Αθλητισμός

Ραγδαίες εξελίξεις στον ΠΑΟ: Ο προπονητής που υπογράφει εντός της ημέρας και τα αουτσάιντερ!

Ραγδαίες εξελίξεις στον ΠΑΟ: Ο προπονητής που υπογράφει εντός της ημέρας και τα αουτσάιντερ!
Όλα τα τελευταία δεδομένα για το θέμα του προπονητή στον Παναθηναϊκό! Ποιος είναι το μεγάλο φαβορί για τον "πράσινο" πάγκο και το σενάριο που δε συγκεντρώνει πολλές πιθανότητες!

Τρέχουν οι εξελίξεις στον Παναθηναϊκό στο θέμα του προπονητή. Αυτή τη στιγμή υπάρχει συνάντηση του Γιάννη Αλαφούζου με τον Αντρέα Στραματσόνι για το διαζύγιο κι αν βρεθεί χρυσή τομή στο θέμα της αποζημίωσης δεν αποκλείεται τις επόμενες ώρες να υπάρξουν και οι σχετικές ανακοινώσεις για το τέλος της συνεργασίας με τον Ιταλό τεχνικό.

Παράλληλα, όμως, προχωράει και το θέμα του διαδόχου του Αντρέα Στραματσόνι. Αυτή τη στιγμή το πρώτο φαβορί είναι ξεκάθαρα ο Μαρίνος Ουζουνίδης, ο οποίος φέρεται να έχει κάνει ήδη την πρώτη επαφή με τους Πράσινους.

Μάλιστα, δεν αποκλείεται η συμφωνία ανάμεσα στις δύο πλευρές να ολοκληρωθεί ακόμα κι εντός της ημέρας, με τον Έλληνα τεχνικό να έχει πρόθεση να πάρει ως βοηθό του στο Τριφύλλι τον πρώην άσο της ομάδας, Χριστόφορο Κόλα.

Από την άλλη, η περίπτωση του Γιώργου Δώνη δείχνει να έχει χάσει σημαντικό έδαφος, καθώς ο Έλληνας τεχνικός δε θα ήθελε να αποχωρήσει τώρα από τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα και να χάσει τη μεγάλη αποζημίωση που προβλέπει το συμβόλαιό του.

Αν, όμως, οι Πράσινοι καταλήξουν τελικά στον Γιώργο Δώνη, τότε υπάρχει μια πιθανότατα να προχωρήσουν για ένα διάστημα στη λύση του υπηρεσιακού τεχνικού, προκειμένου ο Έλληνας τεχνικός να αναλάβει την ομάδα από το νέος έτος. Μία τέτοια, όμως, απόφαση προφανώς θα προκαλούσε και την έκρηξη του κόσμου, οπότε δε δείχνει σα σενάριο να έχει πολλές πιθανότητες…

Πηγή:sportdog.gr

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments