Αθλητισμός

Ενεπλάκη σε τροχαίο δυστύχημα ο Ντίξον!

Ενεπλάκη σε τροχαίο δυστύχημα ο Ντίξον!
Σε θανατηφόρο τροχαίο ενεπλάκη ο γκαρντ της ΑΕΚ, Μάικλ Ντίξον, του οποίου το όχημα συγκρούστηκε με άλλο ΙΧ που παρέσυρε και τραυμάτισε θανάσιμα έναν 64χρονο υπάλληλο καθαριότητας στο δήμο Αχαρνών.

​Σύμφωνα με πηγές, ο Μάικλ Ντίξον ήταν… πρωταγωνιστής σε θανατηφόρο τροχαίο που έγινε σήμερα (2/12) το πρωί. Το τροχαίο σημειώθηκε λίγα λεπτά μετά τις στις 7 στην περιοχή του Μενιδίου με θύμα έναν 64χρονο υπάλληλο καθαριότητας του Δήμου Αχαρνών. 

Σύμφωνα με την Τροχαία, ο 26χρονος παίκτης της ΑΕΚ εκινείτο με το αυτοκίνητό του επί της οδού Δημοσθένους στο Μενίδι και για άγνωστο μέχρι στιγμής λόγο, στη διασταύρωση με την Αγίου Κωνσταντίνου συγκρούστηκε με όχημα που οδηγούσε 47χρονη γυναίκα η οποία έχασε τον έλεγχο, παρέσυρε 64χρονο υπάλληλο καθαριότητας του Δήμου Αχαρνών και τον τραυμάτισε θανάσιμα. 

Ο 64χρονος διεκομίσθη στο Θριάσειο νοσοκομείο όπου οι γιατροί διαπίστωσαν το θάνατο του ενώ ο Ντίξον και η οδηγός του δεύτερου οχήματος οδηγήθηκαν στην Τροχαία Νέας Ιωνίας όπου δίνουν κατάθεση μετά από δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος τους για τη συγκεκριμένη υπόθεση.

Πηγή: sdna.gr

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments