείτε με πιο φρέσκια ματιά τις σχέσεις όλων των ειδών, καθώς νέες συνεργασίες και παλιές συμμαχίες θα περάσουν τώρα από εξέταση. Η Νέα Σελήνη στον Τοξότη θα ενεργοποιήσει τον 7ο Οίκο σας των Άλλων, φυτεύοντας τους σπόρους των ευκαιριών για καινούργιες γνωριμίες ή για να περάσουν στο επόμενο επίπεδο οι υφιστάμενες.Πάντως θεωρείται μέχρι και απίθανο να «τακτοποιηθείτε», με τον πλανόδιο Ουρανό στη σύνθεση. Μην αναμένετε να βρείτε μία και μοναδική σωστή απάντηση στα τόσα πολλά περίπλοκα ερωτήματα. Διατηρήστε μια ευρύτητα πνεύματος και δοκιμάστε διαφορετικές προσεγγίσεις ανάλογα με την εκάστοτε περίσταση. Δεν ταιριάζει ένα νούμερο σε όλα τα μεγέθη…

Καρκίνος (21 Ιουνίου – 22 Ιουλίου)

Κάποια απρόβλεπτα γεγονότα στον εργασιακό σας χώρο ενδέχεται να σας σοκάρουν αρχικά, στην ουσία όμως θα διευρύνουν τους ορίζοντές σας. Η εκδηλωτική Νέα Σελήνη στον Τοξότη θα αναδείξει τον 6ο Οίκο σας της Αυτοβελτίωσης, αποκαλύπτοντας ασυμβίβαστες εναλλακτικές προσεγγίσεις στη βαρετή καθημερινότητά σας. Πολλά πράγματα φαντάζουν εφικτά, εκεί που πριν δεν υπήρχε καν μονοπάτι. Η δική σας πρόκληση αυτή τη στιγμή είναι να ξεπεράσετε την αμφιταλάντευση για την ρουτίνα σας, όταν φουντώνει μέσα σας η λαχτάρα για περιπέτεια. Ο Έλμπερτ Χάμπαρντ έχει γράψει «Η ευθύνη είναι το τίμημα της ελευθερίας»

Λέων (23 Ιουλίου – 22 Αυγούστου)

Όσο έντιμες κι αν είναι οι προθέσεις σας, είναι πιθανό να παραπλανήσετε τον εαυτό σας, το ταίρι σας ή και συνεργάτες σας χωρίς να το καταλάβετε καν. Η εξωστρεφής Νέα Σελήνη στον Τοξότη ενεργοποιεί τον 5ο Οίκο σας του Ρομάντζου, ενθαρρύνοντάς σας να ανέβετε πολύ ψηλά με τα φτερά της έμπνευσής σας. Μια πληθώρα κοινωνικών δραστηριοτήτων θα αναζωογονήσουν την ψυχή σας, αν και θα σας δελεάσουν να διαμοιράσετε κατά πολύ την ενέργειά σας. Ενίοτε η ωριμότητα επιφέρει και την αναβολή της επιδίωξης των απολαύσεων. Ο συγγραφέας Άνταμ Χόστσαϊλτν έγραψε «Η δουλειά είναι σκληρή. Οι περισπασμοί είναι άφθονοι, και ο χρόνος είναι λίγος»

Παρθένος (23 Αυγούστου – 22 Σεπτεμβρίου)

Δεν χρειάζεται να ταξιδέψετε σε εξωτικούς προορισμούς, για να βάλετε τον ενθουσιασμό της περιπέτειας στη ζωή σας. Η Νέα Σελήνη στον Τοξότη θα μπει στον 4ο Οίκο σας του Σπιτιού και της Οικογένειας, για να δώσει έμφαση στις δραστηριότητες εντός σπιτιού και να επαναβεβαιώσει την αγάπη που λαμβάνετε από τα άτομα που βρίσκονται πολύ κοντά σας.Δεν αποκλείεται ωστόσο να υπάρξουν κάποιες απρόβλεπτες αναταραχές, γι’ αυτό φροντίστε να έχετε στήσει γερά το απάγκιο σας όσο θα φυσούν οι άνεμοι. Έχει γραφτεί πολλές φορές ότι δεν πρέπει να μας προκαλούν φόβο οι καταιγίδες, γιατί μας μαθαίνουν πώς να κυβερνάμε το πλοίο μας.

Ζυγός (23 Σεπτεμβρίου – 22 Οκτωβρίου)

Η ατμόσφαιρα είναι έντονα φορτισμένη από την προσμονή, όμως η χαρά που αναμένετε ενδέχεται να μην προκύψει όπως την έχετε σχεδιάσει. Η Νέα Σελήνη στον Τοξότη θα ηλεκτρίσει τις σπίθες στον 3ο Οίκο σας του Περισπασμού, διοχετεύοντάς σας περισσότερο ενθουσιασμό από όσο θα θέλατε. Οι συγκυρίες θα έχουν τη δυναμική να αλλάξουν άρδην ταχύτατα, αλλά εσείς φροντίστε να παραμείνετε ψύχραιμοι αν το χάος σας χτυπά την πόρτα. Ο Μπεν Φράνκλιν έγραψε «Αν σε οδηγεί το πάθος, δώσε τα ηνία στη λογική».

Σκορπιός (23 Οκτωβρίου – 21 Νοεμβρίου)

Οι αχτίδες της λιακάδας και της ελπίδας θα καταφέρουν να διαπεράσουν τα σύννεφα και να σας καθοδηγήσουν σε στιγμές αβεβαιότητας, ενώ θα ενδυναμώνουν τις επιδιώξεις της ζωής σας. Η φιλοσοφική Νέα Σελήνη στον Τοξότη σταθεροποιεί τον 2ο Οίκο σας των Πόρων, διευρύνοντας την αίσθηση που έχετε για την αξία σας και σας εμπνέει να υιοθετήσετε μια νέα προσέγγιση στα οικονομικά θέματα. Ο εκκεντρικός Ουρανός μπορεί να φέρνει εκπλήξεις, ωστόσο οι καινοτόμες ιδέες σας θα εφαρμοστούν καλύτερα αν κάνετε προσεκτικούς σχεδιασμούς. Ο Κομφούκιος έγραψε «Η επιτυχία εξαρτάται από την πρότερη προετοιμασία. Αν δεν έχετε κάνει αυτή την προετοιμασία, είναι βέβαιο ότι θα αποτύχετε».

Τοξότης (22 Νοεμβρίου – 21 Δεκεμβρίου)

Υπάρχει μια νέα ελαφρύτητα στο βάδισμά σας, και τα χαρίσματά σας θα γοητεύουν όποιον βρεθεί στο δρόμο σας. Σας διέπει γνήσιος ενθουσιασμός για τις προοπτικές των ημερών που έπονται, καθώς η Νέα Σελήνη που σχηματίζεται πάνω σας αναζητά τη συγκίνηση και αναζωογονεί τον 1ο Οίκο του Εαυτού σας. Το αιχμηρό τετράγωνο που θα σχηματίσει η Αφροδίτη με τον Ουρανό, θα σας κάνει πιο επιρρεπείς στο να έλκετε ιδιόρρυθμους ανθρώπους, μέρη και ιδέες. Η ηλεκτρισμένη σας ενέργεια σας δίνει ταχύτητα κινήσεων, που οι άλλοι δεν μπορούν να φτάσουν. Οι Ρωμαίοι φιλόσοφοι υποστήριζαν ότι «όλα όσα ξεπερνούν το όριο της μετριοπάθειας, έχουν ασταθή θεμέλια».

Αιγόκερως (22 Δεκεμβρίου – 19 Ιανουαρίου)

Μπορεί ως ιδιοσυγκρασία να είστε πάντα προσηλωμένοι στους στόχους σας, όμως αυτή την περίοδο σας αναμένει υπομονετικά η χαρά. Η οραματίστρια Νέα Σελήνη στον Τοξότη θα φυτέψει τους σπόρους της έμπνευσης στον 12ο Οίκο σας της Πνευματικότητας, αποσπώντας τη σκέψη σας από τη δουλειά και εστιάζοντας την προσοχή σας σε μεταφυσικές διαστάσεις. Αυτό το περιηγητικό εισιτήριο του σύμπαντος έχει τη δυναμική να σας βγάλει έξω από το πρόγραμμά σας, ίσως και εντελώς από την έδρα σας. Αντί να προσπαθήσετε να αντιπαλέψετε αυτές τις κοσμικές δυνάμεις, επιτρέψτε στον εαυτό σας να αφήσει κατά μέρος τις σοβαρές του ενασχολήσεις και να απολαύσει τη μαγεία της φαντασίας σας!

Υδροχόος (20 Ιανουαρίου – 18 Φεβρουαρίου)

Όπως όλοι οι άνθρωποι, έτσι κι εσείς έχετε πολλά θέματα που σας απασχολούν. Πρέπει όμως τώρα να διαθέσετε μέρος του χρόνου σας για να διασκεδάσετε με την οικογένεια και τους φίλους σας. Η χαρωπή Νέα Σελήνη στον Τοξότη ενδυναμώνει τον 11ο Οίκο σας της Κοινότητας, θυμίζοντάς σας πόσο απολαμβάνετε αυτή την περίοδο του χρόνου. Μπορεί αυτή η εύθυμη σεληνιακή επίδραση να φαντάζει θαυμάσια, ωστόσο δεν αποκλείεται ο θόρυβος να είναι κάπως υπερβολικός. Φυσικά και μπορείτε ναξεσαλώσετε μέχρι τελικής πτώσεων, όμως η χαρά και η απόλαυσή της θα διαρκέσουν πολύ περισσότερο αν ξέρετε πού να σταματήσετε.

Ιχθύες (19 Φεβρουαρίου – 20 Μαρτίου)

Οι φιλοδοξίες σας θα ανοίξουν τις πόρτες για νέες ευκαιρίες στην παρούσα εργασία σας ή θα σας οδηγήσουν προς νέα μονοπάτια στην καριέρα σας. Είστε παράφορα αισιόδοξοι για το αποτέλεσμα, καθώς η προβλεπτική Νέα Σελήνη στον Τοξότη φωτίζει τον 10ο Οίκο σας της Κοινωνικής Ζωής. Παράλληλα ο σκανδαλώδης Ουρανός γκρεμίζει την παρούσα κατάσταση των πραγμάτων και δίνει πρωτοτυπία στις επιθυμίες σας, ταράσσοντας φυσικά τους πιο παραδοσιακούς οικείους σας.Η λαχτάρα σας για ξαφνική αλλαγή εκ βάθρων θα χοχλάζει ανυπόμονα, ωστόσο το πιο σωστό για εσάς θα είναι να κινηθείτε με σύνεση. Ο Δρ Τζέιμς Ντόμπσον υποστηρίζει «Να παίρνετε τις μη σημαντικές αποφάσεις για τη ζωή σας, γρήγορα ή παρορμητικά. Όταν αμφιβάλετε, αφήστε το χρόνο να κυλήσει».

πηγή: astrolive

TAGS: