Αθλητισμός

Ξαναχτύπησε την πόρτα του Μπόγρη η ΑΕΚ

Ξαναχτύπησε την πόρτα του Μπόγρη η ΑΕΚ
Η ΑΕΚ ψάχνεται για ψηλό και χτύπησε ξανά την πόρτα του Γιώργου Μπόγρη, ο οποίος πραγματοποιεί εξαιρετική σεζόν με τη φανέλα της Τενερίφης.

​Η ΑEK ξεκίνησε τη σεζόν με τον Τζος Όουενς, όμως γρήγορα οι άνθρωποι της «Ένωσης» προχώρησαν στην αλλαγή του, αποκτώντας τον Ράνταλ Φάλκερ.

Όμως, ο έμπειρος πάουερ-φόργουορντ δεν έχει καταφέρει μέχρι στιγμής να πείσει με την γενικότερη απόδοσή του, κάτι που έχει δώσει στην ΑΕΚ το έναυσμα ώστε να ψαχτεί στην αγορά για την απόκτηση ενός ποιοτικού σέντερ.

Σε αυτό το πλαίσιο, η ομάδα του Γιούρι Ζντοβτς χτύπησε ξανά (το είχε κάνει και μετά την αποχώρηση του Λουκά Μαυροκεφαλίδη) την πόρτα του Γιώργου Μπόγρη. Ο Έλληνας σέντερ πραγματοποιεί μία πολύ καλή σεζόν με τη φανέλα της Τενερίφης και έχει συγκεντρώσει το ενδιαφέρον των ανθρώπων της ΑΕΚ. 

Ο 27χρονος άσος αποτελεί έναν από τους κεντρικούς… πυλώνες της εξαιρετικής πορείας των νησιωτών, ενώ, είναι αξιοσημείωτο πως ανακηρύχθηκε MVP της 6ης αγωνιστικής του Champions League, μετά την σπουδαία εμφάνισή του στη νίκη της ομάδας του επί της Αβελίνο (22 πόντοι, 7 ριμπάουντ, 4 ασίστ, 2 κλεψίματα).

Όπως, όμως, μπορεί εύκολα να καταλάβει κανείς, η Τενερίφη δεν είναι διατεθειμένη να αφήσει τον Μπόγρη να φύγει, καθώς στηρίζει πολλά πάνω του, με τον Έλληνα άσο να έχει ανταποκριθεί μέχρι στιγμής άριστα στις προσδοκίες των διοικούντων της ισπανικής ομάδας.

Όπως και να έχει, είναι δεδομένο πως η ΑΕΚ… ψάχνεται στην αγορά, με τον Γιούρι Ζντοβτς να θέλει να ανακατέψει για ακόμα μία φορά τη τράπουλα, σε ό, τι έχει να κάνει με το ρόστερ της ομάδας και δη με την θέση του σέντερ.

Ρώτησε και για Βουγιούκα

Η ΑΕΚ έχει κάνει ερώτηση και για τον Ιαν Βουγιούκα. Η περίπτωση, όμως, του σέντερ της Λοκομοτίβ Κουμπάν είναι ακόμα πιο δύσκολη, καθώς εκτός των άλλων το συμβόλαιό του με τους Ρώσους είναι οικονομικά πολύ μεγάλο.

Πηγή: sdna.gr

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments