Αθλητισμός

«Ποιος Στραματσόνι; Εμείς φταίμε για όλα»!

«Ποιος Στραματσόνι; Εμείς φταίμε για όλα»!
Παίκτης του Παναθηναϊκού... σήκωσε ασπίδα για τον Ιταλό. Ατάκες που θα συζητηθούν!

Ευθύνες στους παίκτες του Παναθηναϊκού ρίχνει ο Τζιαντομένικο Μέστο για την κατάσταση στην οποία βρίσκεται η ομάδα και την αποχώρηση του Αντρέα Στραματσόνι από τον Παναθηναϊκό σε δηλώσεις του σε ιταλική ιστοσελίδα.

«Τα τελευταία νέα είναι ότι ο προπονητής απολύθηκε, ενώ είμαστε τρίτοι στο πρωτάθλημα, δύο πόντους από την δεύτερη θέση. Αυτό είναι όμως ένα έργο που έχω ξαναδεί. Εμείς οι παίκτες δεν δώσαμε το καλύτερο και ο προπονητής πλήρωσε το πιο ακριβό τίμημα παρ’ όλο που έδωσε και την ψυχή του», ανέφερε ο Ιταλός άσος.

«Ήθελα πάντα πριν σταματήσω την καριέρα μου να ζήσω μία εμπειρία στο εξωτερικό και μου την έδωσε ο Παναθηναϊκός και ο κύριος Στραματσόνι», αναφέρει στην ιστοσελίδα ‘’pianetagenoa1893.net’’ και συνεχίζει:

«Ένα υπέροχο μέρος, ευκαιρία να μάθω μία νέα γλώσσα εκτός από τα αγγλικά, αλλά και μία διαφορετική κουλτούρα με πλούσια ιστορία. Το ποδόσφαιρο εδώ ταλαιπωρείται από πολλά προβλήματα, όπως αυτό της βίας, που έφερε την διακοπή μερικών αγώνων και αυτό είναι κρίμα. Όμως ο απολογισμός μου είναι οπωσδήποτε θετικός και είμαι πολύ ευτυχισμένος με αυτή την σημαντική επιλογή».

Πηγή:sportdog.gr

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments