Πολιτισμός

Σπ. Μερκούρης: Επίτιμος πρόεδρος στο Ίδρυμα “Το σπίτι του ηθοποιού”

Σπ. Μερκούρης: Επίτιμος πρόεδρος στο Ίδρυμα “Το σπίτι του ηθοποιού”
Θα πραγματοποιηθεί εκδήλωση προς τιμήν του στις 12 Δεκεμβρίου.

Με μια επίσημη ανακοίνωση το Ίδρυμα “Το σπίτι του ηθοποιού” ανακοίνωσε την ανάδειξη του Σπύρου Μερκούρη ως επίτιμου προέδρου του Ιδρύματος.

Ειδικότερα, η ανακοίνωση έχει ως εξής:Το Ίδρυμα “Το σπίτι του ηθοποιού”, ως ελάχιστη απόδειξη βαθιάς εκτίμησης και αναγνώρισης, ανακηρύσσει τον κ. Σπύρο Μερκούρη, επίτιμο πρόεδρο του Ιδρύματος.Για την μακροχρόνια συμπαράστασή του στις προσπάθειές μας και για την πολύτιμη βοήθειά του σε δύσκολες στιγμές.Ο κ. Σπύρος Μερκούρης, ένας εμπνευσμένος άνθρωπος με πολιτιστική σκέψη, με εμπειρίες και γνώσεις που χαρίζει απλόχερα, με σημαντική παρουσία στη πολιτιστική κληρονομιά του τόπου, με σεβασμό στην τέχνη, στάθηκε από την αρχή στο πλευρό μας, αρωγός και υποστηρικτής μας. Και πάνω απ΄όλα πολύτιμος φίλος μας!Για τον λόγο αυτό, θέλουμε όλους εσάς που τον αγαπάτε και τον εκτιμάτε όσο εμείς, τη Δευτέρα 12 Δεκεμβρίου 2016, ημέρα της ονομαστικής του εορτής και ώρα 20:30, να παρευρεθείτε στο Ίδρυμα “Το σπίτι του ηθοποιού” σε μια σεμνή εκδήλωση που θα κάνουμε προς τιμήν του, όπως σεμνός είναι κι ο ίδιος.

Αποτέλεσμα εικόνας για Ίδρυμα  "ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ ΗΘΟΠΟΙΟΥ"

infoΊδρυμα  “ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ ΗΘΟΠΟΙΟΥ”Παναθηναίων 5 & Αλκαμένους 175, Κ. ΠατήσιαΤηλ. 210 5226132 & 210 5226134www.actorhouse.gr(Στάση Μετρό Πλ. Αττικής – Στάση Ηλεκτρικού Αγ. Νικόλαος).

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments