Ζώδια

Να περιμένω να κάνει το πρώτο βήμα ή να το τολμήσω;

Να περιμένω να κάνει το πρώτο βήμα ή να το τολμήσω;
Γνωριστήκατε, υπήρχε μία όμορφη επαφή, όμως από εκεί και ύστερα είσαι σε αναμμένα κάρβουνα και περιμένεις τι θα γίνει! Υπάρχουν κάποια μηνύματα, κάποια likes, αλλά μέχρι εκεί… Σίγουρα υπάρχει ενδιαφέρον, έχεις καταλάβει την έλξη, αλλά κανείς από τους δύο δεν κάνει την αρχή για να προχωρήσει η ιστορία… Σκέφτεσαι να κάνεις εσύ το πρώτο βήμα;

ΚΡΙΟΣΑν το άτομο για το οποίο μιλάμε είναι Κριάρι, τότε θα πρέπει να απαντήσεις στην ακόλουθη ερώτηση; Ενδιαφέρεσαι για κάτι εφήμερο ή για κάτι πιο σταθερό; Αν η απάντηση είναι η πρώτη, τότε… βουρ! Μη διστάσεις, πρότεινε συνάντηση και προκάλεσέ τον ευθέως… Ωστόσο, στη συνέχεια μην περιμένεις ότι θα τον ξαναδείς. Αν ενδιαφέρεσαι για κάτι πιο σταθερό, τότε θα πρέπει να περιμένεις, γιατί ο Κριός είναι κυνηγός, του αρέσουν τα δύσκολα και όταν του αρέσει κάτι πολύ, τότε δεν υπάρχει περίπτωση να κάθεται και να περιμένει, θα πάρει πρωτοβουλίες.

ΤΑΥΡΟΣΣτην περίπτωση του Ταύρου θα πρέπει να έχεις στο μυαλό σου ότι αργεί να πάρει αποφάσεις και δοκιμάζει, παρατηρεί, αφήνει χρόνο μέχρι να σιγουρευτεί… Αν εσύ είσαι της άποψης ότι… στη βράση κολλάει το σίδερο, τότε ο Ταύρος απλά δεν είναι ο άνθρωπός σου! Ο Ταύρος δε θέλει πίεση, δε θέλει ζόρι… Έχει ανάγκη από χρόνο, προκειμένου να νιώσει ασφάλεια και σιγουριά! Περίμενε λοιπόν να γνωριστείτε καλύτερα, και με γλυκύτητα και μαεστρία φέρ’ τον στα νερά σου!

ΔΙΔΥΜΟΣΟ Δίδυμος είναι ένας αρκετά προοδευτικός άνθρωπος, που δε σκέφτεται και δεν ανησυχεί για το ποιος θα κάνει το πρώτο βήμα… Ακολουθεί την ιδέα και τη διάθεση της στιγμής, του αρέσει να τον πολιορκούν και να τον προκαλούν ερωτικά, δε διστάζει όμως και αυτός να παίξει, να φλερτάρει και να πάρει πρωτοβουλίες! Αν λοιπόν σου αρέσει και θέλεις κάτι παραπάνω από αυτόν, μη διστάσεις, πες του το με έναν έξυπνο τρόπο και κάνε παιχνίδι… Σίγουρα θα του αρέσει!

ΚΑΡΚΙΝΟΣΟ Καρκίνος είναι ντροπαλούλης και ανασφαλής, για να κάνει λοιπόν αυτός το πρώτο βήμα, θα πρέπει να έχει περάσει καιρός, να έχει βεβαιωθεί για τα δικά σου αισθήματα, να ξέρει με σιγουριά ότι δεν θα “φάει” απόρριψη! Αν βαριέσαι λοιπόν να περιμένεις, τότε μία είναι η λύση, να πάρεις εσύ πρωτοβουλίες… Ωστόσο, αν ο Καρκίνος για τον οποίο μιλάμε είναι άνδρας, τότε θα πρέπει να έχεις υπόψιν ότι είναι και παραδοσιακός, αυτό σημαίνει ότι προτιμά ο ίδιος να κάνει την πρώτη κίνηση… Βέβαια, δώσ’ του τον αέρα, προσφέροντάς του επιβεβαίωση! Αν μιλάμε για γυναίκα Καρκίνο, τότε ασυζητητί, φίλε μου, πρέπει εσύ να κάνεις το βήμα για να την φέρεις στην αγκαλιά σου!

ΛΕΩΝΟ Λέοντας είναι το ζώδιο με τους πολλούς θαυμαστές, έτσι λοιπόν έχει μάθει όλοι να σέρνονται από πίσω του και να του εκφράζουν το ενδιαφέρον τους! Αν κάνεις κι εσύ το ίδιο, τότε δε θα του φανεί και τόσο εντυπωσιακό, θα είναι γι’ αυτόν κάτι συνηθισμένο, με αποτέλεσμα να μην κάνεις τη διαφορά! Το ζήτημα είναι με τον Λέοντα να πάρει ο ίδιος την απόφαση να κάνει το πρώτο βήμα. Τότε θα τον κερδίσεις ολοκληρωτικά και θα γουργουρίζει σαν… γατάκι στη αγκαλιά σου! Περίμενε λοιπόν, μην “ριχτείς” πάνω του εκφράζοντας τον εντυπωσιασμό σου, πήγαινε του και λίγο κόντρα που του αρέσει, για να κεντρίσεις το ενδιαφέρον!

ΠΑΡΘΕΝΟΣΟ Παρθένος είναι ο άνθρωπος που θέλει τα λόγια τα σταράτα! Έτσι λοιπόν, δε χρειάζεται να οργανώσεις “τακτικές” για να τον κερδίσεις, γιατί η στρατηγική τον εκνευρίζει και θεωρεί ότι είναι μόνο για τα παιδιά! Σου αρέσει; Τον θέλεις; Τότε εκδήλωσέ το, συζήτησε μαζί του, κάνε το πρώτο βήμα με έναν τρόπο απλό, αυθόρμητο, αλλά και όχι και εντελώς χύμα! Ο Παρθένος εκτιμά την ειλικρίνεια και την ευθύτητα, αλλά για να είναι μαζί σου θα πρέπει να του αποδείξεις ότι πραγματικά ταιριάζετε!

ΖΥΓΟΣΟ Ζυγός έχει ένα μεγάλο θέμα: Ενώ είναι πολύ παιχνιδιάρης και… φλερτατζής, είναι αναποφάσιστος! Έτσι λοιπόν, ενώ μπορεί να υπάρχει μεταξύ σας παιχνίδι με τα μάτια, αλλά και έλξη, ενώ νοιώθεις τη σιγουριά ότι σε θέλει, μία μέρα εντελώς ξαφνικά μπορεί να μάθεις ότι έκανε σχέση! Γιατί συμβαίνει αυτό; Γιατί ο Ζυγός αναβάλει να πάρει πρωτοβουλίες και όταν βρεθεί το άτομο που θα πάρει τα ηνία και θα κάνει το πρώτο βήμα, τότε αυτός ενδίδει! Γι’ αυτό λοιπόν μην αργείς, δείξε δυναμισμό και κέρδισέ τον χωρίς να περιμένεις ούτε δευτερόλεπτο!

ΣΚΟΡΠΙΟΣΑυτός ο σκοτεινός και μυστήριος τύπος, αν δεν πάρει ο ίδιος την απόφαση να γίνει κάτι μεταξύ σας, τότε πραγματικά δε θα συμβεί τίποτα! Δεν είναι ο άνθρωπος που περιμένει να κάνει ο άλλος το πρώτο βήμα… Όταν θέλει πραγματικά πολύ και έχει τη σιγουριά, τόσο για τα αισθήματά του, όσο και για το τι άνθρωπος είσαι εσύ, τότε δε θα διστάσει και θα κάνει ο ίδιος το πρώτο βήμα! Για το λόγο αυτό μη βιάζεσαι, απλά περίμενε… Όταν θα κάνει την έρευνά του και διαπιστώσει ότι μπορεί να σε εμπιστευτεί, τότε θα κάνει αμέσως το πρώτο βήμα!

ΤΟΞΟΤΗΣΟ Τοξότης θέλει παιχνίδι στην κατάκτησή του… Είναι φιλελεύθερος, δεν έχει ταμπού, ούτε και όρια… Του αρέσει να τον πολιορκούν, όμως του αρέσει να βάζει και στόχους προκειμένου να τους πετύχει ο ίδιος, χωρίς καμία βοήθεια! Είναι βέβαιο πως αν υπάρχει ερωτική έλξη μεταξύ σας, αν κουνήσεις λίγο την… ουρίτσα σου, τότε αμέσως κάτι θα γίνει μεταξύ σας! Αν βέβαια βιάζεσαι, κάνε εσύ το πρώτο βήμα, αλλά παράλληλα κάνε και παιχνίδι, για να του αφήνεις και μία αβεβαιότητα!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣΟ άνδρας Αιγόκερως, είναι αυστηρός και παραδοσιακός, προτιμά να κάνει ο ίδιος το πρώτο βήμα για να ξεκινήσει μια σχέση. Στην αντίθετη περίπτωση, χάνει το ενδιαφέρον του, γιατί αν η γυναίκα του ριχτεί, τότε αυτός θα την θεωρήσει εύκολη και ότι το κάνει στον καθένα, επομένως δε θα ασχοληθεί! Αν σου αρέσει λοιπόν, τότε να περιμένεις! Αν τώρα μιλάμε για γυναίκα Αιγόκερω, τότε περιμένει το πρώτο βήμα από τον άνδρα, γιατί… έτσι είναι το σωστό και το πρέπον!

ΥΔΡΟΧΟΟΣΔεν έχει ταμπού ούτε προκαταλήψεις, είναι μοντέρνος. με ανοιχτό μυαλό και του αρέσει πολύ να τον αιφνιδιάζουν! Ο Υδροχόος, ανεξάρτητα από το φύλο του, θέλει και του αρέσει να κάνει ο άλλος το πρώτο βήμα για να ξεκινήσει ένα ερωτικό παιχνίδι… Αυτό δε σημαίνει ότι ντρέπεται ή διστάζει, αλλά ότι του αρέσει να του εκφράζει ένας άνθρωπος το ενδιαφέρον του! Σου αρέσει; Μην ντραπείς να το δείξεις και να το πεις!

ΙΧΘΥΣΟ Ιχθύς δειλιάζει, μπλέκεται στα διλήμματά του, τον πιάνουν οι ανασφάλειες και οι φοβίες του και περιμένει… Τι είναι αυτό που περιμένει; Να γίνει κάνα θαύμα και να κάνει το άτομο που τον ενδιαφέρει το πρώτο βήμα… Θα του χαλάσεις χατίρι; Αν ναι, τότε μπορεί να περιμένεις αρκετούς μήνες, μην σου πως και χρόνια, προκειμένου να δραστηριοποιηθεί και να πάρει τη απόφαση να σου κάνει πρόταση! Έτσι λοιπόν, μη δειλιάσεις, πάρε την κατάσταση στα χέρια σου και τόλμα να τον κατακτήσεις!

πηγή: www.zwdiasimera.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments