Ζώδια

Ταρώ ερωτικές προβλέψεις 2/12 Παρασκευή

Ταρώ ερωτικές προβλέψεις 2/12 Παρασκευή
ταρώ κριός: Η Κρίση Θα βιώσετε μια περίοδο αφύπνισης στο ρομαντικό πεδίο, μετά από μακρό διάστημα «νάρκης». Η ερωτική σας ζωή με το ταίρι σας θα αναζωπυρωθεί, και θα νιώσετε να σοβαρεύουν περισσότερο τα αισθήματά σας. Η μέρα σας φέρνει συγχρονισμό και εκπλήξεις. Δεν αποκλείεται να πάρετε αποφάσεις ζωής, από γάμο ή την απόκτηση παιδιών, […]

ταρώ κριός: Η Κρίση

Θα βιώσετε μια περίοδο αφύπνισης στο ρομαντικό πεδίο, μετά από μακρό διάστημα «νάρκης». Η ερωτική σας ζωή με το ταίρι σας θα αναζωπυρωθεί, και θα νιώσετε να σοβαρεύουν περισσότερο τα αισθήματά σας. Η μέρα σας φέρνει συγχρονισμό και εκπλήξεις. Δεν αποκλείεται να πάρετε αποφάσεις ζωής, από γάμο ή την απόκτηση παιδιών, μέχρι τη μετοίκιση σε άλλη πόλη ή χώρα. Ίσως να υπάρξουν και κάποιες αποκαλύψεις.

Οι αδέσμευτοι ενδέχεται να δουν να ανθίζει ένα ρομάντζο, και ίσως νιώσετε να γνωρίζεστε με το άλλο άτομο από πάντα!

ταρώ ταύρος: Ο Ήλιος

Ετοιμαστείτε να λάμψετε σήμερα! Εκπέμπετε γοητεία, μαγνητίζετε, η αυτοπεποίθηση και ο ενθουσιασμός σας θα σας ανοίξουν πόρτες. Το μυαλό σας θα λειτουργεί σε μεγάλες ταχύτητες. Οι δεσμευμένοι θα δείτε ότι το ταίρι σας θα σας βρίσκει ακαταμάχητους, και θα καταφέρετε να εξαλείψετε ακόμη και ανταγωνιστές σε αυτό τον τομέα. Θα μπορέσετε ήρεμα να υποδείξετε στο ταίρι τους την ανάγκη για σεβασμό.

Οι αδέσμευτοι θα προσελκύσετε πολλούς θαυμαστές. Είναι η κατάλληλη στιγμή να οργανώσετε μια ρομαντική απόδραση σε έναν ηλιόλουστο προορισμό.

ταρώ δίδυμοι: Ο Τρελός

Η μέρα χρειάζεται αυθορμητισμό, χαρά και γέλιο! Αφήστε την περιέργειά σας να σας καθοδηγήσει, ξεχάστε παλιές πληγές και αναζητήστε νέες ελπίδες, ανοιχτείτε σε καινούργιες ανακαλύψεις. Ίσως σας έλξει ένα άτομο νεότερο ή αυθόρμητο. Ζήστε την εμπειρία χωρίς αναλύσεις, αδράξτε τη στιγμή.

Οι δεσμευμένοι θα αποζητήσουν ελευθερία από τις ευθύνες, με σύμμαχο το ταίρι τους. Νιώθετε πιο νέοι και ανέμελοι, κι είναι ιδανική στιγμή για μια απόδραση. Δοκιμάστε νέες δραστηριότητες, ακόμη κι αν εμπεριέχουν ρίσκο ή παιδικότητα!

ταρώ καρκίνος: Η Αρχιέρεια

Η συμβουλή για σήμερα είναι να ακούσετε το ένστικτό σας. Η εσωτερική σας σοφία και όχι οι συμβουλές των φίλων, θα σας φτάσουν στη ρομαντική ολοκλήρωση. Να δίνετε σημασία στα όνειρά σας, ίσως περιέχουν μηνύματα που θα σας καθοδηγήσουν. Βιώνετε μια περίοδο απόσυρσης στη «φωλιά» σας. Τα ζευγάρια θα προτιμούν να περάσουν χρόνο μόνοι.

Οι αδέσμευτοι πρέπει να φροντίζουν και να περιποιούνται τον εαυτό τους. Αν η ερωτική σας ζωή χωλαίνει, οργανώστε την κρεβατοκάμαρά σας. Η ακαταστασία εμποδίζει το ρομάντζο να εισέλθει! Μετατρέψτε το δωμάτιο σε ένα ζεστό ερωτικό καταφύγιο. Μην μιλάτε απαιτητικά ή ψυχρά, η θέρμη στη χροιά σας θα σας κάνει πιο σαγηνευτικούς.

ταρώ λέων: Ο Κρεμασμένος Αντεστραμμένος

Σήμερα θα έχετε την αίσθηση ότι έχουν στερέψει οι επιλογές και η ελπίδα σας. Μέσα στη σχέση σας ο ένας νιώθει ως μάρτυρας, που υπηρετεί τον άλλον ο οποίος δεν εκτιμά τις προσπάθειες. Έχετε βαλτώσει κι ίσως κάπου ελλοχεύουν εθισμοί και αυταπάτες… Επιλέγετε ωστόσο να μην βλέπετε τα σημάδια εξάρτησης από ουσίες ή τζόγο. Φοράτε τα ροζ γυαλιά σας, για να μην βλέπετε τα ψέματα του άλλου. Είναι επιτακτική η ανάγκη να βγείτε από την παθητικότητα, ακόμη κι αν αυτή σημαίνει επίπονες ρήξεις και λήξεις

ταρώ παρθένος: Το Αστέρι

Έρχεται ανανέωση στις ελπίδες και τις επιδιώξεις σας! Το Αστέρι σας ενθαρρύνει να κοιτάτε πλέον μπροστά και όχι πίσω. Η αισιοδοξία θα σας χαρίσει μια μαγνητική λάμψη, και ο έρωτας θα σας προσεγγίσει ίσως και ως φιλία αρχικά. Η βάση των νέων σχέσεών σας θα είναι οι κοινές αντιλήψεις αντί για το εύκολο πάθος.

Οι δεσμευμένοι θα εκτιμάτε τις ιδιοτροπίες του άλλου, και θα συγχωρήσετε ο ένας τον άλλον για παλαιότερες ατασθαλίες. Θέτετε νέα θεμέλια με αγάπη και εμπιστοσύνη, ενώ θα αλλάξει και ο κοινός κοινωνικός σας κύκλος. Οι νέοι σας φίλοι θα αντιπροσωπεύουν τη νέα σας αρχή ως ζευγάρι.

ταρώ ζυγός: Ο Ερημίτης Αντεστραμμένος

Το ταίρι σας ίσως έχει αποτραβηχτεί από κοντά σας εξαιτίας συναισθηματικών προβλημάτων – μπορεί να χρειάζεται τη βοήθεια ειδικού. Ίσως πάλι εσείς να μην θέλετε να μένετε μόνοι γιατί φοβάστε την ενδοσκόπηση, και περιφέρεστε σε κάθε κοινωνικό κύκλο. Για να δεθείτε με τους άλλους, πρέπει να έχετε καλή επαφή με τον δικό σας εσώτερο εαυτό. Εσείς και το ταίρι σας έχετε χάσει την αίσθηση της συνένωσης, κι ο καθένας νιώθει μόνος μέσα στη σχέση.

Οι ελεύθεροι νιώθουν περισσότερο μόνοι παρά αυτάρκεις. Παλαιότερες εμπειρίες εγκατάλειψης στοιχειώνουν τα συναισθήματά σας. Ίσως εμμένετε σε μια νοσηρή σχέση, από φόβο μην μείνετε μόνοι.

ταρώ σκορπιός: Ο Πύργος

Ένας κεραυνός που χτυπά τον Πύργο, ταράζει τα θεμέλιά του. Ίσως προκύψει τώρα ένα δυσχερές συμβάν – όπως ένα ατύχημα – ή μια συναισθηματική σύγκρουση μεταξύ συντρόφων. Καταπιεσμένος θυμός μπορεί να εκραγεί ξαφνικά και να συντρίψει την αρμονία. Σε προσωπικό επίπεδο, η κάρτα συμβολίζει μια εσωτερική δόνηση. Θετικά στοιχεία που βλέπατε στον εαυτό σας, το ταίρι σας ή τη σχέση σας, ίσως αποδειχθούν ξαφνικά απατηλά. Επίσης συμβολίζει την απελευθέρωση και τη μεταμόρφωση, κάτι όμως που θα φανεί στα επακόλουθα του κεραυνού…

Για τους αδέσμευτους, έχει έρθει η ώρα να συναντήσουν το ταίρι τους.

ταρώ τοξότης: Οι Εραστές

Η αγάπη σας είναι θέμα επιλογής, έχετε επιλέξει αυτό το ταίρι και θέλετε να ευχαριστείτε ο ένας τον άλλον. Λειτουργείτε σαν ομάδα για να ενδυναμώσετε τη σχέση. Σήμερα όμως ίσως να έχετε μια διαφωνία για τα σχέδια της ημέρας, είτε πρέπει να επιλέξετε ανάμεσα στο ταίρι σας και μια άλλη υποχρέωση.

Η απόφασή σας θα είναι να στηρίξετε ή να εγκαταλείψετε το έτερο ήμισύ σας. Αν πάλι έχετε περισσότερα από ένα άτομα στην ερωτική σας ζωή, θα πρέπει να αποφασίσετε ποιο έχει μεγαλύτερη αξία για εσάς.

ταρώ αιγόκερως: Ο Ιεροφάντης

Οι διδαχές, οι πεποιθήσεις, οι παραδόσεις και τα έθιμα θα σας κατευθύνουν σήμερα. Εσείς και το ταίρι σας νιώθετε ότι έχει έρθει η ώρα να επισημοποιήσετε τη σχέση σας ή να ανανεώσετε γαμήλιους όρκους. Δεν αποκλείεται να νιώθετε επίσης ότι έχετε ανάγκη από καθοδήγηση. Είναι η ιδανική στιγμή να επισκεφθείτε έναν ιερωμένο ή έναν σύμβουλο.

Οι αδέσμευτοι θα ωφεληθούν αν ενταχθούν σε μια ομάδα, γιατί θα έρθουν σε επαφή με πολλά άτομα που έχουν ίδιες απόψεις. Ίσως τώρα να είστε εσείς σε θέση να διδάξετε κάτι τους ανθρώπους γύρω σας.

ταρώ υδροχόος: Η Εγκράτεια

Βρίσκεστε σε μια διαδικασία συνδυασμών για να βρείτε τον σωστό, απαιτείται υπομονή. Τα ζευγάρια καλούνται να αναπροσαρμόσουν τη σχέση τους, συζητώντας ειλικρινά για το σπιτικό σας, τα συναισθήματα, τα παιδιά και την ερωτική σας ζωή. Αποφασίστε από κοινού τις αλλαγές που πρέπει να γίνουν. Δεν αποκλείεται να χρειαστεί μια περίοδος διάστασης.

Οι αδέσμευτοι θα πειραματιστούν σε νέες μεθόδους προσέγγισης. Μην πέσετε με τα μούτρα σε μια νέα σχέση, αφήστε να περάσει χρόνος προσαρμογής στις καταστάσεις που αλλάζουν. Απαιτείται συνεργασία, συμβιβασμοί και ελεγχόμενοι πειραματισμοί.

ταρώ ιχθύες: Ο Μάγος Αντεστραμμένος

Το χάρισμα της πειθούς θα είναι λίγο βαλτωμένο σήμερα, γι’ αυτό θα είναι συνετό να αποφύγετε να πιέσετε τους αγαπημένους σας να λειτουργήσουν με τον τρόπο που θέλετε. Η μέρα δεν ενδείκνυται για να γνωρίσετε τους γονείς του ετέρου σας ήμισυ. Να είστε προσεκτικοί με τους άλλους, γιατί ελλοχεύει ο κίνδυνος εξαπάτησης, παραπλάνησης ή αντιζηλίας.

Οι αδέσμευτοι ας μην ασχοληθούν σήμερα με το φλερτ, δεν θα έχετε θετικά αποτελέσματα. Αφιερώστε χρόνο για να μελετήσετε την εικόνα που βγάζουν όσα κάνετε, όσα λέτε αλλά και η εμφάνισή σας καθ’ αυτή.

πηγή: www.astro-live.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments