Τεχνολογία

Project Neon: Το όραμα της Microsoft για το VR

Project Neon: Το όραμα της Microsoft για το VR
Στόχος της Microsoft είναι να γίνει δυνατή για τα Windows 10 η συνδεσιμότητα με διάφορες συσκευές εικονικής πραγματικότητας.

Στο πλαίσιο του Project Neon, η Microsoft θέλει να εντοπίσει όλα τα ζητήματα που προκύπτουν από τη χρήση της Microsoft Design Language 2, ενισχύοντας, παράλληλα, την υποστήριξη της λειτουργίας του HoloLens, ενώ παράλληλα δίνεται έμφαση στο κομμάτι του ολογραφικού σχεδιασμού που αποτελεί το κλειδί της χρήσης του HoloLens. O απώτερος στόχος του Project Neon της Microsoft, σύμφωνα με το Register, είναι να μπορούν τα Windows 10 να προσαρμοστούν σε διάφορα μοντέλα από κράνη εικονικής πραγματικότητας.

Με την έλευση του Internet of Things, η Microsoft προβλέπει ότι μια σειρά από διαφορετικές συσκευές με διαφορετικά interfaces θα πρέπει να προσφέρουν μία κοινή οπτική των Windows 10 που θα τρέχουν στο παρασκήνιο. Το Project Neon θέλει να βρει τους τρόπους για να γίνει αυτό εφικτό και οι εφαρμογές που τρέχουν σε μία συσκευή να μπορούν να τρέχουν και σε άλλες, όπως συμβαίνει τώρα με τις Universal εφαρμογές των Windows που μπορεί κανείς να τρέχει και σε ένα Windows Phone.

Στη φάση αυτή, η Microsoft δεν έχει κάποιες ανακοινώσεις να κάνει σχετικά με το Project Neon, αλλά είναι σίγουρο ότι εργάζεται πυρετωδώς πάνω σε αυτό.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments