Αθλητισμός

Παλεύει για Θελίν ο Μαϊστόροβιτς

Παλεύει για Θελίν ο Μαϊστόροβιτς
Πρώτος στόχος για την ΑΕΚ η απόκτηση του Σουηδού σέντερ φορ της Μπορντό

​Αφού Μαϊστόροβιτς, Μοράις και Ντε Μπαρτόλο κατέληξαν στις θέσεις που θα ενισχυθεί η ΑΕΚ, την χειμερινή μεταγραφική περίοδο, πλέον αρχίζουν και ξεκαθαρίζουν οι βασικοί στόχοι. Μετα τον Ατζάρεβιτς που προκρίθηκε για τη μεσαία γραμμή, για την επίθεση σημαντικό προβάδισμα παίρνει ο Κιεσέ Θελίν. Ο 24χρονος, ύψους 1,89, διεθνής Σουηδός φορ που από τον Γενάρη του 2015 πήρε μεταγραφή από την Μάλμε στην Μπορντό.

Ο Θελίν, έχει ήδη πραγματοποιήσει 25 εμφανίσεις με τον γαλλικό σύλλογο, δεν έχει καταφέρει ακόμα να βρει θέση βασικού και αυτή την κατάσταση προσπαθεί να εκμεταλλευτεί ο Ντάνιελ Μαϊστόροβιτς και να τον φέρει στην ΑΕΚ. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, η Ένωση θα κινηθεί άμεσα για να ανοίξει γραμμή επικοινωνίας με τους Γάλλους, έχοντας πρόθεση να αιτηθεί τον δανεισμό του, με οψιόν αγοράς το καλοκαίρι.

Η τιμή του Θελίν παραμένει υψηλή στο ποδοσφαιρικό χρηματιστήριο και η υπόθεσή του μόνο εύκολη δεν πρέπει να θεωρείται, ωστόσο στην ΑΕΚ πιστεύουν ότι ο τεχνικός διευθυντής της Ένωσης μπορεί να χειριστεί την κατάσταση, αφού γνωρίζει καλά τον 24χρονο επιθετικό και να μπορέσει να εξασφαλίσει μία προσιτή ρήτρα για την αγορά του ποδοσφαιριστή, το προσεχές καλοκαίρι.

Ο Θελίν είναι εν ενεργεία διεθνής με το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της χώρας του, μετρώντας ήδη 10 συμμετοχές με το εθνόσημο, έχει σκοράρει μία φορά, ενώ έχει αγωνιστεί και σε όλες τις μικρές Εθνικές της Σουηδίας.

Πηγή: aek365.com

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments