Αθλητισμός

Πως Διώχνεις τον Προπονητή χωρίς αποζημίωση !

Πως Διώχνεις  τον  Προπονητή  χωρίς αποζημίωση !
ΠΩΣ ΔΙΩΧΝΕΙΣ ΤΟΝ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ ΧΩΡΙΣ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΗ!

Πόσο πιο κάτω να πάει ο Παναθηναϊκός; Πριν η ομάδα υποβιβαστεί στην Β’ εθνική ο προπονητής επιβάλλεται να εκδιωχθεί. Ας μην φταίει αυτός ολοκληρωτικά. Θα απολυθεί διότι απλά δεν γίνεται να κρατηθεί άλλο. Είναι που είναι ο κόσμος με τα μπουρλότα στα χέρια, αν συνεχίσει στον πάγκο, τότε η πρόκληση θα ‘ναι καθαρή πρόσκληση σε πόλεμο.

Τι κάνει ο πρόεδρος της ομάδας, που η απόλυση του προπονητή είναι εκτός… οικονομικού προγραμματισμού; Που είναι υποχρεωμένος να αποζημιώσει τον προπονητή σύμφωνα μ’ όσα έχουν υπογραφεί στο συμβόλαιο. Τι κάνει ο πρόεδρος αν δεν θέλει να…πληρώσει;

Αν είσαι κάποιος άλλος, όχι ο Αλαφούζος, που έχει ένα όνομα, που και εκτός Παναθηναϊκού αποτελεί έναν κοινωνικό παράγοντα του τόπου, καναλάρχης πράμα, δημόσιο πρόσωπο με υψηλή αναγνωρισιμότητα, δεν πληρώνει κανονικά. Αν δεν τα καταφέρει να ψήσει τον προπονητή που διώχνει, που υποχρεώνεται να τον διώξει, να πάρει κάτι…ολίγα, όχι όλη την αποζημίωση του.

Ένας άλλος πρόεδρος ΠΑΕ, ονόματα δεν λέμε, ξηγιέται στο αλλοιώς. «Κύριε, απέτυχες! Αντιλαμβάνεσαι ότι δεν μπορώ να σε κρατήσω άλλο, διαφορετικά θα μας φάνε ζωντανούς, κι εσένα κι εμένα. Υπέγραψε, λοιπόν, ότι παραιτείσαι, πάρε και κάτι ψιλά, να αγοράσεις τσικλόφουσκες για την κόρη σου, κι ελπίζω να ξανασυνεργαστούμε, να μη χαθούμε…».

Ο προπονητής, όμως, την βγαίνει από αριστερά. «Πρόεδρε, δεν τα άκουσα καλά αυτά που είπες…Για να μη χαλάσουμε τις καρδιές μας, δέχομαι να μην πληρωθώ εξ ολοκλήρου, σύμφωνα με το συμβόλαιο μας, όμως η ΠΑΕ θα πρέπει να μου καταβάλει τουλάχιστον τα τρία τέταρτα των αποδοχών μου έως το τέλος της συνεργασίας μας».

Εκείνη τη στιγμή ο πρόεδρος αφήνει το κομπολόι στο τραπέζι και τραβάει το περίστροφο από τη μέση του διότι ήθελε να…ξυστεί. Και μ’ άλλο ύφος, όχι πια καλοπιάσματα, αλλά απειλητικά λέει στον άλλον: «Προπονητάκο, εσύ αποφασίζεις. Δεν παίρνεις μία. Δεν σου χρωστάω. Αν έχεις αντίρρηση, τώρα που θα πας σπίτι σου, να φιλήσεις σταυρωτά την γυναίκα σου, και να αποχαιρετήσεις τα παιδιά σου. Δεν ξέρω τι μπορεί να σου συμβεί…Φιλικά σε προειδοποιώ»

πηγή: apodytiriakias.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments