Αθλητισμός

Άγρια επίθεση του Τσουκαλά σε Ουζουνίδη: “Αυτός που μέσα στο «Καραϊσκάκη» μάς έκανε…”! (ΒΙΝΤΕΟ)

Άγρια επίθεση του Τσουκαλά σε Ουζουνίδη: “Αυτός που μέσα στο «Καραϊσκάκη» μάς έκανε…”! (ΒΙΝΤΕΟ)
Ξέσπασμα του φανατικού οπαδού του Ολυμπιακού κατά του Έλληνα τεχνικού! Γιατί τον κατηγορεί; Τι είχε γίνει στην έδρα των πρωταθλητών; «Γι' αυτό δεν τον θέλαμε σε εμάς»!

​Το όνομα του Μαρίνου Ουζουνίδη έπαιξε πολύ δυνατά για τον Ολυμπιακό μετά την αποχώρηση του Βίκτορ Σάντσεθ το περασμένο καλοκαίρι.

Οι πληροφορίες τότε ανέφεραν, μάλιστα, ότι ο Έλληνας τεχνικός είχε συναντηθεί με τον Βαγγέλη Μαρινάκη και πως υπήρχε συμφωνία ανάμεσα στις δύο πλευρές, ωστόσο το deal δεν προχώρησε λόγω των αντιδράσεων των οργανωμένων οπαδών.

Η Θύρα 7 ήταν ενάντια στον 48χρονο προπονητή, κάτι που είχε διαπιστωθεί και από τις εκπομπές που έγιναν τότε του Τάκη Τσουκαλά, όταν ο γνωστός οπαδός της ομάδας είχε επιτεθεί στον πρώην κόουτς του Πανιωνίου με βαριές εκφράσεις.

Ο Τάκης Τσουκαλάς είχε απαξιώσει τον Έλληνα τεχνικό, ενώ τον είχε κατηγορήσει ανοιχτά ότι μέσα στο Καραϊσκάκη είχε κάνει άσεμνες χειρονομίες κατά των οπαδών.

Μάλιστα, ο παρουσιαστής της εκπομπής είχε φέρει και το παράδειγμα του Άγγελου Μπασινά, ο οποίος είχε ακουστεί ότι θα έπαιρνε μεταγραφή στον Ολυμπιακό επί Σωκράτη Κόκκαλη, αλλά λόγω των αντιδράσεων των οργανωμένων δεν έγινε ποτέ αυτή η μετακίνηση.

Δείτε δύο χαρακτηριστικά αποσπάσματα που ο Τάκης Τσουκαλάς τα χώνει άγρια στον Μαρίνο Ουζουνίδη.

Πηγή: sportdog.gr

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments