Πολιτισμός

Τέιλορ Σουίφτ: Η καλύτερα αμειβόμενη μουσικός για το 2016

Τέιλορ Σουίφτ: Η καλύτερα αμειβόμενη μουσικός για το 2016
Εκτόπισε σταρ όπως η Μαντόνα, η Αντέλ και η Ριάνα...

Στην κορυφή της λίστας των μουσικών με τις υψηλότερες αμοιβές στον κόσμο για το 2016, βρέθηκε η Τέιλορ Σουίφτ σύμφωνα με το περιοδικό Forbes.

Η Τέιλορ Σουίφτ – της οποίας το άλμπουμ, «1989», έχει πουλήσει πάνω από 5 εκατομμύρια άλμπουμ μόνο στις ΗΠΑ – σάρωσε τα ταμεία, καταγράφοντας κέρδη που αγγίζουν τα 170 εκατομμύρια δολάρια (από περιοδείες, δίσκους, διαφημιστικά έσοδα και άλλες πηγές). 

Την πολυσυζητημένη ποπ σταρ ακολουθεί το συγκρότημα One Direction, με απολαβές ύψους 110 εκατομμυρίων δολαρίων. Στην τρίτη θέση, συναντάμε την 28χρονη Αντέλ, με απολαβές ύψους 80,5 εκατομμυρίων δολαρίων, το υψηλότερο εισόδημά της έως σήμερα.

Η 58χρονη βασίλισσα της ποπ, Μαντόνα, βρίσκεται στην τέταρτη θέση, συγκεντρώνοντας 76,5 εκατομμύρια δολάρια σε κέρδη, ένα ποσό, το οποίο εκτόξευσε τις συνολικές απολαβές κατά τη διάρκεια της καριέρας της στο ποσό των 1,4 δισεκατομμυρίων δολαρίων προ φόρων.

Στην πρώτη δεκάδα, είναι η 28χρονη ποπ σταρ Ριάνα με κέρδη ύψους 75 εκατομμυρίων δολαρίων, ο τραγουδιστής της κάντρι μουσικής, Γκαρθ Μπρουκς (70 εκατομμύρια δολάρια), οι βετεράνοι της ροκ, το συγκρότημα AC/DC (με 67,5 εκατομμύρια δολάρια), οι Rolling Stones με 66,5 εκατομμύρια δολάρια. Ακολουθεί ο DJ Κάλβιν Χάρις με 63 εκατομμύρια δολάρια και ο ράπερ Ντίντι με 62 εκατομμύρια δολάρια.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments