Επανασυνδέσεις και αστρολογία σχέσεων για Παρασκευή 2 Δεκεμβρίου | Pagenews.gr
Pagenews Team 1 Δεκεμβρίου 2016, 13:37

Αντιλαμβάνεστε και εσείς ότι τα πράματα μέσα στον δεσμό σας, Κριοί, δεν είναι και στην καλύτερη τους φάση. Εκφράστε αυτά που έχετε στο μυαλό σας.
Βελτίωση αισθηματικών συνθηκών με: Λέων και Τοξότης

Είσαστε ανοιχτοί σε όλον τον κόσμο Ταύροι. Ειδικά εσείς οι ελεύθεροι θα έχετε και την ευχέρεια να βρείτε μια γνωριμία, που μπορεί να γίνει μεγάλος έρωτας.
Βελτίωση αισθηματικών συνθηκών με: Σκορπιός και Αιγόκερως

Εσείς οι Δίδυμοι, δεν θα μεγαλώσετε ποτέ. Αυτό σημαίνει ότι έχετε μπει σε έναν μονόδρομο, που δεν αποφασίζετε να πάρετε την σχέση σας στα σοβαρά.
Βελτίωση αισθηματικών συνθηκών με: Τοξότης και Ιχθείς

Θα δεχτείτε μια ερωτική εξομολόγηση Καρκίνοι. Ίσως και να εκπλαγείτε. Αυτό είναι κάτι που το θέλατε, και απλά θα γίνει. Το επόμενο βήμα πια είναι δικό σας.
Βελτίωση αισθηματικών συνθηκών με: Κριός και Λέων

Για τους Παρθένους που έχουν εισπράξει αυτήν την εποχή, όλες τις καλές αστρολογικές όψεις της Αφροδίτης, πιθανόν και να τα ξαναβρούν με μια παλιά τους αγάπη.
Βελτίωση αισθηματικών συνθηκών με: Σκορπιός και Ιχθείς

Οι ενέργειες σας Ζυγοί, είναι αυτές που τελικά θα μεταπείσουν τον άνθρωπο σας, για να γυρίσει πίσω και να σας δώσει μια ακόμη ευκαιρία.
Βελτίωση αισθηματικών συνθηκών με: Κριός και Παρθένος

Είσαστε πάντα σταθεροί στις απόψεις σας εσείς οι Σκορπιοί. Μην κάνετε τίποτα διαφορετικό. Προσεχώς θα έχτε νεότερα, που θα σας εκπλήξουν ευχάριστα.
Βελτίωση αισθηματικών συνθηκών με: Ζυγός και Τοξότης

Οι Τοξότες που έχουν μπλέξει με δύο – τρεις διαφορετικές αισθηματικές καταστάσεις, ίσως και να βρεθούν σε δύσκολη – αμήχανη θέση.
Βελτίωση αισθηματικών συνθηκών με: Σκορπιός και Αιγόκερως

Αιγόκεροι κάντε τα ξεκαθαρίσματα σας άμεσα. Οι μέρες κυλούν υπέρ σας. Αυτό σημαίνει ότι θα πρέπει να πάρετε αποφάσεις, για την προσωπική σας ζωή.
Βελτίωση αισθηματικών συνθηκών με: Κριός και Ταύρος

Αυτοί οι Υδροχόοι, που έχουν χωρίσει πρόσφατα, θα πρέπει τελικά να προχωρήσουν στο επόμενο στάδιο μια καινούργιας γνωριμίας.
Βελτίωση αισθηματικών συνθηκών με: Ταύρος και Παρθένος

Οι Ιχθείς, που είναι μεγάλο χρονικό διάστημα μόνοι τους, ίσως και να σκεφτούν να κάνουν κάποιο πισωγύρισμα, στο πρόσφατο παρελθόν τους.
Βελτίωση αισθηματικών συνθηκών με: Ζυγός και Σκορπιός.

Πηγή: astro-live.gr

TAGS: