Ο ΣΥΡΙΖΑ καταγγέλλει «ρεσιτάλ σεξισμού» για την Νοτοπούλου | Pagenews.gr
Pagenews Team 1 Δεκεμβρίου 2016, 11:41

Ανακοίνωση κατά των δημοσιευμάτων που αφορούν την υπεύθυνη του πρωθυπουργικού γραφείου, Κατερίνα Νοτοπούλου, εξέδωσε την Πέμπτη η οργάνωση Α’ Θεσσαλονίκης του ΣΥΡΙΖΑ.

Στην ανακοίνωση σημειώνεται πως αντικείμενα του πρωθυπουργικού γραφείου αποτελούν «η αντιμετώπιση των χρόνιων προβλημάτων, η αναγκαιότητα αναβάθμισης της περιοχής και ο ενεργός πολιτικός και οικονομικός ρόλος της Θεσσαλονίκης».

«Δυστυχώς όμως», συμπληρώνεται, «αντί η δημόσια συζήτηση να γίνει επί της ουσίας και με αντικείμενο για μια ακόμη φορά τον ρόλο του γραφείου και για το πώς μπορεί αυτός να ενισχυθεί, τα γνωστά κέντρα βρήκαν την ευκαιρία για μια ακόμη φορά, να εξαπολύσουν το αντικυβερνητικό τους μένος με χτυπήματα κάτω από τη μέση».

Η τοπική οργάνωση του ΣΥΡΙΖΑ τονίζει ότι τα ίδια κέντρα «μετέθεσαν τη συζήτηση και από πολιτική την μετέτρεψαν σε κακοήθες κουτσομπολιό, βάζοντας στο στόχαστρο τη διευθύντρια του γραφείου και πρόσωπο του στενού οικογενειακού της περιβάλλοντος».

«Με το ανθρωποφαγικό μένος που τους χαρακτηρίζει οι γνωστοί κύκλοι της διαπλοκής επιδόθηκαν σε ένα ρεσιτάλ παραπληροφόρησης, φασισμού, σεξισμού και κιτρινισμού», συνεχίζει.

TAGS: