Αθλητισμός

Έβγαλε αποστολή ο Ίβιτς για ΠΑΟ – Ποιους «έκοψε», τι αποφάσισε για Κλάους

Έβγαλε αποστολή ο Ίβιτς για ΠΑΟ – Ποιους «έκοψε», τι αποφάσισε για Κλάους
Το πρώτο σοβαρό ματς για τον Δικέφαλο (στο Κύπελλο έγινε ροτέισον) μετά το ξέσπασμα του Ίβιτς στη συνέντευξη Τύπου, για το παιχνίδι με τον Ατρόμητο.

Στις εγκαταστάσεις της Νέας Μεσημβρίας συγκεντρώθηκαν σήμερα οι ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ μετά και το χθεσινό παιχνίδι του κυπέλλου στα Τρίκαλα.

Ο Βλάνταν Ίβιτς καταστρώνει τα πλάνα του μαζί τους συνεργάτες του για το ντέρμπι κόντρα στον Παναθηναϊκό, παιχνίδι στο οποίο δεν βρίσκονται στην αποστολή οι Παναγιώτης Γλύκος και Φακούντο Περέιρα.

Ο διεθνής Έλληνας τερματοφύλακας ακολούθησε ειδικό πρόγραμμα αυξημένης επιβάρυνσης, ωστόσο, δεν είναι ακόμα 100% έτοιμος και προτιμήθηκε να μην συμπεριληφθεί. Από την άλλη πλευρά, ο έμπειρος επιθετικός του Δικεφάλου, αισθάνθηκε ένα σφίξιμο στους προσαγωγούς στην αναμέτρηση με τα Τρίκαλα και για προληπτικούς λόγους δεν βρίσκεται στην αποστολή.

To Σάββατο (03.12) ο ΠΑΟΚ θα προπονηθεί στις 14:00 στο γήπεδο της Τούμπας και στη συνέχεια η αποστολή θα αναχωρήσει για την Αθήνα.

Στην αποστολή βρίσκονται οι εξής: Μπρκιτς, Βελλίδης, Λέοβατς, Μάτος, Κίτσιου, Κρέσπο, Πούγγουρας, Βαρέλα, Μαλεζάς, Χαρίσης, Τσίμιροτ, Κάνιας, Σάκχοφ, Μπίσεσβαρ, Πέλκας, Μυστακίδης, Τιάμ, Αθανασιάδης , Κουλούρης, Κάμπος, Ροντρίγκες .

Πηγή:sportdog.gr

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments