Η ΓΣΕΕ για την έκρηξη στην Πλατεία Βικτωρίας | Pagenews.gr
Pagenews Team 1 Δεκεμβρίου 2016, 12:08

Τα συλλυπητήρια της για το θάνατο της γυναίκας μετά από την έκρηξη που σημειώθηκε το πρωί της Πέμπτης στην πλατεία Βικτωρίας σε κατάστημα ταχυφαγείου εκφράζει η ΓΣΕΕ.

Σε σχετική ανακοίνωση της Συνομοσπονδίας τονίζεται πως «επιβάλλεται να δοθούν άμεσα απαντήσεις για τα αίτια του δυστυχήματος και τις συνθήκες εργασίας των εργαζομένων και φυσικά να διερευνηθεί το εάν και κατά πόσον είχαν προβλεφθεί και τηρούνταν τα μέτρα προστασίας και ασφάλειας στη συγκεκριμένη επιχείρηση.

Για τη Συνομοσπονδία η τήρηση όλων των αναγκαίων μέτρων προστασίας των εργαζομένων εν ώρα δουλειάς, είναι ζήτημα ύψιστης προτεραιότητας.

Απαιτούμε από τις αρμόδιες αρχές και το Σώμα Επιθεώρησης Εργασίας να παρέμβουν άμεσα ώστε να αποδοθούν ευθύνες όπου αναλογούν, όπως και να εντατικοποιηθούν οι τεχνικοί έλεγχοι για την αυστηρή τήρηση των κανόνων υγείας και ασφάλειας σε όλη τη χώρα.

Τέτοιου είδους τραγικά περιστατικά δεν πρέπει σε καμία περίπτωση να επαναληφθούν.

Η ΓΣΕΕ εκφράζει τα θερμά της συλλυπητήρια στην οικογένεια της εργαζόμενης που έχασε τη ζωή της και εύχεται γρήγορη ανάρρωση στους 5 συνανθρώπους μας που νοσηλεύονται στο νοσοκομείο» καταλήγει η ΓΣΕΕ.