ΚΑΕ Ολυμπιακός: «Καλωσορίζουμε τον Παπαδόπουλο στο «club» των Ευρωπαίων ιδιοκτητών ΚΑΕ» | Pagenews.gr
Pagenews Team 2 Δεκεμβρίου 2016, 15:19

​Το Διοικητικό Εφετείο Αθηνών έπειτα από «ερυθρόλευκες» καταγγελίες στην Ε.Ε.Α. και στο ΕΣΑΚΕ δικαίωσε την ΚΑΕ Παναθηναϊκός Superfoods για την μεταβίβαση των μετοχών της από τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο στον Μάνο Παπαδόπουλο και οι Πειραιώτες σχολίασαν την απόφαση.


Οι «ερυθρόλευκοι» με ανακοίνωσή τους τονίζουν πως περιμένουν με προσμονή να μάθουν τις σκέψεις του Μάνου Παπαδόπουλου για την πρόοδο του μπάσκετ, ενώ υπενθυμίζουν μία φράση που σύμφωνα με τα πρακτικά του ΕΣΑΚΕ έχει αποδοθεί στον Δημήτρη Γιαννακόπουλο σχετικά με το ιδιοκτησιακό καθεστώς της «πράσινης» ΚΑΕ. 


Η ανακοίνωση της ΚΑΕ Ολυμπιακός αναφέρει:


Το Διοικητικό Εφετείο Αθηνών έκρινε ότι ο Εμμανουήλ Παπαδόπουλος είχε την οικονομική δυνατότητα να εξαγοράσει, στις 5 Δεκεμβρίου 2014, την Κ.Α.Ε. Παναθηναϊκός και να προχωρήσει στις απαιτούμενες αυξήσεις μετοχικού κεφαλαίου.


Η Κ.Α.Ε Ολυμπιακός καλωσορίζει τον Εμμανουήλ Παπαδόπουλο στο ¨club¨ των ευρωπαίων ιδιοκτητών Κ.Α.Ε., περιμένουμε δε με προσμονή να ακούσουμε τις σκέψεις του για την πρόοδο του αθλήματος και το όραμά του για την Ελληνική καλαθοσφαίριση.


Υ.Γ. Επίσημα Πρακτικά ΔΣ του ΕΣΑΚΕ της 25.10.2016 : «ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΟΣ: Ιδιοκτήτης είμαι εγώ … και να καταγραφεί στα Πρακτικά».

Πηγή: sdna.gr