Αστρολογία 01/12: Σκιές και Εντάσεις | Pagenews.gr
Pagenews Team 1 Δεκεμβρίου 2016, 13:59

Ο Ερμής είναι τώρα “στη σκιά” – στην περιοχή του ζωδιακού κύκλου όπου αργότερα θα ξεκινήσει την ανάδρομη πορεία του σε περίπου 2½ εβδομάδες. Κατά τη διάρκεια του ανάδρομου κύκλου του, ο Ερμής ταξιδεύει μέσα από την ίδια περιοχή του ζωδιακού τρεις φορές (την περιοχή που ονομάζεται σκιά).

Την πρώτη φορά με κανονική κίνηση (κινείται προς τα εμπρός), έπειτα ανάδρομη (μοιάζει σαν να πηγαίνει προς τα πίσω) και στη συνέχεια και πάλι με κανονική. Αυτό σημαίνει ότι υπάρχει μια πιο εκτεταμένη διαδικασία ανάπτυξης και αλλαγής στα πράγματα που επηρεάζει ο Ερμής – στις ιδέες, τις σκέψεις, τον τρόπο σκέψης και την ψυχική εστίαση.

Αφορά επίσης τη συλλογή, την ανταλλαγή, την ανάλυση και την οργάνωση των πληροφοριών. Όλες οι μορφές επικοινωνίας επηρεάζονται επίσης. Αυτό περιλαμβάνει όχι μόνο την λεκτική, αλλά και τα e-mail και το ταχυδρομείο, το Διαδίκτυο, τα μέσα μαζικής ενημέρωσης γενικότερα, βιβλία και περιοδικά, καθώς και τα μέσα μαζικής μεταφοράς (λεωφορεία, τρένα, κλπ) και τις γειτονιές.

Οι καταστάσεις που θα αναπτυχθούν τις επόμενες δύο εβδομάδες (που οδηγούν στην πραγματική ανάδρομη πορεία του) θα απαιτήσουν πιθανόν περαιτέρω έρευνα, βαθύτερη εξέταση και προσαρμογές σε απρόσμενες ανακαλύψεις το επόμενο δίμηνο. Αναμένετε αλλαγές στα σχέδιά σας, όλο και πιο διαταρασσόμενη επικοινωνία και νέες πληροφορίες που έρχονται στο φως και που μπορεί να μην ταιριάζουν βολικά στα σχέδια σας. Είναι καλό να αφήνετε πολύ επιπλέον χρόνο για να κάνετε ότι έχετε να κάνετε, για να προγραμματίσετε τα μελλοντικά σας σχέδια και πάτε όπου έχετε να πάτε.

Η υπομονή είναι πολύτιμη ποιότητα κατά το διάστημα αυτό. Αν θα πρέπει να πάρετε σημαντικές αποφάσεις κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου, προσπαθήστε να χτίσετε με κάποια ευελιξία τα σχέδια σας για να επιτρέψετε αλλαγές αργότερα – ή, αν είναι δυνατόν, μπορεί να θέλετε να καθυστερήσετε τις τελικές ή αμετάκλητες αποφάσεις μέχρι το τέλος του ανάδρομου κύκλου του Ερμή.

Αστρολογια 01 Δεκεμβρίου – Ο Άρης σε τρίγωνο με τον Δία ( Υδροχόο / Ζυγό)

Η ενέργεια, ο δυναμισμός, η επιθετικότητα και η σεξουαλικότητα ενισχύονται κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου. Η σωματική, ψυχική και συναισθηματική ενέργεια μπορεί να είναι σε υψηλά επίπεδα. Τα κίνητρά σας μπορεί να πάρουν έναν αέρα αυτοπεποίθησης και σκοπού.

Αν συνήθως αποφεύγετε να διεκδικείτε για τον εαυτό σας, αυτή μπορεί να είναι μια περίοδος που είναι λίγο πιο εύκολο να βρείτε το θάρρος να πάρετε θέση. Μπορεί επίσης να σας κάνει πιο ευαίσθητους σε αυτή την ενισχυμένη ενέργεια των άλλων γύρω σας.

Αν σας αγχώνει η ενέργεια του Άρη γενικότερα (φοβάστε την οργή, παρασύρεστε από την επιθετικότητα, είστε επιφυλακτικοί με τη σεξουαλικότητα, κλπ), αυτή η διέλευση μπορεί να φέρει λίγο περισσότερο από αυτά από ό,τι μπορείτε να χειριστείτε με άνεση.

Ωστόσο, μπορεί επίσης να σας δώσει την ευκαιρία να γνωρίσετε και να κάνετε φίλους με αυτήν την ενέργεια. Αν σας αρέσει συνήθως η υψηλή ενέργεια, αυτή μπορεί να είναι μια στιγμή που μπορείτε να σημειώσετε πρόοδο με τα σχέδια σας και να περάσετε καλά ερωτικά και κοινωνικά κατά τη διάρκεια.

πηγή: astro-live

TAGS: