Πολιτική

Σάλος με τις αιχμές ΚΚΕ για τηλεφωνικές υποκλοπές στον Περισσό

Σάλος με τις αιχμές ΚΚΕ για τηλεφωνικές υποκλοπές στον Περισσό
Πώς σχολιάζει η Πειραιώς, έρευνες ξεκινά ο ΟΤΕ.

Σάλος έχει προκληθεί τις τελευταίες ώρες στην εγχώρια πολιτική σκηνή από τις αιχμές του ΚΚΕ για υποκλοπές στο τηλεφωνικό κέντρο του κόμματος στον Περισσό.

Ειδικότερα, η παράταξη εξέδωσε σχετική ανακοίνωση, στην οποία κάνει λόγο για “επανειλημμένες οχλήσεις στο τηλεφωνικό κέντρο της έδρας της ΚΕ” στον Περισσό, τονίζοντας πως “αφορούν συνακροάσεις με τρίτους, μεταξύ των οποίων και με τα τηλεφωνικά κέντρα του ΣΥΡΙΖΑ, της ΝΔ, του Ποταμιού. Οι συνακροάσεις αυτές προκαλούνται από άγνωστο, τρίτο «κέντρο»”.

Όπως τονίζεται στην ανακοίνωση, “το ΚΚΕ καταγγέλλει αυτό το γεγονός. Η κυβέρνηση οφείλει άμεσα να ερευνήσει σε βάθος αυτό το ζήτημα, να αποκαλυφθούν οι υπαίτιοι και να εξασφαλίσει, όπως οφείλει να κάνει κάθε κυβέρνηση, την προστασία του απορρήτου των τηλεφωνικών συνδιαλέξεων”.

Μάλιστα, το κόμμα προσθέτει ότι έχει ενημέρωση μέσω επιστολών τόσο τον πρόεδρο της Βουλής, κ. Βούτση, όσο τον αρμόδιο υπουργό, κ. Παππά και τους υπεύθυνους των υπολοίπων κομμάτων, που αντιμετώπισαν το ίδιο πρόβλημα.

“Η καταγγελία του ΚΚΕ είναι πολύ σοβαρή. Είναι αδιανόητο στην εποχή μας να γίνονται παρακολουθήσεις τηλεφώνων και επικοινωνιών, οποιουδήποτε πολιτικού κόμματος, αλλά και κάθε πολίτη” τονίζει σε ανακοίνωσή της η ΝΔ.

Όπως σημειώνει η Πειραιώς, “είναι απόλυτη ανάγκη να υπάρξει πλήρης διαλεύκανση αυτής της υπόθεσης. 

Η κυβέρνηση είναι υποχρεωμένη να δώσει άμεσες και πειστικές απαντήσεις, σε κάθε περίπτωση”.

Ακόμη, από την πλευρά του ο ΟΤΕ ανακοίνωσε πως δόθηκε εντολή για την άμεση τεχνική διερεύνηση του θέματος. “Από τους μέχρι στιγμής ελέγχους που πραγματοποιήθηκαν δεν παρατηρήθηκε κάποια δυσλειτουργία. Ο τεχνικός έλεγχος συνεχίζεται”, τονίζεται σε σχετική ανακοίνωση.

“Η διοίκηση του ΟΤΕ έχει ήδη ενημερώσει τον κοινοβουλευτικό εκπρόσωπο του ΚΚΕ για τις ενέργειες που απαιτούνται προς τις αρμόδιες αρχές για την περαιτέρω νόμιμη διερεύνηση της καταγγελίας”, συμπληρώνεται.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments