Αθλητισμός

Ο Μαρίνος ΞΕΡΕΙ και ΝΙΩΘΕΙ που ήρθε!

Ο Μαρίνος ΞΕΡΕΙ και ΝΙΩΘΕΙ που ήρθε!
Ο Ουζουνίδης που αποτελεί την πιο safe επιλογή για την εποχή και η θωράκιση που πρέπει να υπάρξει γύρω του. Γράφει ο Νικόλας Βασιλαράς.

​Μαρίνος Ουζουνίδης λοιπόν. Καταρχήν καλή επιτυχία σε ένα δικό μας παιδί, που έχει ματώσει και δοξάσει τη φανέλα του μεγαλύτερου ελληνικού συλλόγου. Εναν άνθρωπο που ΞΕΡΕΙ που ήρθε, που ΓΝΩΡΙΖΕΙ και που ΝΙΩΘΕΙ τι εστί Παναθηναϊκός. Αυτό από μόνο του μπορεί να μην αρκεί, ωστόσο βοηθάει και λέει πολλά, ειδικά στην κατάσταση αποσύνθεσης που μοιάζει να βρίσκεται η ομάδα. 

Φυσικά και δεν δύναμαι να μαντέψω τι ψάρια θα πιάσει ο νέος κόουτς του τριφυλλιού. Εκείνο που μπορώ να πω με σιγουριά είναι πως για τα δεδομένα της εποχής η συγκεκριμένη επιλογή μοιάζει ως η πιο safe. Αυτή με το λιγότερο δυνατό ρίσκο σε σχέση με οποιαδήποτε άλλη ξένου τεχνικού που μέχρι να καταλάβει που ήρθε θα είχε σχολάσει ο γάμος και πιθανότατα θα χάναμε μέχρι και το Γιουρόπα…

Από την άλλη βέβαια έχω πει ένα σωρό φορές πως η αλλαγή προπονητή από μόνη της δεν φτάνει. Σαφώς και είναι μια κάποια λύση, πλην όμως αν δεν συνδυαστεί με μια σειρά από ενέργειες που συνολικά θα επαναφέρουν τη λογική, τη συσπείρωση και την υγεία στο κλαμπ, το πιθανότερο είναι σε σύντομο χρονικό διάστημα να κάνουμε την ίδια κουβέντα και να ψάχνουμε ξανά για προπονητή.

Η ανάληψη καθηκόντων από τον Μαρίνο είναι λοιπόν, έστω και καθυστερημένα ,μια καλή αρχή για το τριφύλλι, μια κίνηση προς τη σωστή κατεύθυνση. Αρκεί να υπάρξει συγκεκριμένο ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΟ και ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟ σχέδιο το οποίο θα υποστηριχτεί και θα υπηρετηθεί μέχρι… θανάτου. Δίχως μπρος και πίσω, δίχως εκπτώσεις. Τα αναλύσαμε και στο αμέσως προηγούμενο άρθρο, γενικώς τα έχουμε πει ένα κάρο φορές.

Κυριακή κοντή γιορτή που λένε. Διότι χωρίς να φταίει ο ίδιος για ότι παρέλαβε είναι δεδομένο ότι ο Ουζουνίδης και ο Παναθηναϊκός εν προκειμένω ΠΡΕΠΕΙ να ξεκινήσει με νίκη. Να κερδίσει χρόνο και ηρεμία, να μαζέψει τα κομμάτια του και να δει πως μπορεί να οργανώσει μια αντεπίθεση η οποία μέχρι πριν από λίγες μέρες μπορεί να έμοιαζε και με θαύμα. Δεν περιμένω μαγικά, αλλά τα βασικά σαφώς και μπορεί να τα κάνει και να δούμε άμεσα πέντε πράγματα. 

Πηγή: sdna.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments