Ζώδια

Ερωτικές Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια, 1/12

Ερωτικές Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια, 1/12
ΚΡΙΟΣΗ ατμόσφαιρα που επικρατεί είναι αρκετά θολή κι όλη την ημέρα θα έχεις την αίσθηση ότι κάτι σου διαφεύγει ή έχεις ξεχάσει, αλλά αδυνατείς να το προσδιορίσεις. Και δεν φτάνει… Με την Αφροδίτη στον Αιγόκερω να ορίζει σε σημαντικό βαθμό τις εξελίξεις, η ημέρα σου αναμένεται να εξελιχθεί εν μέσω πρακτικών αναγκαιοτητών και σίγουρα θα […]

ΚΡΙΟΣΗ ατμόσφαιρα που επικρατεί είναι αρκετά θολή κι όλη την ημέρα θα έχεις την αίσθηση ότι κάτι σου διαφεύγει ή έχεις ξεχάσει, αλλά αδυνατείς να το προσδιορίσεις. Και δεν φτάνει… Με την Αφροδίτη στον Αιγόκερω να ορίζει σε σημαντικό βαθμό τις εξελίξεις, η ημέρα σου αναμένεται να εξελιχθεί εν μέσω πρακτικών αναγκαιοτητών και σίγουρα θα έχεις την ευκαιρία να βάλεις σε μια τάξη την ζωή σου. Επιπλέον, μπορεί να υπάρξουν σημαντικές εξελίξεις στα εργασιακά σου, ενώ «παίζει» δυνατά και το ενδεχόμενο μιας συμφωνίας ή σύμβασης. Παράλληλα βέβαια, καλείσαι να φροντίσεις για την υγεία σου αλλά και να καταπολεμήσεις ενδεχόμενες εστίες μικροβίων, ώστε να προλάβεις μια ανεπιθύμητη λοίμωξη. Ο Άρης στον Υδροχόο σε θέλει «κυνηγό» κι αν ενδιαφέρεσαι για κάτι νέο στην προσωπική σου ζωή, μπορείς να το βρεις μέσα σε μια παρέα ή με την μεσολάβηση ενός φίλου ή μιας φίλης. Αν όμως είσαι ήδη σε μια σχέση ενδέχεται να υπάρξουν ανταγωνισμοί και «παρενοχλήσεις».

ΤΑΥΡΟΣΧρειάζεται να κρατήσεις τις επιφυλάξεις σου σήμερα γιατί πιθανόν να γίνεις το υποψήφιο θύμα μιας ερωτικής πλάνης και να μπλεχτείς σε μια κατάσταση που μετά θα τρέχεις και δε… Η Αφροδίτη στον Αιγόκερω σε καλεί να διευκρινήσεις οτιδήποτε «ασαφές» υπάρχει στην ζωή σου, ξεκινώντας πιθανόν από τις νομικές πτυχές μιας επαγγελματικής υπόθεσής σου. Ίσως μάλιστα να έρθεις σε επαφή με ειδικούς ή να μετακινηθείς προκειμένου να διεκπεραιωθούν οι δουλειές σου. Επιπλέον, μπορεί να κάνεις ένα τσεκ απ στην υγεία σου. Παράλληλα, ο Ερμής στον Τοξότη μπορεί να συμβάλλει στην σύναψη μιας οικονομικής συμφωνίας αλλά και την διευθέτηση φορολογικών και ασφαλιστικών θεμάτων. Αν είσαι μόνος/η, μπορεί να υπάρξει εκδήλωση ενδιαφέροντος από ένα πρόσωπο που σχετίζεται με την δουλειά σου. Αν πάλι είσαι ήδη σε μια σχέση, θα έχεις την ευκαιρία να την «δέσεις» περισσότερο μέσα από την αμοιβαία παροχή υπηρεσιών ή την κοινή «στράτευση» σε μια υπόθεση.

ΔΙΔΥΜΟΙΜε τον Ήλιο απέναντί σου να κάνει τετράγωνο με τον Ποσειδώνα δεν είναι η κατάλληλη ημέρα να πάρεις οριστικές και ξεκάθαρες αποφάσεις που αφορούν στην ερωτική σου ζωή, είτε… Ο Ερμής στον Τοξότη διευρύνει τον κοινωνικό σου κύκλο και σε βοηθά να δικτυωθείς με άτομα που σίγουρα έχουν κάτι να σου προσφέρουν. Επιπλέον, είναι πιθανόν να συνάψεις μια συμφωνία με έναν συλλογικό φορέα ή ένα ίδρυμα. Παράλληλα, η Αφροδίτη στον Αιγόκερω σε καλεί να βάλεις σε μια τάξη τα οικονομικά σου κι αν δεν μπορείς να αντεπεξέλθεις από μόνος/η σου σε κάποιες σύνθετες λεπτομέρειες, δεν έχεις παρά να απευθυνθείς σε φίλους/ες ή συνεργάτες που έχουν την τεχνογνωσία. Αν είσαι μόνος/η, μπορείς να «στοχεύσεις» σε ένα πρόσωπο που σε βοηθά ή σε κατατοπίζει γύρω από πρακτικά θέματα, συνδυάζοντας έτσι το τερπνόν μετά του ωφελίμου! Ακόμη ενδέχεται να «μυηθείς» σε μια νέα τεχνική, είτε με το ταίρι σου, είτε με μια νέα γνωριμία.

ΚΑΡΚΙΝΟΣΑπομονώνεσαι στο δικό σου κόσμο σήμερα και δίνεις σημασία μόνο σε ό, τι σε βολεύει ή αποφεύγεις να δεις τα μειονεκτήματα ενός προσώπου με το οποίο έχεις κολλήσει… Το κλίμα είναι μάλλον κόντρα στις προδιαγραφές σου, αφού το συναίσθημα υποχωρεί προς όφελος του ρεαλισμού. Αυτό βέβαια δεν είναι και καταστροφικό, ίσα-ίσα που θα σου δώσει την ευκαιρία να επικεντρωθείς στην αξιολόγηση των πεπραγμένων σου και σε μια συμπόρευση ή συνεργασία με άτομα που προάγουν τα συμφέροντά σου και ξέρουν να κάνουν καλά την δουλειά τους. Παράλληλα, ο Ερμής στον Τοξότη θα συμβάλλει θετικά στα εργασιακά σου, ενώ αν ψάχνεις για δουλειά, θα αυξήσει τις διαθέσιμες επιλογές σου. Σήμερα η υπόθεση θυμίζει περισσότερο συνοικέσιο, παρά κάτι που βγαίνει «από καρδιάς» κι εσύ δεν έχεις παρά να ζυγίσεις τα υπέρ και τα κατά μιας κατάστασης, παίρνοντας τις δέουσες αποφάσεις. Ακόμη, μπορεί να σου γίνει μια πρόταση από ένα «υψηλά ιστάμενο» πρόσωπο.

ΛΕΩΝΠαρέες και φλερτ γεμίζουν όμορφα τη μέρα σου και σε τροφοδοτούν με ενθουσιασμό αλλά φουσκώνουν και τα μυαλά σου κι αρχίζεις να τρέφεις υψηλές προσδοκίες. Θα κολακευτείς από…Ο Ερμής στον Τοξότη σε παραπέμπει στο… αστικό δίκαιο κι ίσως χρειαστεί να «δέσεις» νομικά μια κατά τα άλλα συναισθηματική υπόθεση. Επιπλέον, θα σε βοηθήσει να ρυθμίσεις λεπτομέρειες σχετικές με ένα ταξίδι ή απλά την ψυχαγωγία σου. Παράλληλα, η Αφροδίτη στον Αιγόκερω εξυπηρετεί την ανάγκη σου να εξοπλιστείς με αρτιότερα μέσα στην δουλειά σου, ενώ γενικότερα αναμένεται να βελτιώσει τις συνθήκες εργασίας σου. Ίσως μάλιστα να δρομολογηθεί κι ένα σημαντικό ταξίδι ή έστω μια χρήσιμη επαφή με επαγγελματίες του εξωτερικού. Φαίνεται να υπάρχουν αρκετά ανοικτά «μέτωπα», τόσο στον εργασιακό σου χώρο, όσο και σε τόπους ψυχαγωγίας κι αν είσαι μόνος/η, δεν έχεις παρά να διαλέξεις το πρόσωπο που σου ταιριάζει περισσότερο. Αν όμως είσαι ήδη σε μια σχέση, ενδέχεται να υπάρξουν προστριβές και παρεξηγήσεις.

ΠΑΡΘΕΝΟΣΤο τετράγωνο του Ήλιου με τον Ποσειδώνα καθιστά εντελώς ακατάλληλη τη μέρα τόσο σε διευθετήσεις και επιλύσεις διαφόρων θεμάτων όσο και στη λήψη αποφάσεων, ιδιαίτερα αν… Σήμερα αναμένεται να υπάρξουν πολλές όμορφες στιγμές αλλά και εντάσεις που θα σε προβληματίσουν ή θα σε κάνουν έξω φρενών! Και είτε πρόκειται για την δουλειά και τα οικονομικά σου, είτε για ένα προσωπικό σου ζήτημα, θα πρέπει να βρεις το μέτρο ανάμεσα στο χρήσιμο και το επιθυμητό, ώστε να μην παρασυρθείς σε σπασμωδικές ενέργειες για τις οποίες θα μετανιώσεις την επόμενη στιγμή. Παράλληλα, ο Ερμής στον Τοξότη ευνοεί μια περιουσιακή ρύθμιση ή συμφωνία αλλά και γενικότερα ό,τι έχει να κάνει με το σπίτι και την οικογένειά σου. Από την στιγμή που είσαι το «μήλον της Έριδος», πολλά μπορεί να συμβούν, τόσο προς την θετική κατεύθυνση, όσο και προς την αρνητική! Αν πάντως είσαι μόνος/η, θα έχεις μεγαλύτερη ευελιξία και περισσότερες πιθανότητες να βρεις ένα ταίρι με το οποίο σίγουρα θα ζήσεις έντονες στιγμές.

ΖΥΓΟΣΤο να προτρέξεις να βγάλεις συμπεράσματα σήμερα σε ό, τι ακούς ή μαθαίνεις για ένα άτομο που σε ενδιαφέρει μόνο κακό στην ψυχολογία σου θα κάνει, αφού ενδέχεται πολλά από αυτά να είναι «ράδιο αρβύλα» ή εμπλουτισμένα επίτηδες με αναλήθειες. Διατήρησε μεν τις αμφιβολίες σου αλλά διασταύρωσε τις επόμενες μέρες για να δεις κατά πόσο ισχύουν ή όχι. Επίσης, ίσως σου γίνει κρούση από κάποιον/α που είναι ήδη δεσμευμένος/η, αλλά θα… παραλείψει να αναφέρει αυτή την λεπτομέρεια. Αν είσαι σε σχέση, ενδέχεται να παρερμηνεύσεις μια συμπεριφορά ή ένα σχόλιο του συντρόφου σου με αποτέλεσμα να δημιουργηθεί ένταση μεταξύ σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣΔεν είναι εύκολο για σένα να παρασυρθείς από όμορφα λόγια και υποσχέσεις αλλά σίγουρα δεν είναι και απίθανο. Κακά τα ψέματα, όσο καχύποπτος/η κι αν είσαι, θέλεις κι… Πολλά από τα πρακτικά ζητήματα που σε απασχολούν φαίνεται να μπαίνουν σε μια σειρά, τόσο στην δουλειά σου, όσο και γενικότερα στην καθημερινότητά σου. Εξαίρεση ίσως να αποτελέσουν τα του οίκου σου, αφού η παρουσία του Άρη στον Υδροχόο παραπέμπει σε αντιδράσεις ή εξελίξεις που απορρέουν από το θυμικό και δεν έχουν καμία λογική! Παράλληλα, ο Ερμής στον Τοξότη θα σε βοηθήσει να βρεις οικονομικά στηρίγματα ή να συνάψεις μια επαγγελματική συμφωνία επωφελή και για τις δύο πλευρές. Τα θετικά μηνύματα που εισπράττεις σε «ανεβάζουν» ψυχολογικά κι ίσως τελικά να «ενδώσεις» σε ένα πρόσωπο που σου παρέχει τις υπηρεσίες του. Ωστόσο, αν είσαι ήδη σε μια σχέση, ένα ερωτικό «παιχνίδι» μπορεί να γίνει αιτία και αφορμή για να ξεσπάσει μια «θύελλα», άνευ προηγουμένου!

ΤΟΞΟΤΗΣΟ Ήλιος στο ζώδιό σου σχηματίζει τετράγωνο με τον Ποσειδώνα κάνοντάς σε να νομίζεις ότι αν απλώσεις το χέρι σου, θα αγγίξεις τα αστέρια, αφού βρίσκεσαι σε φάση… Το κλίμα της ημέρας είναι αρκετά συμβατό με τον χαρακτήρα και τις βασικές σου προτεραιότητες, με συνέπεια να πετύχεις πολλά, τόσο στον κοινωνικό και επαγγελματικό τομέα, όσο και σε σχέση με την εύρυθμη λειτουργία των πραγμάτων στον χώρο σου. Εξαίρεση ίσως αποτελούν τα οικονομικά σου, αφού εκεί μπορεί να χάσεις το μέτρο, επιδιδόμενος/η σε δαπάνες ή αγορές που θα μπορούσες και να αποφύγεις! Παράλληλα, ο Ερμής στον Τοξότη θα σου αποκαλύψει κάποιες κομβικές λεπτομέρειες ή ένα μυστικό. Η Αφροδίτη στο ζώδιό σου «απαιτεί» να συνδυάσεις την ευχαρίστησή σου με κάτι χρήσιμο και ωφέλιμο κι ίσως να μην υπάρχει μια πιο αντιπροσωπευτική επιλογή, από ένα άτομο που κινείται και εργάζεται κοντά σου. Αν όμως είσαι ήδη σε μια σχέση, τότε αρκέσου στα καλά του νοικοκυριού!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣΘα χάσεις λίγο τον μπούσουλα σήμερα γιατί δεν τα πας καλά με όλη αυτή την ασάφεια και τη θολούρα που επικρατεί γύρω σου. Θέλεις να αποτραβηχτείς τελείως από το «παιχνίδι»… Το κλίμα της ημέρας είναι αρκετά συμβατό με τον χαρακτήρα και τις βασικές σου προτεραιότητες, με συνέπεια να πετύχεις πολλά, τόσο στον κοινωνικό και επαγγελματικό τομέα, όσο και σε σχέση με την εύρυθμη λειτουργία των πραγμάτων στον χώρο σου. Εξαίρεση ίσως αποτελούν τα οικονομικά σου, αφού εκεί μπορεί να χάσεις το μέτρο, επιδιδόμενος/η σε δαπάνες ή αγορές που θα μπορούσες και να αποφύγεις! Παράλληλα, ο Ερμής στον Τοξότη θα σου αποκαλύψει κάποιες κομβικές λεπτομέρειες ή ένα μυστικό. Η Αφροδίτη στο ζώδιό σου «απαιτεί» να συνδυάσεις την ευχαρίστησή σου με κάτι χρήσιμο και ωφέλιμο κι ίσως να μην υπάρχει μια πιο αντιπροσωπευτική επιλογή, από ένα άτομο που κινείται και εργάζεται κοντά σου. Αν όμως είσαι ήδη σε μια σχέση, τότε αρκέσου στα καλά του νοικοκυριού!

ΥΔΡΟΧΟΟΣΕίναι προτιμότερο σήμερα να ξεκουραστείς, να χαλαρώσεις, το πολύ να αφεθείς να ονειροπολήσεις και λίγο. Μείνε σε αυτά και να μην κάνεις καμία κίνηση που μπορεί να σε… Ο Ερμής στον Τοξότη διευρύνει τον κύκλο των γνωριμιών σου κι ίσως έχεις μια πρώτης τάξεως ευκαιρία για να διαδώσεις τις ιδέες και το έργο σου, μέσω κύκλων ή προσώπων που «σε πάνε». Παράλληλα, βέβαια, υπάρχουν και πρακτικά θέματα που σε περιμένουν προς διεκπεραίωση κι εδώ δεν έχεις παρά να κινηθείς οργανωμένα ιεραρχώντας τους στόχους και τις προτεραιότητές σου. Το πρόβλημα όμως είναι ο Άρης στο ζώδιό σου, που ναι μεν σου προσδίδει «φλόγα», αλλά από την άλλη πλευρά σε κάνει λιγότερο υπομονετικό/η, με συνέπεια να αφήσεις κάποιες δουλειές στην μέση. Ό,τι κι αν σου υπαγορεύει η λογική σου, φαίνεται πως είσαι έτοιμος/η να ενδώσεις σε μια «κρυφή» κατάσταση, κάτι βέβαια που θα γίνει πρόβλημα στην περίπτωση που είσαι ήδη σε μια σχέση. Ίσως όμως να «πέσεις πάνω» και σε μια αντίστοιχη υπόθεση από την πλευρά του/της συντρόφου σου!

ΙΧΘΥΕΣΕσύ είσαι ίσως ο/η μόνος/η που θα τη βγάλεις «καθαρή», αφού βρίσκεσαι στα χωρικά σου ύδατα, με τον Ποσειδώνα να κυριαρχεί σήμερα. Οι εμπνεύσεις σου μπορεί να υλοποιηθούν, ενώ… Ο Ερμής στον Τοξότη σε βοηθά να αποκτήσεις τα κατάλληλα «κονέ», ίσως μάλιστα να σου προταθεί και μια συμφέρουσα επαγγελματική ή οικονομική συμφωνία. Επιπλέον, η Αφροδίτη στον Αιγόκερω παραπέμπει σε μια οικονομική βοήθεια από φίλους, με αντάλλαγμα την παροχή κάποιων εξυπηρετήσεων από την πλευρά σου. Στον αντίποδα όλως αυτών όμως, ο Άρης στον Υδροχόο μπορεί να «βάλει φιτιλιές» στις σχέσεις σου, δημιουργώντας ένα κλίμα αβεβαιότητας ή «συνωμοσιολογίας» κι αν θες να αποφύγεις κάτι τέτοιο, δεν έχεις παρά να κλείσεις τα αυτιά σου στους «καλοθελητές»! Το πιθανότερο είναι να ασχοληθείς με θέματα των φίλων σου, πρόσεξε ωστόσο, αφού δεν θέλει και πολύ τα όποια προβλήματα τους να γίνουν και δικά σου, από την στιγμή που θα εμπλακείς προσωπικά. Δεν αποκλείεται επίσης να διαπιστώσεις κάποια «φάουλ» από την πλευρά τους.

πηγή: www.astrology.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments