Αθλητισμός

Αντιπρόεδροι της ΑΕΚ Λυσάνδρου και Καϊμακάμης

Αντιπρόεδροι της ΑΕΚ Λυσάνδρου και Καϊμακάμης
Οι Μηνάς Λυσάνδρου και Πέτρος Καϊμακάκης μπήκαν ως αντιπρόεδροι στο ΔΣ της ΑΕΚ. Στο συμβούλιο και ο Νικόλαος Μπούρας.

​Έκτακτη γενική συνέλευση των μετόχων της ΠΑΕ ΑΕΚ πραγματοποιήθηκε σήμερα με θέμα την ανάδειξη νέου διοικητικού συμβουλίου, προκειμένου να προχωρήσουν αλλαγές που είχαν δρομολογηθεί εδώ και μέρες.Στο νέο ΔΣ πήραν θέση αντιπροέδρων ο Μηνάς Λυσάνδρου, αναλαμβάνοντας επίσημα και τα καθήκοντα του διευθύνοντος συμβούλου και ο Πέτρος Καϊμακάμης, που θα αναλάβει την εκπροσώπηση της ΠΑΕ στη Σούπερ Λίγκα.

Παράλληλα, νέο πρόσωπο στο ΔΣ είναι και ο Νίκος Μπούρας (ως μέλος), άνθρωπος της απολύτου εμπιστοσύνης του Δημήτρη Μελισσανίδη.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ: Η εκλογή νέου Διοικητικού Συμβουλίου ήταν το βασικό θέμα της σημερινής έκτακτης γενικής συνέλευσης των μετόχων της ΠΑΕ ΑΕΚ. Πρόεδρος του νέου Διοικητικού Συμβουλίου παραμένει ο κ. Ευάγγελος Ασλανίδης. Ο κ. Μηνάς Λυσάνδρου αναλαμβάνει τη θέση του Α’ Αντιπροέδρου και του Διευθύνοντος Συμβούλου με εκτελεστικές αρμοδιότητες.

Ο κ. Πέτρος Καϊμακάμης αναλαμβάνει τη θέση του Β’ Αντιπροέδρου με αρμοδιότητα την εκπροσώπηση της ΠΑΕ σε όλους τους θεσμοθετημένους αθλητικούς φορείς. Νέο μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου ψηφίστηκε ο κ. Νικόλαος Μπούρας, δικηγόρος. Κατόπιν των αποφάσεων της έκτακτης Γενικής Συνέλευσης των μετόχων της ΠΑΕ το νέο Διοικητικό Συμβούλιο της ΠΑΕ ΑΕΚ αποτελείται από τους κατωτέρω:

Ευάγγελος Ασλανίδης: Πρόεδρος

Μηνάς Λυσάνδρου: Α’ Αντιπρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος

Πέτρος Καϊμακάμης: Β’ Αντιπρόεδρος

Στέργιος Γαντζούλας: Μέλος

Κωνσταντίνος Μαρινάκης: Μέλος

Αλέξανδρος Αλεξίου: Μέλος

Νικόλαος Μπούρας: Μέλος

Η θητεία του ανωτέρω Διοικητικού Συμβουλίου της ΠΑΕ ΑΕΚ είναι μέχρι τις 30/11/2020.

Πηγή: sdna.grhttp://www.sdna.gr/podosfairo/superleague/article/270545/antiproedroi-tis-aek-lysandroy-kai-kaimakamis

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments