Αθλητισμός

Η ατάκα «Στράμα» που δεν περίμενε ο Αλαφούζος!

Η ατάκα «Στράμα» που δεν περίμενε ο Αλαφούζος!
Διαβάστε τι είπε ο Αντρέα Στραματσόνι στον Γιάννη Αλαφούζο!

Ο Αντρέα Στραματσόνι δεν κατάφερε να οδηγήσει τον Παναθηναϊκό σε επιτυχίες και είναι αλήθεια πως τα αποτελέσματα της ομάδας ήταν απογοητευτικά με τον Ιταλό στον πάγκο. Ο ίδιος είχε πολύ μεγάλη φιλοδοξία για να δημιουργήσει έναν ισχυρό Παναθηναϊκό και να τον κάνει ξανά πρωταθλητή, ωστόσο δεν κατάφερε να μείνει ούτε καν στη διεκδίκηση κάποιου τίτλου, παρά το καλό ξεκίνημα που είχε τη φετινή σεζόν.

Ο πρόεδρος της ΠΑΕ, Γιάννης Αλαφούζος, στήριξε πάρα πολύ τον Ιταλό προπονητή παρά τα αρνητικά αποτελέσματα, αλλά μετά και την ήττα από τον ΟΦΗ δεν μπορούσε να προχωρήσει η συνεργασία. Στη συνάντηση των δύο ανδρών το μεσημέρι της Πέμπτης το κλίμα ήταν ιδιαίτερα φορτισμένο, με τον Αντρέα Στραματσόνι να εκφράζει την αγάπη του στον σύλλογο.

«Έχω αγαπήσει πολύ την ομάδα, δέθηκα με όλα. Με την πόλη, με το γήπεδο, με τον κόσμο. Δεν θα βγάλω ποτέ απ’ την καρδιά μου τον Παναθηναϊκό», είπε ο Στραματσόνι στον Αλαφούζο, με τον πρόεδρο της ΠΑΕ να του εκφράζει την μεγάλη του εκτίμηση, η οποία φάνηκε και από την πρόταση που του έχει γίνει να παραμείνει στον σύλλογο από άλλο πόστο, κάτι για το οποίο θα έχουμε εξελίξεις αύριο. Πάντως το σενάριο δεν συγκεντρώνει πολλές πιθανότητες, αφού ο Στραματσόνι δεν έχει σκοπό να αφήσει την προπονητική και να κάνει μέσα σε μια μέρα μια τόσο μεγάλη αλλαγή στην καριέρα του.

πηγή: panathinaikos24.gr

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments