Αυτός είναι ο δεύτερος που τελειώνει ο Ίβιτς μετά τον Τζαβέλλα! Του έστειλε ήδη το μήνυμα – Δείτε το όνομα | Pagenews.gr
Pagenews Team 2 Δεκεμβρίου 2016, 13:40

​Αρκετοί ήταν αυτοί που περίμεναν πως ο Βλάνταν Ίβιτς θα τον συμπεριελάμβανε στην αποστολή για το εκτός έδρας παιχνίδι Κυπέλλου με τα Τρίκαλα. Αυτός όμως είχε αντίθετη άποψη…

Ο λόγος για τον Μάρκο Βελλίδη, τον οποίο ο Ίβιτς έκοψε από την αποστολή για το παιχνίδι των Τρικάλων παρά το ότι ο Γλύκος είναι τραυματίας, προτιμώντας να έχει αύριο ως back up του Μπρκιτς τον 17χρονο Μάριο Σιαμπάνη, τον τερματοφύλακα της Κ20!

Φυσικά, δεν είναι μυστικό πως ο Ίβιτς από το ξεκίνημα της χρονιάς δεν υπολογίζει στον Βελλίδη. Αυτό είναι κάτι που το γνώριζε ο Έλληνας τερματοφύλακας, όπως γνώριζε πως ο ΠΑΟΚ θα έπαιρνε και άλλον τερματοφύλακα όπως και τελικά έγινε, όμως προτίμησε να παραμείνει στην Τούμπα ακόμα ως τρίτος τερματοφύλακας. Τελικά όμως δεν είναι τρίτος, αλλά… τέταρτος.

Και αν υπάρχει κάποιος που θεωρεί πως ο Ίβιτς επέλεξε τον 17χρονο Σιαμπάνη και όχι τον Βελλίδη γιατί υπάρχει ο κανονισμός της ΕΠΟ για το Κύπελλο που έχει να κάνει με την παρουσία δύο τουλάχιστον «μικρών» στην 18άδα, τότε η απάντηση είναι πως στην αποστολή βρίσκονται και οι νεαροί Δοδοντσάκης και Ματθαίου!

Πηγή: sportdog.gr