Ποιος κρύβεται πίσω από την ανακοίνωση της Θύρας 13 | Pagenews.gr
Pagenews Team 2 Δεκεμβρίου 2016, 11:31

​Δεν θέλει ερώτημα ποιός κρύβεται πίσω από την ανοικτή επίθεση της Θύρας 13 στον πρόεδρο της ΠΑΕ Παναθηναϊκός. Είναι αυτός που τον περίμενε στη γωνία τον Γιάννη
Αλαφούζο. Και τον καθιστά κύριο και μοναδικό υπεύθυνο για την αγωνιστική κατάπτωση της ομάδας, αμέσως μετά την ήττα και από τον ΟΦΗ.

Ασφαλώς και ο Αλαφούζος είναι ο απόλυτος υπεύθυνος. Ακριβώς διότι αυτός είναι το απόλυτο κουμάντο στον Παναθηναϊκό, από το καλοκαίρι του 2012. Έχει, όμως, σημασία το ύφος του «κατηγορώ» της Θύρας 13. Κυριλάτο. Κοσμιότατο. Ούτε στην Βουλή δεν μιλάνε τόσο ακαδημαϊκά.

Αντιλαμβάνεται ο αναγνώστης της προς το παρόν έγγραφης αντίδρασης των οργανωμένων ότι ο συντάκτης της θέλει να επιφέρει καίριο κτύπημα σε βάρος του Αλαφούζου. Αν όχι να τον υποχρεώσει να παρατηθεί, σίγουρα να τραυματίσει το κύρος του.

Δεν κτυπάς τον άλλον σα Μάου – Μάου. Δίνοντας την εντύπωση του περιθωριακού. Του μαστουρωμένου χουλιγκάνου. Το πεζοδρομιακό στυλ βολεύει τελικά το στόχο, στην περίπτωση τον Αλαφούζο.


Η Θύρα 13 σε πείσμα των τυφλών κατακραυγών που προσφέρονται τούτες τις στιγμές, αναφέρεται ψύχραιμα στη συνολική παρουσία του Αλαφούζου στον Παναθηναϊκό, μάλιστα αναγνωρίζει και θετικά στοιχεία της. Τι σημαίνει αυτό;


Ότι αυτοί που ζητάνε να φύγει από τον Παναθηναϊκό ο Αλαφούζος, είναι άτομα επιπέδου, άρα έχει σημασία η θέση τους. Η απόφαση τους να ζητήσουν με νηφαλιότητα την απομάκρυνση του Αλαφούζου . Χωρίς να κατέχεται από προσωπική εμπάθεια, χωρίς να έχει ύποπτη σκοπιμότητα ο συντάκτης του φιλιππικού της Θύρας 13.


Ποιός, λοιπόν, πέρασε τη γραμμή του και επιμελήθηκε την ανακοίνωση πριν αυτή εγκριθεί από την Γραμματεία του Πολιτικού Γραφείου της Κεντρικής Επιτροπής της Θ.13;

Πηγή: sportdog.gr