Ελλάδα

Φονική έκρηξη με μία νεκρή και έξι τραυματίες στα Everest στην Πλατεία Βικτωρίας

Φονική έκρηξη με μία νεκρή και έξι τραυματίες στα Everest στην Πλατεία Βικτωρίας
Συγκεχυμένες οι εκτιμήσεις για τα αίτια της έκρηξης. Αδιευκρίνιστο από τί κατέληξε η άτυχη γυναίκα. Εκτός κινδύνου οι τραυματίες. Επιχειρούν είκοσι πυροσβέστες με οκτώ οχήματα. Τεχνικοί της ΕΠΑ στο σημείο.

Πανελλήνιο σοκ προκαλεί η φονική, ισχυρή έκρηξη, που σημειώθηκε λίγο μετά τις 9 το πρωί της Πέμπτης, σε κατάστημα της εταιρείας Everest στην Πλατεία Βικτωρίας, στην οδό 3ης Σεπτεμβρίου και η οποία είχε ως αποτέλεσμα μία 38χρονη γυναίκα, που αρχικά αγνοείτο, να χάσει τη ζωή της και ακόμα έξι άτομα, τα οποία ήταν ως πελάτες στο μαγαζί την ώρα της τραγωδίας, να τραυματιστούν.

Αδιευκρίνιστο παραμένει από τί κατέληξε η άτυχη γυναίκα, η οποία φέρεται να εργαζόταν στο λογιστήριο στο υπόγειο του καταστήματος. Πληροφορίες λένε ότι η 38χρονη πιθανόν να έφυγε από τη ζωή λόγω αναπνευστικών προβλημάτων από τους πυκνούς καπνούς. 

Μέχρι αυτή την ώρα οι εκτιμήσεις για τα αίτια της έκρηξης είναι συγκεχυμένες. Αρχικά, πληροφορίες έκαναν λόγο για έκρηξη κατά τη διάρκεια εργασιών στο δίκτυο φυσικού αερίου στην κουζίνα του καταστήματος. Νεότερες ωστόσο πληροφορίες μιλούν για έκρηξη δύο φιαλών υγραερίου. 

Στο σημείο παραμένουν τεχνικοί της ΕΠΑ για έλεγχο.

Τρεις εκ των τραυματιών έχουν μεταφερθεί στο νοσοκομείο, ενώ και οι έξι είναι εκτός κινδύνου. 

Από την έκρηξη έχουν σημειωθεί καταστροφές σε παρακείμενα καταστήματα και στον ηλεκτρικό, που βρίσκεται απέναντι.

Ο σταθμός του ηλεκτρικού είναι κλειστός.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments