Αθλητισμός

Κόλαση στα αποδυτήρια κορυφαίας ομάδας με Έλληνα πολυσυζητημένο άσο που “πλακώθηκε” με τον κόουτς

Κόλαση στα αποδυτήρια κορυφαίας ομάδας με Έλληνα πολυσυζητημένο άσο που “πλακώθηκε” με τον κόουτς
Διεθνής ποδοσφαιριστής μεγάλου συλλόγου που τις τελευταίες ημέρες έχει μονοπωλήσει το ενδιαφέρον τα έκανε λαμπόγυαλο και γι' αυτό τρέλανε τον προπονητή! Φοβερό παρασκήνιο!

Πρωταγωνιστής σε ένα ακόμα πολύ σοβαρό περιστατικό ήταν πριν από λίγες ημέρες γνωστός Έλληνας άσος, για τον οποίο ακούγονται πολλά το τελευταίο διάστημα, ενώ και στο παρελθόν το όνομα του είχε… μπλεχτεί σε διάφορες ιστορίες, όπως κλίκες και τσακωμούς με προπονητές.

Σύμφωνα όμως με τις αποκλειστικές πληροφορίες , ο συγκεκριμένος ποδοσφαιριστής είχε άλλο ένα ξέσπασμα, καθώς μην μπορώντας να ελέγξει τον θυμό του, τα έκανε …λαμπόγυαλο! Τι ήταν αυτό που τον εξόργισε; Η απόφαση του προπονητή του, στην τελευταία προπόνηση πριν από το ματς συγκεκριμένα, να μην τον δοκιμάσει με τους βασικούς!

Έβαλε άλλον παίκτη (ξένο) στη θέση του, στη δοκιμή για την αρχική ενδεκάδα, και τον… τρέλανε. Έτσι, λοιπόν, μόλις μπήκε στα αποδυτήρια, όντας εκτός εαυτού, άρχισε να κλωτσάει ό,τι έβρισκε μπροστά του, να σπάει πράγματα και να φωνάζει σε έξαλλη κατάσταση. Ακόμα και οι συμπαίκτες του, που γνωρίζουν καλά ότι ο χαρακτήρας του είναι κάπως οξύθυμος, δεν πίστευαν στα μάτια τους.

Το πιο ωραίο όμως από όλα, είναι ότι την επόμενη ημέρα και μετά τον πανικό που είχε δημιουργήσει, εμφανίστηκε ήρεμος και χαμογελαστός. Μάλιστα, στις πρώτες κουβέντες που είχε με τους συμπαίκτες του, έλεγε με σιγουριά πως θα ξεκίναγε και βασικός, όπως και έγινε τελικά! Τι μεσολάβησε άραγε;

Βέβαια, η συμμετοχή του στο συγκεκριμένο παιχνίδι συζητήθηκε πάρα πολύ και …ταλαιπώρησε τόσο τον προπονητή του όσο και τον σύλλογο γενικότερα.

πηγή: sportdog.gr

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments