Ζώδια: Love tips για την Τετάρτη 31/11 | Pagenews.gr
Pagenews Team 30 Νοεμβρίου 2016, 13:51

Κριός
Αν μπορέσετε να υπερβείτε τον αυθορμητισμό σας και ελέγξετε τις ορμές σας τότε όλα θα πάνε καλά. Είστε πιο δυνατοί από όσο νομίζετε αλλά οι αμφιβολίες σας δεν έχουν βάση και δεν πρέπει να σας κρατούν πίσω.

zodia Ταύρος
Θα παρατηρήσετε ότι υπάρχει έλλειψη ευαισθησίας και θα καταλάβετε καλά τα παιχνίδια των άλλων. Ωφελείστε από την μεταφορά της ενέργειας και θα βελτιώσετε τον εαυτό σας. Κρατήστε αυτή την οπτική.

Δίδυμοι
Βλέπετε τα πράγματα πιο θετικά και αυτό γίνεται εμφανές στους γύρω σας. Θα μπορέσετε να χρησιμοποιήσετε το ταλέντο σας για να βοηθήσετε τους άλλους. Να είστε προσεκτικοί με το κρύο και τις αλλαγές της θερμοκρασίας. Προστατευτείτε καθώς είστε επιρρεπείς στο κρύο.

Καρκίνος
Θα πρέπει να κάνετε συμβιβασμούς ανάμεσα στα όνειρα και την πραγματικότητα και αυτό είναι σημαντικό στην ζωή. Η γενική υγεία σας είναι καλή και θα μπορέσετε έτσι να αφήσετε μια παλιά συνήθεια πίσω σας.

Λέων
Θα έχετε ξεκάθαρες ιδέες και θα μιλήσετε για αυτές με ευκολία. Αναθεωρήστε το πρόγραμμά σας. Ανησυχείτε για τις λεπτομέρειες. Ίσως ταλαιπωρηθείτε πολύ αν δεν κάνετε ένα βήμα πίσω και να χαλαρώσετε.

Παρθένος
Θα κάνετε μια αποτελεσματική προσπάθεια να μεσολαβήσετε ανάμεσα σε 2 άτομα χάρη στην αντικειμενική οπτική σας απέναντι στην κατάσταση. Αισθάνεστε υπέροχα αλλά αρχίζετε να κουράζεστε. Δεν κοιμάστε αρκετά και αυτό είναι γεγονός οπότε φορτίστε τις μπαταρίες σας.

Ζυγός
Έχετε την τάση να αναζητάτε όσα άτομα είναι όμοια με εσάς. Μην είστε ανυπόμονοι όμως. Θα έχετε την ανάγκη να ξεφύγετε πνευματικά και να απομακρυνθείτε από την καθημερινότητα σας για να διατηρηθείτε σε φόρμα.

Σκορπιός
Μην προσπαθείτε να επιβάλλετε την οπτική σας στους άλλους. Να είστε ευέλικτοι και ανοιχτοί στις σκέψεις τους. Είστε ανάμεσα στην υπερβολή και την χαλάρωση και αυτό σας κουράζει. Προσπαθήστε να ισορροπήσετε τις προσπάθειές σας και θα αισθάνεστε καλύτερα.

Τοξότης
Οι ορμές σας σας οδηγούν να πάρετε δράση οπότε λειτουργήστε χωρίς να έχετε τον φόβο της αποτυχίας σας. Τα πράγματα πηγαίνουν καλά. Είστε πιο άνετα με το σώμα σας και ακούτε περισσότερο τις βασικές σας ανάγκες. Αυτόν τον δρόμο πρέπει να ακολουθήσετε.

Αιγόκερως
Οι νέες ιδέες σας θα σας φέρουν επιτυχία. Μην βιάζεστε όμως και όλα θα πάνε καλά. Η υγεία σας είναι λίγο ευαίσθητη τώρα και πρέπει να είστε προσεκτικοί με το φαγητό σας.

Υδροχόος
Θα πρέπει να χαλαρώσετε αλλά μην αποκλείετε τον εαυτό σας. Προχωρήστε χωρίς να αισθάνεστε ενοχές. Ίσως πρέπει να ασχοληθείτε με ένα άθλημα αντοχής για να αποκτήσετε καλύτερη ισορροπία. Επεκτείνετε την ενέργειά σας σταδιακά.

Ιχθύες
Θα οδηγείστε από την ικανοποίηση να αφιερώσετε την ενέργειά σας σε έναν φίλο που σας χρειάζεται. Θα έχετε την ανάγκη να χαλαρώσετε. Ακούστε τις βασικές σας ανάγκες και ξεκουραστείτε χωρίς να κατηγορείτε άδικα τον εαυτό σας.

Πηγή: astro-live.gr

TAGS: